Tamam canım benim :) bizde yapmadık :) planlayinca olmuyo sanki: )http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=B%D6%D0%DCRTLEN+K%D6K%DC
İNTERNETTEN AL CANIM SENDE :) GELİR EVİNE :) BİZDE HİÇBİRŞEY YAPMADIK BU KEZ DE BENİM EŞİM :)
Super
Tamam canım benim :) bizde yapmadık :) planlayinca olmuyo sanki: )
Olur ins yaaa çok istiyoruz ikimizde ama sanki bu ay umutluyum ben ya :) olacak ikimizinde allahın izniyleAYNEN ÖYLE VALLA :) TESTE BAŞLADIM BENDE DÜN ovulasyon :) ARTIK BÖĞÜRTLEN TEST BİRDE BİŞRŞEYLER OLUR İNŞALLAH :)
Bu arada sen ne kadarlık evlisin canim
Şubat birde bir yıllık evli olacağız bizde :) bende Eylül'de hamile kaldım ekimde kurtaj ama bende hemen hamile kalamadim beş ay felan sonra kaldım umarım şimdi erkenden kalırız canimmmİNŞALLAH CANIM 2,5 YILLIK EVLİYİZ BİZ :) İLK YIL EŞİM ASKERE GİDECEĞİ İÇİN DÜŞÜNMEDİK 2015 ŞUBATTA GELDİ ONDAN SONRA MAYIS GİBİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIK AĞUSTOSTA HAMİLE KALDIM AMA EYLÜLDE DÜŞÜK OLDUSEN PEKİ
Şubat birde bir yıllık evli olacağız bizde :) bende Eylül'de hamile kaldım ekimde kurtaj ama bende hemen hamile kalamadim beş ay felan sonra kaldım umarım şimdi erkenden kalırız canimmm
Amin canım aminİNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUNALLAH BU KEZ NASİP ETSİN İNŞALLAH
A
Amin canım amin
Canim naptin giremedim internetim yoktu simdide kablosuz buldum misafirlikteyim hemen girdim: )İNŞALLAH CANIM
Canim naptin giremedim internetim yoktu simdide kablosuz buldum misafirlikteyim hemen girdim: )
İnşallah inşallah :)Merhaba kîzlar..bende sizin gibi gūzel haberi bekleyenlerdenim inşallah sağlıklı hayirli bebişlerimiz olur
Biz çalışmalara başladık inşallah hayırlısı olur ya baya baya başladık :)İyiyim canım valla biz hala birşey yapamadık beklemedeyiz bugün ilk olacak kismetse :)) sen ne yaptın nasılsın
Biz çalışmalara başladık inşallah hayırlısı olur ya baya baya başladık :)
Basladik de Emel artık :) bu ara da testi yapiyomusunBizde inşallah bugün başlıyoruz canım allahtan hayırlısı olsun ikimiz içinde :))) İkimizde alalım güzel haberler inşallah :)
Basladik de Emel artık :) bu ara da testi yapiyomusun
:) adet suren ne zamandan ne zamana canımgünaydın canım başladık bakalım ama kısmet tabi testlere de devam ediyorum yumurtam henüz oluşmadı :)
:) adet suren ne zamandan ne zamana canım
Anladım canım bizim için bu hafta içi çok önemli varya sonuda yumurtlamamiz tahminen bu hafta olacak28 - 30 ARASINDA DAHA 10.GÜN BUGÜN ZATEN 15 - 16. GÜNDE OLUYOR SANIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?