ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo bayadaa ılerı tarıha vermıs yanı aslında sonralarda yapması gerekenı sımdı yapmıss bı konusursnn
Konusurum evt zaten gecen sorarim diye not aldigim hicbisiyi sormadim baya sersemlemisim pitpitlara unuttum ciktim sonra geldi aklima telefon ederim en iyisi onlari da sorarim:)

Konusurum evt zaten gecen sorarim diye not aldigim hicbisiyi sormadim baya sersemlemisim pitpitlara unuttum ciktim sonra geldi aklima telefon ederim en iyisi onlari da sorarim:)
ztn doktora gıdınce bısey soramıosun cnm ya maalesef bnmkisi cok konuskan allahtann ben sormadan da merak ettgm seylerı söylüo cok şükür iyi seyler söledı pıt pıtları duyduktan sonra düşük şansı %3 düşüomuş mesela ıyı o acıdan dedı kesemızde normal cevresıde normal bakalımm adamı götrdm yanımda sorsun dıye o benden beter apatallastı D:

Cidden oyle oluyomus ama koca listeyi unuttum bizimki cok konuskan diil ama uzmanligina guveniyorum telefon eder sorarim napalim esim de yanimdaydi ama o benden beter dedigin gibi..
Dr beni iceri ultrasona alio esim gelmio fln dr sesleniyo siz de gelebilirdiniz diye cok guldum☺

haha aynı bnmkıde sonradan geldi gelmıodu :d ah bu erkekler

Kızlar benim gibi hipertroidi hastası olan var mı aranızda ?Doktor kontrolünde ilaç kullanıyorum günlük olarak ,düzenli takipte sorun olmayacağını söyleyen arkadaşlar olsa da okumaktan dahi çekindiğim yorumlar var forumda Sürekli bir tedirginlik halindeyim doyasıya yaşayamadım sevincimi ama asla isyan etmiyorum Rabbim hepimizi beterinden korusun inşallah

Ben buradayım merakla yeni doktor randevularını bekliyorum Aynı zamanda kız mı olacak erkek mi isim ne olabilir Kısacası çok heyecanlıyım şimdiden

Ben buradayım merakla yeni doktor randevularını bekliyorum Aynı zamanda kız mı olacak erkek mi isim ne olabilir Kısacası çok heyecanlıyım şimdiden
tatlı telaslar bızımde randevumuzzz 10 gun sonra bakalım ınsallah guzel habeler alırızz ısıme takılmadım hiç erkek olursa bellı ztn de kız olursa bayaa kafa yorarımm kız isimleri daha zor

tatlı telaslar bızımde randevumuzzz 10 gun sonra bakalım ınsallah guzel habeler alırızz ısıme takılmadım hiç erkek olursa bellı ztn de kız olursa bayaa kafa yorarımm kız isimleri daha zor
Eşim kız olursa ismine karışmam ama erkek olursa ben koyarım ismini diyor Bakalım artık sanırım 2 ay daha bekleyeceğiz. Benimde randevum 6 gün sonra ikinci defa o kalp atışları duymak için sabırsızlanıyorum 2li 3lü testler için araştırma yaptın mı canm hiç ?

yok cnm hıc arastrmadım zamanı gelınce kafa patlatrım dedım bnm baska testlerım var smdı gebelık sekerı tsh demır b12 ye bklck

yok cnm hıc arastrmadım zamanı gelınce kafa patlatrım dedım bnm baska testlerım var smdı gebelık sekerı tsh demır b12 ye bklck
Aile sağlığı merkezinden beni sürekli arıyorlarsı gebelik durumu olursa bizi bilgilendirin diye bende gidip haber verdim bazı testler yapmamız gerek dedi orada kan alıp tüm testleri yaptılar acaba doktorum tekrardan yapacak mı ki?

Bende buradayım :) biraz zor geçiyor bulantılı ve baş dönmeli.Ctesi günkü randevumu sabırsızlıkla bekliyorum. İnş herşey yolundadır. Nedense kız hissediyorum ben rüyama da hep kız Bebek giriyor. Sağlıklı olsunda hiç farketmez. Bende haber verdim gebeliğimi. Drum bütün tahlilleri yaptı sorun yok dedi dedim. Tekrarlama gereği duymadı.

hım testte neler var dı bnmkni doktor kendı yaptı lıste bayada kabarık bnu aıle hekımlıgınden yaptırabılrsn dedı o kdr

bende bu pazartesı gunu gıdıcemm randevu alldmm bakalım testlerı yaptrmaya doktor randevum ıse 9 gun sonraa korkulu ruyalar göruormm ınsallah hersey yolundadır

brnh Bende kalp atışını duymadan korkulu rüyalar görüyordum çok şükür atlattım o zamanları. Stres oluyorum ister istemez ama. İlk gittiğimde 6. Haftada tahlil yaptırmıştı daha istemedi. Bakalım bu gidişimde neler olacak. Sabırsızlanıyorum.

valla bende öyle sanırım bız kucagımıza alana kadr bu stresler korkular devam edıcek bende bır sonrkı randevu ıcın sabırsızlanıyorm

Slm Hamişler:)
Nasılsınız? Biz bugün 9+2 olduk ve Ctesiyi sabırsızlıkla bekliyoruz

M mira82 7+2 de duydum cnm çok şükür. Yarın kontrolümüz var inş herşey yolundadır. Sen duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…