bnm kı tuhaf uyku ve aclık var bıyandanda iştahım kapalı amaa yıyesım yok acım ama ıstemıorm tuhaf bıseyBenimse uykuuu ve aclikk
canm bulantın ıcın lımonlu su ıc vubuk kraker yee 4-5 gundur bende kendımde degılım buulantıdan zıyade tiksinmeylee bas etmeye calıısormm lekelenmede normalmısBugün çok kötü geçiyor kızlar. Uyandığımdan beri bulantım var ne yaptıysam olmadı. Siz ne yapıyorsunuz geçmesi için? Birde hergün az az kahverengi lekelenmem oluyor. Drum 6. Haftada normal demişti. 7+2 de kontrolümde de söyledim sorun yok dedi ultrasonda içeride kanama yok dedi. Görüncede daha kötü oluyorum içim çekiliyor. Sizdede var mı böyle bi durum?
bnm ıstahım berabt durumda baya gı acım karnm süreklı acıkıyo ama yıyesım gelmıo yanı tuhafım burda rahmn uzerıne bıcak gbı bır agrı grdı kasıldım ıkı dk fln normldır umarımm gectı ama sımdılıkbrnh Çubuk kraker sürekli elimde limonlu sıcak suda içiyorum oda tansiyonumu düşürdü galiba baş dönmesi yaşıyorum. Yinede geçsin diye içiyorum. Yemek yemekte pek sıkıntı yaşamıyorum bulantım olmadığında yiyorum. Bebeğim iyi olsunda bu günlerde geçer inş
canım persembe gıdıcem ben ınsallah surada ıkı gun kaldıı bnm de rahımde kıpırdasmalar oluo doktr banada normal olabılır demıstı ama ınsann anlamıo maalesef ne olup bttgınıbrnh Bendede alttan iğnelenme gibi oluyordu cnm. Rahim büyüdüğü için olabilir bu tarz ağrılar. 20sinde randevum var sorucam druma. Senin kontrolün ne Zaman kalp atışı için
inşaallah canım yaa tek duam bu saglıkla kucaklarımıza alalımda hayırlısyla gerısı allah kerim persembeye kdr benm devam böle düşüncelerbrnh İnsan bilemediği içinde tedirgin oluyor cnm. Umarım bebişlerde durumlar iyidir ve sağlıcakla kucağımıza alırız.
ay ınsallah bende duyarım aklım cıkıyor evet haklısın endıs hıcbır zaman bıtmeyecek annelık böyle bırseymıss demekkı heranın stres panıkbrnh Canım endişeler hiç bitmiyor. Bende kalp atışını duyunca tmm dicem diyordum ama sanırım kucağıma alınca sağlıklı bebişimi ancak geçecek. Tabiki rahatladım o muhteşem sesi duyunca. Hep bir sonraki adım düşündürecek beni.
ayy cnm bnm gözün aydın ınsallah bende duyarım kalp atısını alllah saglıklı haberlernı almayı nasp etsnMerhabalar bende sat 22 aralıktı 29 aralıkta öğrendim bir bebişim olacağını 2 yıldır dört gözle yolunu bekliyorduk 4 ay önce bir düşük yaptığımdan bu sefer çok endişeliydim çok şükür dün kalp atışlarını duydum inanılmaz bir duyguydu. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Duyarsın inşallah inanılmaz güzel birşey. Sormak istediğim birşey var sizlerde de göğüs acısı var mı beni geceleri bile uyutmuyor neredeyse o kadar şiştilerki bu nereye kadar devam edecek bilmiyorumayy cnm bnm gözün aydın ınsallah bende duyarım kalp atısını alllah saglıklı haberlernı almayı nasp etsn
bnde şişlk var ama rahatsz etmıo acımıoda hattaDuyarsın inşallah inanılmaz güzel birşey. Sormak istediğim birşey var sizlerde de göğüs acısı var mı beni geceleri bile uyutmuyor neredeyse o kadar şiştilerki bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum
Hafif dolgunluk hafif aci var bende de ama ciddi diil..Duyarsın inşallah inanılmaz güzel birşey. Sormak istediğim birşey var sizlerde de göğüs acısı var mı beni geceleri bile uyutmuyor neredeyse o kadar şiştilerki bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?