ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide progestani nezamana kadar kullanacaksiniz?
Zaten 15 tane vardı içinde hepsi bitene kadar kullanacağım şuan herhangi bir kanama alanı olmadığı için tekrar etmeye gerek yok dedi dr. 6. Haftadan başladım 8. Haftaya kadar devam edeceğim az kaldı. Senin ne kadar kullanmam gerekiyor düşük tehliken mi bar senin?

brnh Çok sevindim cnm sorunsuz bir şekilde bebeğinin sesini duymana. Biz o sesi ve görüntüyü kaydettik. Bazen açıp dinliyoruz :)

brnh Çok sevindim cnm sorunsuz bir şekilde bebeğinin sesini duymana. Biz o sesi ve görüntüyü kaydettik. Bazen açıp dinliyoruz :)
ben kaydetmedımm cnmm yaa aklımaa sonradann geldi ama olsunnn esımde yanımdaydı allahdan o anı oda yasadı bırdaha ki randevumuz 25 şubat ta 15 gun sonraa o zamanda böylee guzel haberlerle dönerm ınsallah

Benim bi dusuk yasadim canim tedbir amacli verdi icinde 30 tane var 10 . Haftama kadar devam edicem bende fitil gibi mi kullaniyosun

Gozunuz aydinn

Benim bi dusuk yasadim canim tedbir amacli verdi icinde 30 tane var 10 . Haftama kadar devam edicem bende fitil gibi mi kullaniyosun
Evet fitil olarak kullanıyorum. Senin de mi fitil? Düşük yaşadıktan ne kadar sonra hamile kaldın.

Evet bende fitil olarak kullabiyorum 8 ay sonra kaldim canm 2015 nisan ayinda dusuk yapmistm

Merhaba arkadaşlar bende şubat ın 9 unda 6 haftalık hamile olduğumu ögrendim hcg 23998.0 ama doktora da gittim ilk gittiğim 6 hafta 1 gün dedi ve hiçbir sorun olmadığını söyledi geç döllenme olmuş çünkü adet dönemim 20 kasım hesapladığımda 11 haftalık hamile çıkıyorum ama benim bebeğim 6 haftalıktı o Zaman şimdi 7 hafta 3 gündeyiz doktorum bir problem olmadığını belirtti ama geç döllenme 1 hafta büyük gosterırmıs sat de ama benimki 5 hafta gösteriyor bugün de buna taktım kafayı doktor bir sorun yok cok iyi dedi bu cuma günü de kalp atışını dinledım cuma günü gittiğim doktor da 7 hafta 1 günlük dedi yine arada sat göre hesaplayınca 5 hafta oluyor ben çıkamadım işin içinden acaba geriden mi geliyor bebeğim

Kizlarrr merhaba cumartesi kontrolum vardi bi turlu yazamadim. pıt pıt lar duyuldu hersey cok iyi dedi. Minnakin orta yerinde kimil kimil kalbini de gosterdi doktor.. Harika bisiymis saatlerce agzim kapanmadi yanaklarim acidi hep siritmaktan

Kizlarrr merhaba cumartesi kontrolum vardi bi turlu yazamadim. pıt pıt lar duyuldu hersey cok iyi dedi. Minnakin orta yerinde kimil kimil kalbini de gosterdi doktor.. Harika bisiymis saatlerce agzim kapanmadi yanaklarim acidi hep siritmaktan
hahahha aynı bnm gibi olmussun bızde görduk tam kalbının atma anını göz kırpıo gbydıı birdahakı randevumuzz 25 subatta artık

hahahha aynı bnm gibi olmussun bızde görduk tam kalbının atma anını göz kırpıo gbydıı birdahakı randevumuzz 25 subatta artık
Yaaa.. bak sana 2 hafta sonraya verdi dimi kontrolu? Bana gecen sefer 2hafta aralikla randevu vermisti bu sefer 1 ay teee 12martta cagirdi cok uzak geldi.. 2hafta zor durmustum 1ay nasil gecer bilmem..
Test tarama vs bisiler dedi bakalim

Yaaa.. bak sana 2 hafta sonraya verdi dimi kontrolu? Bana gecen sefer 2hafta aralikla randevu vermisti bu sefer 1 ay teee 12martta cagirdi cok uzak geldi.. 2hafta zor durmustum 1ay nasil gecer bilmem..
Test tarama vs bisiler dedi bakalim
sımdı gebelıgn ılk baslarnda allah korusun düşük ve kalp drması oldugu ıcın ılk onbes gundebır sonra kı aylardada ayda bır kontrol edılmesı gerekıomus bana onbes gun sonraya verdı bu süredede bır suru test verdı b12 aclık tokluk kan sekerıı daha bırsuru gdip yaptrcm hep

Iste... bana ndn 1ay sora dedi uzun geldi bana simdi 6+5te gordu bidahaki taa 10+5 du bakalim

sulesusu Gözünüz aydın canım çok sevindim. Banada 15 gün sonrasına randevu verdi drum. Umarım herşey yolunda gider.
Coook tesekkurler keyifler gicirmis icerde sukur ama su 1ay sora cagirmasina takildim iyi de bi dr seveni cok bi tane kotu yorum yok hakkinda vardir bi bildigi heralde

Iste... bana ndn 1ay sora dedi uzun geldi bana simdi 6+5te gordu bidahaki taa 10+5 du bakalim
oo bayadaa ılerı tarıha vermıs yanı aslında sonralarda yapması gerekenı sımdı yapmıss bı konusursnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…