ocak ayında hamilelik düşünenler

O kadar haklısın ki al eşini karşına sor neden de belki bi açıklama yapar sana canım ama gönlünü ferah tut sen

SORDUM CANIM ODA BİLMİYOR SADECE DEVAMLI ÖZÜR DİLİYOR ODA ÇOK ÜZGÜN ANLAMADIK YANİ BAŞKA ŞEYLER DENEYECEKMİŞ BAKALIM HAYIRLISI BİRDE SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPAYIM BAKALIM :) BELKİ BENİM YÜZÜMDENDİR DEVAMLI İŞTEN DOLAYI YORGUN OLUYORUM ONU DÜZELTECEĞİM ARTIK BENDE

Bak o çok etkili ama eve geldiğinde seni umdugundan farklı çekici görmesi çok iyi olur onun icinde sürpriz olur bence ise yarayacak: )

Bak o çok etkili ama eve geldiğinde seni umdugundan farklı çekici görmesi çok iyi olur onun icinde sürpriz olur bence ise yarayacak: )

YANİ İŞ YERİ O KADAR ETKİLİYOR Kİ BENİİ ZATEN ARTIK ÖNCE ONU DÜZELTMEKLE BAŞLAYACAĞIM SONRA ODA YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİR ZATEN ALLAHIN İZNİYLE :) SAĞOL CANIM BU ARADA :)

YANİ İŞ YERİ O KADAR ETKİLİYOR Kİ BENİİ ZATEN ARTIK ÖNCE ONU DÜZELTMEKLE BAŞLAYACAĞIM SONRA ODA YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİR ZATEN ALLAHIN İZNİYLE :) SAĞOL CANIM BU ARADA :)
Ne demek tatlım sende haklısın is yoruyo bende oyleyim yorgunluktan mahfoluyorum bide ogretmenim sabahtan aksama kadar cocuklarla düşün beynimi: ) ama kocamı ihmal etmemeye calisiyorum hep sürekli farklı şeyler yapmaya calisiyorum boylelikle iliski yeni kalır emin ol hadi bakalım güzel olacak her şey :)

inşallah canım bakalım bende araştırayım bi bugün doktor kontrolüm var ondan sonra yapayım birşeyler düşüneyim de :)

Aynen ına da yapacağız birşeyler artık :) bakayım bugün neler yapabilirim. :))
Bence güzel bi sofra hazırla çok çeşit olmasına gerek yok ama özenli olsun makyaj yap hatta abart: ) saçlarını yap ve en çekici olan kiyafetini giy hatta ayakkabı bile giy topuklu ve kapıyı oyle aç güzel yemek yiyin sonra basbasa vakit gecirin iste çok açık yazamiyorum :)

Evet aslında bu şekilde küçük bi adım atabilirim :)) sonrası kendiliğinden olur zaten herhalde :)

Günaydın canım nasildi aksamin: )

günaydın canım iyiydi :) yemek hazırlamadım kahve falan hazırladım güzele mutlu oldu zaten konuştuk zaten rahatladı biraz :) iş falan çok etkilemiş ilk adımı attık en azından çözmeye başladık :)

Super çok sevindim gerisi gelir artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…