ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gunaydın nasılsınızzzz
bnm sabaha karsı karnımda tuhaf bırr his vardıı gerginlik huysuzluk gaz şişikliğimi karın agrısımı çözemedım gectı cok şükür

kızlar gunaydın nasılsınızzzz
bnm sabaha karsı karnımda tuhaf bırr his vardıı gerginlik huysuzluk gaz şişikliğimi karın agrısımı çözemedım gectı cok şükür
Doktora en son gittiğimde bana böyle şeylerin olabileceğini söylemişti endişelenmene gerek yok

bende hafıf ten karın agrısıı kendını göstermeye basladıı neyın ne oldugunu anlayamıoruz kı maalesef herseye panık oluormm hayırlısıyla yarınıda bır atlatsam kalp atısı ıcın gıdıcez yarn

Kizlar bende gecen cuma gittim kontrole ogun 7 haftalik olmasi gerekiyodu ama 6 haftalik dedi dr gec dollenme olabilir.dedi
Kalbi atmaya baslamis bebegimin ama bana dinletmedi doktor esim gormus ekrandan sadece bi sorun yok dedi dr bir ay sonra gel dedi sizedemi bir ay sonraya gun verdi

Devlet hastanesi mi özel hastaneye mi gidiyorsun

Ozel hastane cnm
Bende özel hastaneye gidiyorum kalp atışını duyduğumuz gün bana iki hafta sonra gel demişti ama sen merak ediyorsan başka bir doktora da gidebilirsin. Ben bebek istediğimizden beri bir çok doktor değiştirdim, doktorunun içine sinmesi çok önemli

Tsk ederim cevabin icin ben ilcede oturuyorum doktorumd ilde ama dedigin gibi bide ilcedeki doktora gidicem bakalim

Kizlar meraba bende 4+3 um yeni katildim araniza.Benimde cuma ilk randevum kese gormek icin bakalım zaman kolay gecmiyo hayirlisiyla bebegimin kalp atisini duysam rahatlicam

Bide bisey sorabilir miyim benimle ayni haftada olup karni sisen var mi ya 3 aylik hamile gibiyim rahatsizim

Selam kizlar..
Benim de gaz kabuzlik sislik agri sirunum oldu baya ama her sabah 1kuru incir uzerine 1 bardak su ile cozdum ama duzenli devam etmek gerek cok kotuydum artik :) 2gun once karnimin fotosunu cektim ablam ben 3aylikken boyleydim dedi hep gazdan benimki agri da yapiyodu..
Bu arada bnm dr ilk gittigimde cok erkenmis gorunmez deyip bakmamisti 4gun sonra cagirdi gittim keseyi gordu 2hafta sonra kalp icin cagirdi bu cumartesi gitcem heyecandan ölüyorum zaman hic gecmiyo.. bakalim sonra bidaha ne zaman gel diyecek

7+2 de çok şükür kalp atışını duyduk ve 2 hafta sonra çağırdı drum. Hayırlısıyla şu günler geçse ve kucağımıza alsak bebişlerimizi

Merhaba ben de Ocak'ta öğrendim hamile olduğumu sat29Aralık .Kalp atışlarını duyduk çok şükür Her hafta kontrole gidiyorum.Okuduğum kadarıyla herkeste aynı şikayetler ,benim de adet sancısı gibi sancılarım oluyor normal olduğu söyleniyor ama insan yine de tedirgin oluyor

Kizlar benim hic karin kasik agrim yok progestan kullaniyorum boyle.olan varmi aranizda ? Herkes kasigim agriyor falan diyo ben de yok ama bu bir sorunmu?

Kizlar benim hic karin kasik agrim yok progestan kullaniyorum boyle.olan varmi aranizda ? Herkes kasigim agriyor falan diyo ben de yok ama bu bir sorunmu?
Bende daha önceden bir düşük yaptığımdan dolayı doktor bana da progestan verdi. 8 haftayı bitirene kadar kullanmamı istedi. Ama benim kasık ağrılarım arada oluyor bu ağrılar zaman geçtikçe azalıyor.

Benim hic kasik agrim yok ama gogus ve bel agrisi var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…