ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M mira82 yok cnm sanmiyorum bulantısı lmayip sağlıklı çocuk dünyaya getiren çok var ya i kesinlikle yapı meselesi bende bulantı iki hafta oldu smdi hiç yok

Tabiki hayır. Annemin 3 çocuğu var hiç bulantısı olmamış. Her vücudun verdiği tepki farklı bence. Benim vücudum sağlıklı olduğunu o şekilde tepki vererek gösteriyor. Bide benim midem doğduğumdan beri hassastır zaten

Tabiki hayır. Annemin 3 çocuğu var hiç bulantısı olmamış. Her vücudun verdiği tepki farklı bence. Benim vücudum sağlıklı olduğunu o şekilde tepki vererek gösteriyor. Bide benim midem doğduğumdan beri hassastır zaten

Benimde bulantim olmadi yani bulanti oldu ama hic cikarmadim doktoruma sordum oda her kadinda olmadigini acikladi hayirlisi olsn yarin gidicem kontrole bende kac haftalik oldu bebisleriniz?

Gözün aydın cnm. 12. Haftada mı çağırdı drun?
10+2 gün olduk biz bugün.

Sizlerde bel Ağrısı oluyor mu gebe olduğumu öğrenmeden öncede başlamıştı. Tabi o Zaman gebeliğe yormamıştım. Şimdi arttı. Daha bu kadar erkenken ileride beni zorlayacak gibi.

Merhaba kızlar sizlere sormak istediklerim var Mesela hamilelik veya bebek bakımı ile ilgili kitap okuyor musunuz? Ben artık kıyafetlerime sığamaz oldum yeni şeyler almak istiyorum bildiğiniz güzel bir internet sitesi var mı? Ayrıca hiç sesiniz çıkmıyor umarım her şey yolundadır

merhabalar bende yeni gruba katıldım. bizde 10+3 olduk haftaya salı doktora gideceğiz bakalım ikili test için erken değil değil mi

merhaba okumak istiyorum ama maalesef daha başlayamadım. Okuyup önerdiğiniz varsa bende başlıcam inşaallah :)

Selam. Arkadaslar ben 13 haftalik hamileyim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum benim 13 haftalık hamile olduğumu söyledi eski doktorum ise 11 haftalık olduğunu söylemişti sizce hangisi doğrudur böyle karışıklık olabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…