Macun gibi hazirladim ediyorum canım inşallah faydalı olurçörek otuna devam ediyor musun
Macun gibi hazirladim ediyorum canım inşallah faydalı olur
Insallah olmazsin canim da baslamassin: )İNŞALLAH CANIM BENDE BAŞLAYAĞIM ADET OLUNCA
Insallah olmazsin canim da baslamassin: )
Hadi inşallah canım bende acaba ovulasyon testi alsam mi diye düşünüyorum kullanıp hamile kalanlar olmusmu acaba bi arastircamsanmam canım o ihtimal yok o yüzden başlayacağım ari sütü içiyorum şimdi zaten :)))
Hadi inşallah canım bende acaba ovulasyon testi alsam mi diye düşünüyorum kullanıp hamile kalanlar olmusmu acaba bi arastircam
Peki sence 20 tane alsam yeter mi canimolmuş canım bende çok araştırdım...sana dediğim var ya face de grup orda çok kişi var çoğu öyle olmuş
Birde ben ovulasyon testinde çift cizgiyi gorunce iliskiye gireceğim demi bi gün sonra felan değilHadi ya
Peki sence 20 tane alsam yeter mi canim
Birde ben ovulasyon testinde çift cizgiyi gorunce iliskiye gireceğim demi bi gün sonra felan değil
Teşekkürler canım. Şey bisey daha sorcam: ) şimdi ben çift cizgiyi girdim diyelim ilişkiye girdim o gün sonra bi gün ara tekrar iliski bu şekilde devam edecek degilmi tek cizgi olana kadar: ) detayli detayli bilmek istiyorumdaCANIM GİTTİ GİDİYOR DA 50 TANE + 8 gebelik testi 30 tl normalde pahalı ben öyle aldım.. çift çizgiyi görünce gün aşırı olması gerekiyor canım çatlayınca 12 saat içinde tekrar ilişki olması lazım...adetin 8.günü başladım 17.gün çift çizgiyi gördüm
Teşekkürler canım. Şey bisey daha sorcam: ) şimdi ben çift cizgiyi girdim diyelim ilişkiye girdim o gün sonra bi gün ara tekrar iliski bu şekilde devam edecek degilmi tek cizgi olana kadar: ) detayli detayli bilmek istiyorumda
Tamam canım benim cokkk saoll senin marka lapaquik mi ovula miöyle de yapabilirsin canım ama her gün de olabilir garanti olsun dersen her günü değerlendirmen lazım siliklesince çatlamış oluyor çatlayınca 12 saat içinde ilişki olması lazım ama onu sakın unutma
Tamam canım benim cokkk saoll senin marka lapaquik mi ovula mi
Tamam canım çok saol ya her gün olması mumkun değil eşim sinir oluyo çocuk için iliski olayinaöyle de yapabilirsin canım ama her gün de olabilir garanti olsun dersen her günü değerlendirmen lazım siliklesince çatlamış oluyor çatlayınca 12 saat içinde ilişki olması lazım ama onu sakın unutma
AYNEN BENİM EŞİMDE ÖYLE O YÜZDEN YAPMIYORUZ BU ARA ZATEN BU AY O YÜZDEN UMUTSUZUM :)) AMA DİYELİM Kİ İKİSİ AYNI KOYULUKTA OLDU ÇİZGİLERİN O GÜNÜ DEĞERLENDİR SONRA ARA VER ERTESİ GÜN SİLİKLEŞİR ZATEN O GÜNÜ DE DEĞERLENDİR AMA TEST YAPTIĞININ EŞİNE SÖYLEME ÇOK ETKİLENİR OLACAKSA DA OLMAZ İLİŞKİTamam canım çok saol ya her gün olması mumkun değil eşim sinir oluyo çocuk için iliski olayina
Slm bayanlar. Yeni üyeyim ve başlığı yeni gördüm. Ocak, Aralık, Kasım ve gerisinde tam 12 aydır hamilelik için planlar yapıyorum. Bu ay 8gün geciktim ama dün kırmızıları gördümeşim ve ben resmen yıkıldık. Bugün doktora Gideceğiz, neden geç kaldığını araştırmak için. Çünkü şimdiye kadar hiç gecikmemişti. İnşallah kötü bir haber almazsam yeni hedefimiz Şubat ayı umudumuzu kırmamak lazım. Cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Teşekkür ederimBİZİM HEDEFLERİMİZ DE DE VAR HOŞGELDİN CANIM
Teşekkür ederim
Yok zaten asla soylemem sonra bu kadar kastigin için psikolojik olarak yipraniyosun diyo canimAYNEN BENİM EŞİMDE ÖYLE O YÜZDEN YAPMIYORUZ BU ARA ZATEN BU AY O YÜZDEN UMUTSUZUM :)) AMA DİYELİM Kİ İKİSİ AYNI KOYULUKTA OLDU ÇİZGİLERİN O GÜNÜ DEĞERLENDİR SONRA ARA VER ERTESİ GÜN SİLİKLEŞİR ZATEN O GÜNÜ DE DEĞERLENDİR AMA TEST YAPTIĞININ EŞİNE SÖYLEME ÇOK ETKİLENİR OLACAKSA DA OLMAZ İLİŞKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?