ocak ayında hamilelik düşünenler

Hmm anladım canım bende folidoce kullaniyorum bitene kadar degistirmicem zaten ay sonunda bitiyor bu arada adet bitimi hamile kalanlara baktım baya var ya adet bitimi hamile kalanlar offf ya ay sonu gelse biran önce

HADİ İNŞALLAH CANIM :)) BENDE DÜN TEKRAR ALDIM ZATEN DEVAM EDECEĞİM ONU İÇMEYE BAKALIM KISMET SADECE ONU İÇİYORUM ZATEN BÖĞÜRTLEENİ FALAN BIRAKTIM BU AY OLMAZSA ÖBÜR AY İÇECEĞİM :)) STRES YAPMA AMA BU AY İNŞALLAH OLSUN :)

Hmm anladım canım bende folidoce kullaniyorum bitene kadar degistirmicem zaten ay sonunda bitiyor bu arada adet bitimi hamile kalanlara baktım baya var ya adet bitimi hamile kalanlar offf ya ay sonu gelse biran önce
Canım bide ben sana ilginç bisey daha sormak istiyorum :) şimdi biseyler okudum da adetten on dört gün önce ovulasyon günü olurmus bu sabitmis değişmez mis oyle mi? Eğer öyleyse benim adet olduğum gün ovulasyon günüm oldugunu söyledi doktor bugünde ondorduncu günü adetten sonra benim adetmi olmam gerek

ADET OLDUKTAN 1.GÜNDEN İTİBAREN SAYACAKSIN O GÜNÜ BULMAK İÇİN AMA ADET DÖNGÜNE GÖRE DEĞİŞİYOR YUMURTLAMA GÜNÜ BEN TELEFONDAN TAKİP EDİYORUM MESALA 16.17 GÜN ÇIKIYOR GENELDE :)

ADET OLDUKTAN 1.GÜNDEN İTİBAREN SAYACAKSIN O GÜNÜ BULMAK İÇİN AMA ADET DÖNGÜNE GÖRE DEĞİŞİYOR YUMURTLAMA GÜNÜ BEN TELEFONDAN TAKİP EDİYORUM MESALA 16.17 GÜN ÇIKIYOR GENELDE :)
Peki adet oldugum gun ovulasyon olması mümkün mu

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-05-10-52-12.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 37
merhabalar herkese
ben de bu ay hamile kalmak istiyorum. Korkuyorum ilkine benzer hamileligim diye. Cok asermistim serumla yasamistim ilk üc neredeyse. Bu sefer hamile kalmaktan degil de yasayacaklarimdan korkuyorum =(
hadi bakalim, hayirlisi olur insallah. Bir tane daha yapip dükkani kapatacagiz

İNŞALLAH BİZDE AYNI ŞEYİ İSTİYORUZ TABİ AMA İLK GEBELİĞİMİZDE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIĞIMIZ İÇİN ŞUAN UMUTLU DAVRANIYORUZ :) İNŞALLAH NASİP OLUR HEPİMİZE

Hadi inşallah canım bu ay hepimize ugurlu gelsin insallah

ben gelişmediği için 8 haftalıkken kürtaj oldum..diğer arkadaşımızda boş gebelikten malesef ki

Cok gecmisler olsun ikinize de. Benim ilk gebeligimde bebekte sorun yoktu ama ben cok kötüydüm. Hani hic sevinememistim. Cok sükür onu verene ama yine ayni seyleri yasamaktan nasil korkuyorum bir bilsen. Insallah baska olur. Var mi hic tanidiklarinizdan farkli hamilelik gecirenler. Mesela ilki zor ikinci kolay gibi ?

beni bi arkadaşım var şeker olduğu için çok zor geçirdi ama öyle farklı başka geçiren duymadım açıkçası çevremde

Benim çevremde hiç yok canım ama genelde ilk gebelik daha zor olur derler ins bundan sonra ki hamilekigin daha rahat olur canım bizde çok istiyoruz bakalım artık ay sonu mutlu haberler vermek dileğiyle:)

beni bi arkadaşım var şeker olduğu için çok zor geçirdi ama öyle farklı başka geçiren duymadım açıkçası çevremde

yaa =( Benim mi sanssizligim ya. Artik korka korka cocuk yapacagim. ne kadar hamile gördüysem güle oynaya gecti bir ben yataklara düstüm =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…