Doktora en son gittiğimde bana böyle şeylerin olabileceğini söylemişti endişelenmene gerek yokkızlar gunaydın nasılsınızzzz
bnm sabaha karsı karnımda tuhaf bırr his vardıı gerginlik huysuzluk gaz şişikliğimi karın agrısımı çözemedım gectı cok şükür
karın agrısıdamı cnammDoktora en son gittiğimde bana böyle şeylerin olabileceğini söylemişti endişelenmene gerek yok
şişkinlik vardı doktor bunların olması normal dedi. Gaz da yapabilirmişkarın agrısıdamı cnamm
Devlet hastanesi mi özel hastaneye mi gidiyorsunKizlar bende gecen cuma gittim kontrole ogun 7 haftalik olmasi gerekiyodu ama 6 haftalik dedi dr gec dollenme olabilir.dedi
Kalbi atmaya baslamis bebegimin ama bana dinletmedi doktor esim gormus ekrandan sadece bi sorun yok dedi dr bir ay sonra gel dedi sizedemi bir ay sonraya gun verdi
Ozel hastane cnmDevlet hastanesi mi özel hastaneye mi gidiyorsun
Bende özel hastaneye gidiyorum kalp atışını duyduğumuz gün bana iki hafta sonra gel demişti ama sen merak ediyorsan başka bir doktora da gidebilirsin. Ben bebek istediğimizden beri bir çok doktor değiştirdim, doktorunun içine sinmesi çok önemliOzel hastane cnm
Bende daha önceden bir düşük yaptığımdan dolayı doktor bana da progestan verdi. 8 haftayı bitirene kadar kullanmamı istedi. Ama benim kasık ağrılarım arada oluyor bu ağrılar zaman geçtikçe azalıyor.Kizlar benim hic karin kasik agrim yok progestan kullaniyorum boyle.olan varmi aranizda ? Herkes kasigim agriyor falan diyo ben de yok ama bu bir sorunmu?
Benim hic kasik agrim yok ama gogus ve bel agrisi var sadeceBende daha önceden bir düşük yaptığımdan dolayı doktor bana da progestan verdi. 8 haftayı bitirene kadar kullanmamı istedi. Ama benim kasık ağrılarım arada oluyor bu ağrılar zaman geçtikçe azalıyor.
Bende onlar da varBenim hic kasik agrim yok ama gogus ve bel agrisi var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?