Günaydın canım naptin dün aksam: )
Ayyy geçmiş olsun bizde oldu bisiler: ) bugunde su doktordan hayırlı şeyler duysam çok sevinicem: )HASTA YATTIM CANIM YA :) SEN NE YAPTIN BENİM Kİ BUGÜNE KALDI :)
Ayyy geçmiş olsun bizde oldu bisiler: ) bugunde su doktordan hayırlı şeyler duysam çok sevinicem: )
Üçte randevum var haber veririm sana çıkar çıkmaz canimHADİ İNŞALLAH HAYRLI Bİ HABER ALIRSIN KAÇTA GİDECEKSİN :)
Üçte randevum var haber veririm sana çıkar çıkmaz canim
Iki saat kaldı doktora gitmeme çok heyecanlıyım: (
İnşallah ya bu arada bisey sorcam canım sen kurtejdan sonra korundun mu bu ilk ayin mi korunmadaniyi düşün iyi olsun :) korkma güzel şeyler söyleyecek :)
İnşallah ya bu arada bisey sorcam canım sen kurtejdan sonra korundun mu bu ilk ayin mi korunmadan
Anladım canim :)biz ilk ay korunduk sadece canım sonra korunmadık ama zaten düzenli bi ilişki de olmadı :)
Anladım canim :)
Esimde ikna oldu yapariz diyo: )
İnşallah canım ya beraber güzel bi haber veririz birbirimize ama cok mutluyum cokkkk cokkkk Allaha sukurler olsun :) hemen başlıyoruz bugün:)canım çookkkkk sevindim bende senden haber bekliyordummm :) hadi inşallah eşinde ikna olduysa başlayın çalışmalara bende bugün düşünüyorum :) en yakın zaman da inşallah güzel bi haberini duyarız :)))
İnşallah canım ya beraber güzel bi haber veririz birbirimize ama cok mutluyum cokkkk cokkkk Allaha sukurler olsun :) hemen başlıyoruz bugün:)
Aynen oyle canım :)aynen canım bende senin için çok sevindim inan ki :)) inşallah güzel haberler veririz olumlu düşünelim olumlu olsun :))))
Bogurtlene başladın mi canımAynen oyle canım :)
Hayir bulamadim evdende cikamiyorum suanda kar çok ama baslamam gerek: (Bogurtlene başladın mi canım
Hayir bulamadim evdende cikamiyorum suanda kar çok ama baslamam gerek: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?