ocak ayında hamilelik düşünenler

Anladım canim :)

doktor ilk adetten sonra korunmaya gerek yok demişti..zaten 29 gün sonra ilk adetimi oldum ama ondan sonra zaten düzenli bi ilişki olmadı iş yoğunluğu ikimizinde annesi rahatsızlandı falan derken kendimizi düşünemedik o yüzden bu ay düzenli olsn istiyorz :)

Canimmmmmmmmm hiç bi sıkıntı yok o parçada kurtejdan kalan parça imiş. Tekrar gebelik dusunebilirsin dedi: )

Esimde ikna oldu yapariz diyo: )

canım çookkkkk sevindim bende senden haber bekliyordummm :) hadi inşallah eşinde ikna olduysa başlayın çalışmalara bende bugün düşünüyorum :) en yakın zaman da inşallah güzel bi haberini duyarız :)))

İnşallah canım ya beraber güzel bi haber veririz birbirimize ama cok mutluyum cokkkk cokkkk Allaha sukurler olsun :) hemen başlıyoruz bugün:)

İnşallah canım ya beraber güzel bi haber veririz birbirimize ama cok mutluyum cokkkk cokkkk Allaha sukurler olsun :) hemen başlıyoruz bugün:)

aynen canım bende senin için çok sevindim inan ki :)) inşallah güzel haberler veririz olumlu düşünelim olumlu olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…