Iyi olmuş canım ya gerçekten bende çok sevindim senin adina :)aynen zaten dediğin gibi yaptım sadece sorun için konuştuk rahatladı zaten sonra uyudu rahatça iyi oldu yani :)
Iyi olmuş canım ya gerçekten bende çok sevindim senin adina :)
:))) inşallah canım ya inşallah bizde dün bisey olmadi önceki gün olmustu bi gün arayla yapiyoruz biseyler: ) inan o kadar istiyorum ki rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah umutlanmak istemiyorum ben çünküsağol canım siz ne yaptınız nasıl gidiyor senden bu ay umutluyum valla ben :)
:))) inşallah canım ya inşallah bizde dün bisey olmadi önceki gün olmustu bi gün arayla yapiyoruz biseyler: ) inan o kadar istiyorum ki rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah umutlanmak istemiyorum ben çünkü
Benim hesaplarima göre Perşembe cuma cumartesi pazar benim için çok önemli :)İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH OLUR :) SEN SÜPRİZ OLARAK BEKLE :))
Benim hesaplarima göre Perşembe cuma cumartesi pazar benim için çok önemli :)
O zaman o gunlere Gozden gösteririz :) bu arada benim ilk hamileligimde adet sonunda hamile kaldım ben yani yumurtlama gunum o zamana denk geldi herhaldeHADİ İNŞALLAH CANIM :) BENİM HESAPLARIMA GÖRE DE 8 - 10 -12 ÖNEMLİ BENİM İÇİN :))
O zaman o gunlere Gozden gösteririz :) bu arada benim ilk hamileligimde adet sonunda hamile kaldım ben yani yumurtlama gunum o zamana denk geldi herhalde
Bide canım bisey sorcam sen sigara kullaniyomusun
Ben arada kullanıyorum ama artık hiç icmeme kararı aldım ama suanda yapamiyorum gidip paket almak istiyorum hamileligi engeller belki diyede korkuyorum zarar verir diye dusunuyorum: (BAZEN ÖYLE OLUYORMUŞ :)
BAZEN ÖYLE OLUYORMUŞ CANIM BENİM DE ÖYLE OLABİLİR TESTLERDE HALA ÇİFT ÇİZGİ OLMADI ÇÜNKÜ :) SİGARA KULLANMIYORUM CANIM SEN PEKİ
Ben arada kullanıyorum ama artık hiç icmeme kararı aldım ama suanda yapamiyorum gidip paket almak istiyorum hamileligi engeller belki diyede korkuyorum zarar verir diye dusunuyorum: (
Ohhh valla ben o kadar dikkat edemiyorum ya çay içmeden yapamıyorum azaltmama rağmen is yerinde üç fincan içiyorum arkadaş sigara çay kahve deli gibi içip hamile kalanlar nasıl kaliyo canım yaETKİLİYORMUŞ İÇME BENCE BEN KAHVEYİ TAMEMN BIRAKTIM NESCAFE İÇMİYORUM :) ÇAYI DA SADECE SABAH KAHVALTI DA 1 BARDAK ÇOK AÇIK İÇİYORUM :))
Ohhh valla ben o kadar dikkat edemiyorum ya çay içmeden yapamıyorum azaltmama rağmen is yerinde üç fincan içiyorum arkadaş sigara çay kahve deli gibi içip hamile kalanlar nasıl kaliyo canım yahamile kalsam hepsini keserim içmem oyle de yapmıştım ama suanda beynime hukmedemiyorum: )
Hehehe: ) hiç sorma canım kesin bizi bulur zaten neyse biz elimizden geleni yapalım da vijdanimiz rahat olsun bari. Ocagin yirmisinde bi test yaparız degilmi canım: )VALLA BENDE ANLAMIYORUM BENİM Bİ ARKADAŞIM GÜNDE 2 PAKET SİGARAYA RAĞMEN DOĞURDU VALLA AMA ANLAMIYORUM AMA OLMAZ OLMAZ BİZE OLUR DİYE Bİ ŞÜPHEM DE YOK DEĞİL :))
Hehehe: ) hiç sorma canım kesin bizi bulur zaten neyse biz elimizden geleni yapalım da vijdanimiz rahat olsun bari. Ocagin yirmisinde bi test yaparız degilmi canım: )
Insallah duzelir valla çok dua ediyorum canım yaİNŞALLAH YAPARIZ CANIM SEN YAPARSIN DA BENİM EŞİM DÜZELİRSE BENDE YAPARIM :)))
Insallah duzelir valla çok dua ediyorum canım ya
Canım folidoce kullanıyorum ben folikasit olarak bu hamile kalmayi sağlayan bisey değil demi gebelik olursa hamilelik acisindan iyi bilgin varmiİNŞALLAH CANIM ÇOK SAĞOL DESTEKERİNLE DÜZELECEK :)))
Canım folidoce kullanıyorum ben folikasit olarak bu hamile kalmayi sağlayan bisey değil demi gebelik olursa hamilelik acisindan iyi bilgin varmi
Hmm anladım canım bende folidoce kullaniyorum bitene kadar degistirmicem zaten ay sonunda bitiyor bu arada adet bitimi hamile kalanlara baktım baya var ya adet bitimi hamile kalanlar offf ya ay sonu gelse biran önceBABA İLKİNDE DOKTORUM FOLİO DİYE BİREY VERMİŞİTİ AMA ŞİMDİ İNOFOLİC ALDIM SUYA KATILIP İÇİLİYOR ONU KULLANIYORUM BU DESTEKLİYORMUŞ DİYE ARAŞTIRDIM BEN..KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ SANIRIM YARDIMCI OLUYORMUŞ CANIM BİRAZ PAHALI DİĞERLERİNE GÖRE SANIRIM İÇİNDE 30 TANE VAR 25 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?