Konusurum evt zaten gecen sorarim diye not aldigim hicbisiyi sormadim baya sersemlemisim pitpitlara unuttum ciktim sonra geldi aklima telefon ederim en iyisi onlari da sorarim:)oo bayadaa ılerı tarıha vermıs yanı aslında sonralarda yapması gerekenı sımdı yapmıss bı konusursnn
ztn doktora gıdınce bısey soramıosun cnm ya maalesef bnmkisi cok konuskan allahtann ben sormadan da merak ettgm seylerı söylüo cok şükür iyi seyler söledı pıt pıtları duyduktan sonra düşük şansı %3 düşüomuş mesela ıyı o acıdan dedı kesemızde normal cevresıde normal bakalımm adamı götrdm yanımda sorsun dıye o benden beter apatallastı D:Konusurum evt zaten gecen sorarim diye not aldigim hicbisiyi sormadim baya sersemlemisim pitpitlara unuttum ciktim sonra geldi aklima telefon ederim en iyisi onlari da sorarim:)
Cidden oyle oluyomus ama koca listeyi unuttum bizimki cok konuskan diil ama uzmanligina guveniyorum telefon eder sorarim napalim esim de yanimdaydi ama o benden beter dedigin gibi..ztn doktora gıdınce bısey soramıosun cnm ya maalesef bnmkisi cok konuskan allahtann ben sormadan da merak ettgm seylerı söylüo cok şükür iyi seyler söledı pıt pıtları duyduktan sonra düşük şansı %3 düşüomuş mesela ıyı o acıdan dedı kesemızde normal cevresıde normal bakalımm adamı götrdm yanımda sorsun dıye o benden beter apatallastı D:
haha aynı bnmkıde sonradan geldi gelmıodu :d ah bu erkeklerCidden oyle oluyomus ama koca listeyi unuttum bizimki cok konuskan diil ama uzmanligina guveniyorum telefon eder sorarim napalim esim de yanimdaydi ama o benden beter dedigin gibi..
Dr beni iceri ultrasona alio esim gelmio fln dr sesleniyo siz de gelebilirdiniz diye cok guldum☺
tatlı telaslar bızımde randevumuzzz 10 gun sonra bakalım ınsallah guzel habeler alırızz ısıme takılmadım hiç erkek olursa bellı ztn de kız olursa bayaa kafa yorarımm kız isimleri daha zorBen buradayım merakla yeni doktor randevularını bekliyorumAynı zamanda kız mı olacak erkek mi isim ne olabilir Kısacası çok heyecanlıyım şimdiden
Eşim kız olursa ismine karışmam ama erkek olursa ben koyarım ismini diyortatlı telaslar bızımde randevumuzzz 10 gun sonra bakalım ınsallah guzel habeler alırızz ısıme takılmadım hiç erkek olursa bellı ztn de kız olursa bayaa kafa yorarımm kız isimleri daha zor
yok cnm hıc arastrmadım zamanı gelınce kafa patlatrım dedım bnm baska testlerım var smdı gebelık sekerı tsh demır b12 ye bklckEşim kız olursa ismine karışmam ama erkek olursa ben koyarım ismini diyorBakalım artık sanırım 2 ay daha bekleyeceğiz. Benimde randevum 6 gün sonra ikinci defa o kalp atışları duymak için sabırsızlanıyorum 2li 3lü testler için araştırma yaptın mı canm hiç ?
Aile sağlığı merkezinden beni sürekli arıyorlarsı gebelik durumu olursa bizi bilgilendirin diye bende gidip haber verdim bazı testler yapmamız gerek dedi orada kan alıp tüm testleri yaptılar acaba doktorum tekrardan yapacak mı ki?yok cnm hıc arastrmadım zamanı gelınce kafa patlatrım dedım bnm baska testlerım var smdı gebelık sekerı tsh demır b12 ye bklck
hım testte neler var dı bnmkni doktor kendı yaptı lıste bayada kabarık bnu aıle hekımlıgınden yaptırabılrsn dedı o kdrAile sağlığı merkezinden beni sürekli arıyorlarsı gebelik durumu olursa bizi bilgilendirin diye bende gidip haber verdim bazı testler yapmamız gerek dedi orada kan alıp tüm testleri yaptılar acaba doktorum tekrardan yapacak mı ki?
bende bu pazartesı gunu gıdıcemm randevu alldmm bakalım testlerı yaptrmaya doktor randevum ıse 9 gun sonraa korkulu ruyalar göruormm ınsallah hersey yolundadırBende buradayım :) biraz zor geçiyor bulantılı ve baş dönmeli.Ctesi günkü randevumu sabırsızlıkla bekliyorum. İnş herşey yolundadır. Nedense kız hissediyorum ben rüyama da hep kız Bebek giriyor. Sağlıklı olsunda hiç farketmez. Bende haber verdim gebeliğimi. Drum bütün tahlilleri yaptı sorun yok dedi dedim. Tekrarlama gereği duymadı.
valla bende öyle sanırım bız kucagımıza alana kadr bu stresler korkular devam edıcek bende bır sonrkı randevu ıcın sabırsızlanıyormbrnh Bende kalp atışını duymadan korkulu rüyalar görüyordum çok şükür atlattım o zamanları. Stres oluyorum ister istemez ama. İlk gittiğimde 6. Haftada tahlil yaptırmıştı daha istemedi. Bakalım bu gidişimde neler olacak. Sabırsızlanıyorum.
Bende 9+0 oldum bugun kalp atisini duydunmu canim?Slm Hamişler:)
Nasılsınız? Biz bugün 9+2 olduk ve Ctesiyi sabırsızlıkla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?