ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erken yatayım geç yatayım farketmiyor gece sanki kurulmuş saat gibi midem sinyal veriyo :) 2.5-3 kilo aldım bende. Drum sağlıklı gittiğini söyledi verme daha iyi böyle dedi. 9. Ayda fil gibi olmayalım da

Az ye sık ye. Drum bana öyle Dedi. Aralarda meyve süt yoğurt. Ani acıkmaya engel oluyo cnm. Ama gecelere yapacak bişey yok. Uyku arası ne oluyorsa :) 4 buçukta kalktım yedim
bende sabah 6 gbı acıkıormm delirmiş gbi :d

Erken yatayım geç yatayım farketmiyor gece sanki kurulmuş saat gibi midem sinyal veriyo :) 2.5-3 kilo aldım bende. Drum sağlıklı gittiğini söyledi verme daha iyi böyle dedi. 9. Ayda fil gibi olmayalım da
bnde kılo aldımm maalesef yuzum yuvarlak oldugu ıcın rahatsız oluorm hemen yuzume vuruo 9 aya kadar top gbı olur heralde

Bende direk göbek yaptı. Rahim büyümesinin etkiside var tabi. Birde göğüsler. Sizdede aynı etki var mı?

Çok ağrı vardı şimdi o kadar değilde sert baya. Bakalım daha neler neler olacak :)

Çok ağrı vardı şimdi o kadar değilde sert baya. Bakalım daha neler neler olacak :)
bnmde ıkıncı adet tarhm bugun ıkı aylık olduk bkalım adet gnlerınde kasık agrıları olabılırmıs bnmde rahımde ince ince sızılar oluo arada bugun bende bırde cok gaz problemı var bazen sancıya dönüşüo hatta

Okuduğum kadarıyla genelde çoğu gebelerde var gaz problemi. Benim metabolizmam hızlı çalışırdı normalde yavaşladı biraz. Göbek yapmamın sebebini birazda ona bağlıyorum. 2. Adet dönemimi geçirdim bende. Çok hafif batmalarla atlattım.

ıyı madem bende anca gecıırıorm gaz problemı bnde oldukca fazla bazen gazdan karnım bı şişio agrıdan egılemcek duruma gelıorm

evet bu sıralar hormonlardann heralde bu kadar acıkıyoruz
ıyı madem bende anca gecıırıorm gaz problemı bnde oldukca fazla bazen gazdan karnım bı şişio agrıdan egılemcek duruma gelıorm
hahaha bende senin gibi eğilemeyecek duruma geliyorum aklıma kocaman göbüşlü olduğumda kim bilir nasıl olacak onu düşünmeye başlıyorum Benim göğüsler zaten büyüktü şimdi daha da büyüdü bakalım nereye kadar büyüyecek merak ediyorum

ayy bnm mınnacıkk şişti ama azcık agrı sızı vs bıseyde yok ay yarın doktor randevum var heyecan dorukta

Ayy hayırlı haberle gel inş. Tam kaç haftalıksın şuan?Uç kısımları acıyor kendileri çok sert. Bende 2 kere oldu gaz problemi zor gerçekten. Çok şişko hissediyorsun kendini.

Ayy hayırlı haberle gel inş. Tam kaç haftalıksın şuan?Uç kısımları acıyor kendileri çok sert. Bende 2 kere oldu gaz problemi zor gerçekten. Çok şişko hissediyorsun kendini.
8+6 oluyorz yarın tam 9 uncu haftaya grcez allhn ıznıyle bnde goguslerde bısey yok aksınee yumusacıkk pörsük gbi

İlaç olarak neler kullanıyorsun bu arada. Ben progestan,coraspin,Foliyot. Progestan bitiyor yarın devam etmeme gerek yokmuş. 2 si kalıyor

İyiymiş ya. 2 de mide ilacı verdi ama çok zorlanınca iç Dedi. 2 kere şuruptan içtim

brnh Zaten halledemezsem içiyorum. Elma ayva limon tuzlu çubuk oldu içim dışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…