Bence de canım kullanalım gerisini Allaha bırakalım biz herseyi yapsakta yapmasakta rabbim ol demektikten sonra olmayacak o izin vermezse agactaki yaprak bile hareket etmez biz elimizden geleni yapalım takdir güzel rabbimin: )
Insallah insalalh :)aynen canım ol diyecek olan o inşallah bize de nasip eder güzel Allahım :)
Bu arada yarın
Insallah insalalh :)
Bu arada yarın
Insallah insalalh :)
Face kullanmadigim için ben :)face de bi grup var orda yorumluyorllar test resimlerini atıp :::))
Face kullanmadigim için ben :)
Tam teşkilat hazirsin sen maşallah allah gönlüne gorede güzel hayırlı saglikli bi bebis versin sana kuzum: )anladım canım :) bizde burdan bakarız :)
Tam teşkilat hazirsin sen maşallah allah gönlüne gorede güzel hayırlı saglikli bi bebis versin sana kuzum: )
İnşallah canım bende bu aksam hem çalışmalara hem de bogurtlenee baslarim arı sütü polenide temin edicem ee bide sen varsın yanımda daha ne olsun: )inşallah canım ben çok istiyorum böğürtlene falan başladım :) Allah nasip ederse inşallah İkimizde aynı oluruz inşallah :) güzel haberleri birlikte veririz :)
İnşallah canım bende bu aksam hem çalışmalara hem de bogurtlenee baslarim arı sütü polenide temin edicem ee bide sen varsın yanımda daha ne olsun: )
İnşallah canım bende bu aksam hem çalışmalara hem de bogurtlenee baslarim arı sütü polenide temin edicem ee bide sen varsın yanımda daha ne olsun: )
Kesinlikle stresten uzak moral ve motivasyon onemli esimide ikna ederim ben bi şekilde :):) inşallah canım birbirimize moral verelim çünkü moral yada stres çok etkiliyor ::) eşini de hazır olduğuna ikna et yeter zaten :)
Tabiki olurum zaten çokta sevdim seni :) her zaman tam destek merak etme bende biseyler ogrenirsem bulursam paylasirim senle :)sende bana destek olursun ne güzel olur .:)
Kesinlikle stresten uzak moral ve motivasyon onemli esimide ikna ederim ben bi şekilde :)
Tabiki olurum zaten çokta sevdim seni :) her zaman tam destek merak etme bende biseyler ogrenirsem bulursam paylasirim senle :)
Benimde bitti o zaman bu gece bizim gecemiz olsun: )aynen canım :) sonrası Allaha kalmış zaten bende bugün başlayacağım regl bitti çünkü :)
Benimde bitti o zaman bu gece bizim gecemiz olsun: )
Böğürtlen neden yapıyosunuz kızlar
Günaydın canım naptin dün aksam: )500 gr böğürtlen kökünü 6 lt su ile kaynayıp soğuyunca günde bir bardak aç karnına içiyoruz...tat olması için şeker yerine bal katıyoruz...site de birini yiğeni bu şekilde hamile kalmış bende başladım bugün 3.günüm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?