ocak ayında hamilelik düşünenler

Benim çevremde hiç yok canım ama genelde ilk gebelik daha zor olur derler ins bundan sonra ki hamilekigin daha rahat olur canım bizde çok istiyoruz bakalım artık ay sonu mutlu haberler vermek dileğiyle:)

Ay bu ay hamile kalirsak beraber gelisimlerini konusuruz da aydan aya =) Insallah kolay olur, öyle korkuyorum hastanede kalmaktan yine =(

Ne güzel olur gerçekten:)konusuruz beraber son aya gelene kadar destek oluruz

Ayy insallah, baska topik acariz hatta, doguma da beraber hazirlaniriz. Tavsiyeler veririz. Insallah hayirlisiyla olur da hamilelik dönemi güzel gecer. Ben kusmaktan hayata küsmüstüm neredeyse. Ayyy napcam ben yaa. Istiyorum da ikinciyi ama

<Allah hepimize nasip etsin inşallah :)

Selam Arkadaslar bende her ay oldugu gibi bu ayda bebek istiyorum.bugun adetimin 10cu gunu yumurtlama gunlerim yaklasiyor.Rabbim isteyen butun kadinlara Anne olmayi basib etsin.Amin.

Kızlar bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde ikinci çizginin silik çıkması ne demek bilen var mi

Kızlar bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde ikinci çizginin silik çıkması ne demek bilen var mi

negatifmiş canım önce iki çizgi net aynı koyulukta olacakmış sonra çatlayınca t çizgisi silikleşiyormuş benim de ilk günden beri silik :) testi yapmadan 3 - 4 saat önce sıvı almaman gerekiyor

negatifmiş canım önce iki çizgi net aynı koyulukta olacakmış sonra çatlayınca t çizgisi silikleşiyormuş benim de ilk günden beri silik :) testi yapmadan 3 - 4 saat önce sıvı almaman gerekiyor
Hmmm yani yumurtlama olmuş demek mi bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…