- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Benim çevremde hiç yok canım ama genelde ilk gebelik daha zor olur derler ins bundan sonra ki hamilekigin daha rahat olur canım bizde çok istiyoruz bakalım artık ay sonu mutlu haberler vermek dileğiyle:)
Ne güzel olur gerçekten:)konusuruz beraber son aya gelene kadar destek oluruzAy bu ay hamile kalirsak beraber gelisimlerini konusuruz da aydan aya =) Insallah kolay olur, öyle korkuyorum hastanede kalmaktan yine =(
Ne güzel olur gerçekten:)konusuruz beraber son aya gelene kadar destek oluruz
Ayy insallah, baska topik acariz hatta, doguma da beraber hazirlaniriz. Tavsiyeler veririz. Insallah hayirlisiyla olur da hamilelik dönemi güzel gecer. Ben kusmaktan hayata küsmüstüm neredeyse. Ayyy napcam ben yaa. Istiyorum da ikinciyi ama
<Allah hepimize nasip etsin inşallah :)
Amin. Hayirlisiyla insallah
Biz henüz baslamadik. Ne zaman anlariz olursa. Benim hemen midem bulanmaya baslamisti ilkinde. Bu sefer nasil olur merak ediyoruminşallah ben bu ay testte kullanıyorum bakalım hayırlısıyla bu ay haber verelim inşallah
Biz henüz baslamadik. Ne zaman anlariz olursa. Benim hemen midem bulanmaya baslamisti ilkinde. Bu sefer nasil olur merak ediyorum
Canım napiyosun nasılsınben hiç bulantıdönemine gelemdiğim için bilemiyorumilkinde de adetim gecikmişti sadece
Aynı canım bi değişiklik yok eşimi bekliyorum sen nasilsinCanım napiyosun nasılsın
Iyi bende çok şükür testler hala negatif mi canım pekiAynı canım bi değişiklik yok eşimi bekliyorum sen nasilsin
Iyi bende çok şükür testler hala negatif mi canım peki
Evet aynen oyle super bu durum :) ins pozitif gorunce olur o da yeter zaten :)EVET HENÜZ NEGATİF O YÜZDEN YAKALAMA ŞANSIM VAR HALA :)
Evet aynen oyle super bu durum :) ins pozitif gorunce olur o da yeter zaten :)
Hadi hayırlısı diyelim :)İNŞALLAH BAKALIM CANIM YAPACAĞIZ BİRŞEYLER ARTIK :)
Selam Arkadaslar bende her ay oldugu gibi bu ayda bebek istiyorum.bugun adetimin 10cu gunu yumurtlama gunlerim yaklasiyor.Rabbim isteyen butun kadinlara Anne olmayi basib etsin.Amin.
Kızlar bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde ikinci çizginin silik çıkması ne demek bilen var mi
Hmmm yani yumurtlama olmuş demek mi bu canimnegatifmiş canım önce iki çizgi net aynı koyulukta olacakmış sonra çatlayınca t çizgisi silikleşiyormuş benim de ilk günden beri silik :) testi yapmadan 3 - 4 saat önce sıvı almaman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?