ocak ayında hamilelik düşünenler

Bence de canım kullanalım gerisini Allaha bırakalım biz herseyi yapsakta yapmasakta rabbim ol demektikten sonra olmayacak o izin vermezse agactaki yaprak bile hareket etmez biz elimizden geleni yapalım takdir güzel rabbimin: )

aynen canım ol diyecek olan o inşallah bize de nasip eder güzel Allahım :)

Tam teşkilat hazirsin sen maşallah allah gönlüne gorede güzel hayırlı saglikli bi bebis versin sana kuzum: )

inşallah canım ben çok istiyorum böğürtlene falan başladım :) Allah nasip ederse inşallah İkimizde aynı oluruz inşallah :) güzel haberleri birlikte veririz :)

inşallah canım ben çok istiyorum böğürtlene falan başladım :) Allah nasip ederse inşallah İkimizde aynı oluruz inşallah :) güzel haberleri birlikte veririz :)
İnşallah canım bende bu aksam hem çalışmalara hem de bogurtlenee baslarim arı sütü polenide temin edicem ee bide sen varsın yanımda daha ne olsun: )

İnşallah canım bende bu aksam hem çalışmalara hem de bogurtlenee baslarim arı sütü polenide temin edicem ee bide sen varsın yanımda daha ne olsun: )

:) inşallah canım birbirimize moral verelim çünkü moral yada stres çok etkiliyor ::) eşini de hazır olduğuna ikna et yeter zaten :)

Böğürtlen neden yapıyosunuz kızlar

500 gr böğürtlen kökünü 6 lt su ile kaynayıp soğuyunca günde bir bardak aç karnına içiyoruz...tat olması için şeker yerine bal katıyoruz...site de birini yiğeni bu şekilde hamile kalmış bende başladım bugün 3.günüm olacak

Günaydın canım naptin dün aksam: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…