O kadar haklısın ki al eşini karşına sor neden de belki bi açıklama yapar sana canım ama gönlünü ferah tut sen
Bak o çok etkili ama eve geldiğinde seni umdugundan farklı çekici görmesi çok iyi olur onun icinde sürpriz olur bence ise yarayacak: )SORDUM CANIM ODA BİLMİYOR SADECE DEVAMLI ÖZÜR DİLİYOR ODA ÇOK ÜZGÜN ANLAMADIK YANİ BAŞKA ŞEYLER DENEYECEKMİŞ BAKALIM HAYIRLISI BİRDE SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPAYIM BAKALIM :) BELKİ BENİM YÜZÜMDENDİR DEVAMLI İŞTEN DOLAYI YORGUN OLUYORUM ONU DÜZELTECEĞİM ARTIK BENDE
Bak o çok etkili ama eve geldiğinde seni umdugundan farklı çekici görmesi çok iyi olur onun icinde sürpriz olur bence ise yarayacak: )
Ne demek tatlım sende haklısın is yoruyo bende oyleyim yorgunluktan mahfoluyorum bide ogretmenim sabahtan aksama kadar cocuklarla düşün beynimi: ) ama kocamı ihmal etmemeye calisiyorum hep sürekli farklı şeyler yapmaya calisiyorum boylelikle iliski yeni kalır emin ol hadi bakalım güzel olacak her şey :)YANİ İŞ YERİ O KADAR ETKİLİYOR Kİ BENİİ ZATEN ARTIK ÖNCE ONU DÜZELTMEKLE BAŞLAYACAĞIM SONRA ODA YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİR ZATEN ALLAHIN İZNİYLE :) SAĞOL CANIM BU ARADA :)
Ne demek tatlım sende haklısın is yoruyo bende oyleyim yorgunluktan mahfoluyorum bide ogretmenim sabahtan aksama kadar cocuklarla düşün beynimi: ) ama kocamı ihmal etmemeye calisiyorum hep sürekli farklı şeyler yapmaya calisiyorum boylelikle iliski yeni kalır emin ol hadi bakalım güzel olacak her şey :)
Tamam canım haberlerini bekliyorum :)inşallah canım bakalım bende araştırayım bi bugün doktor kontrolüm var ondan sonra yapayım birşeyler düşüneyim de :)
Tamam canım haberlerini bekliyorum :)
Tamam canım haberlerini bekliyorum :)
Şimdi çıktım canım muayneden doktor sorun yok rahim duvarı düzelmiş kistte yok dedi :)
Sağol canım Folik asit aldım birde şimdi artık tek sorun eşim kaldı :)Hadi gözümüz aydın çok sevindim canım: )
Onuda halledersin demi ol hiç takma sen esinde ikna oldumu olay biter: )Sağol canım Folik asit aldım birde şimdi artık tek sorun eşim kaldı :)
Aynen ına da yapacağız birşeyler artık :) bakayım bugün neler yapabilirim. :))Onuda halledersin demi ol hiç takma sen esinde ikna oldumu olay biter: )
Bence güzel bi sofra hazırla çok çeşit olmasına gerek yok ama özenli olsun makyaj yap hatta abart: ) saçlarını yap ve en çekici olan kiyafetini giy hatta ayakkabı bile giy topuklu ve kapıyı oyle aç güzel yemek yiyin sonra basbasa vakit gecirin iste çok açık yazamiyorum :)Aynen ına da yapacağız birşeyler artık :) bakayım bugün neler yapabilirim. :))
Bence güzel bi sofra hazırla çok çeşit olmasına gerek yok ama özenli olsun makyaj yap hatta abart: ) saçlarını yap ve en çekici olan kiyafetini giy hatta ayakkabı bile giy topuklu ve kapıyı oyle aç güzel yemek yiyin sonra basbasa vakit gecirin iste çok açık yazamiyorum :)
Evet küçük bi adımla baslaman yeter zaten gerisi gelecektir şey bide canım bunu yapArken beklentini sakin belli etme: ))))Evet aslında bu şekilde küçük bi adım atabilirim :)) sonrası kendiliğinden olur zaten herhalde :)
Evet küçük bi adımla baslaman yeter zaten gerisi gelecektir şey bide canım bunu yapArken beklentini sakin belli etme: ))))
Günaydın canım nasildi aksamin: )Yok canım öyle olunca daha çok etkileniyor zaten
Günaydın canım nasildi aksamin: )
Super çok sevindim gerisi gelir artık :)günaydın canım iyiydi :) yemek hazırlamadım kahve falan hazırladım güzele mutlu oldu zaten konuştuk zaten rahatladı biraz :) iş falan çok etkilemiş ilk adımı attık en azından çözmeye başladık :)
Super çok sevindim gerisi gelir artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?