ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

slm kızlar, nasıl gidiyo? sonuçlarınız güzel çıktı çok şükür. aşılama düşünüyo musunuz?

iyi gidiyor canım.bu ay kendiliğinden deniyoruz şansımızı bakalım ne olacak.benim doktorum aşılama demedi.ne yapacağını da sölemedi.4 ay klomen kullandım dedim ben aşılama bekliyorum tabi.adet olunca gel dedi.ben klomen vermeyecğim başka birşey deneyeceğiz dedi.ne olduğunu açıklamadı.aklıma iğne geliyor benim onu deneyebilir die düşünüyorum.yumurta geliştirici iğne :26:
gelişmeleri yazarım yine

tamam canım yazın gelişmeleri...

Canim doktor bakti ama oda anlayamadi malesef. Cihaz yuzunden . Bu ay beklicez olmadi sonra asilama dusuncez dedi. Ama bana dahabcok erken gibi geldi

arkadaşım nasılsın ? ne durumndasın ? bir gelişme var mı ? benim 4 gündür kahverengi var.adetime de 6 gün var daha.yani adete 10 gün kala başladı.bir gün bordo renkte iki damla geldi.onun dışında kahverengi devam ediyor.hiç böle olmazdı.sence ne olabilir bu ?

bende hiç bir değişiklik yok canım. haftasonunu beklemekten başka bişey yapamıyorum. umarım kötü bir haftasonu beklemez beni.
rahim filminden kaynaklanan bişe olabilir mi acaba .. ay seninki de inşallah yerleşme kanamasıdır.heyecanlandım bak :18:
bat ne zaman senin

Naptin canim. Varmi baska bi degisiklik

Naptin canim. Varmi baska bi degisiklik

sanırım hamile değilim canım test yaptım tek çizgi yine
yarın doktora gitsem mi die düşünüyorum karar da veremiyorum forumları okudum.hsgden sonra ilk ay düzensizlik yaşayan çok var.bilemedim ben bu işi
bu arada inş dediğin gibi kötü olmaz inş hafta sonu senin için

Test icin erken degilmi canim. Daha gunun bile gelmedi sanirim. Insallah olumlu bir duzensizliktir canim. Olmadi bi kac gun daha beklede. Cumaya falan bi git doktora

Test icin erken degilmi canim. Daha gunun bile gelmedi sanirim. Insallah olumlu bir duzensizliktir canim. Olmadi bi kac gun daha beklede. Cumaya falan bi git doktora

test için erkendi canım.ama eğer yerleşme kanaması ise 3-4 gün sonra testte çıkar die okudum.onun için yaptım.benim geçtiğimiz çarşambadan bu yana var.ama okuduğum birçok yerde filmden sonra ilk adeti bu şekilde olanlar olmuş.hatta sonraki ay da hamile kalanlar var.bilemiyorum artık ne olduğunu.belkide adet günüm geldiğinde artacak ve normal adete dönüşecek hiçbir fikrim yok

Gununu bekle ozamanda ona gore git olmazsa canim Doktora. Aksatma bence. Allah korusun adet olsan bile bi hafta o akintinin olmasi ve uzun sure surmesi garip geldi. Ben senden iki gun sonra cektirmistim ama bir degisiklik yok bende. Insallah boyle devam eder diye dua ediyorum.

inş canım iyi haberlerini alırız mutlu oluruz birşey belli olduğundan mutlka haber bekliorum

inş canım iyi haberlerini alırız mutlu oluruz birşey belli olduğundan mutlka haber bekliorum
Canim bi degisiklik varmis akintinda

Canim bi degisiklik varmis akintinda

adet oldum canım :26:
nihayet başladı bugün tam oranın üstü ağrıyor kasıkta değil bu ay ağrı.bir değişik oldu anlayacağın.yarın arayacağım hastaneyi.doktorum varsa gideceğim.
yazarım sana son durumu

Aaaa bu ayda kotu haber hhaaaa:'( cok uzuldum canimm.rabbim hayirlisini versin insallah.
Benimde karnimda kasiklarimda hafiften agri var ama hayirlisi bakalim

Aaaa bu ayda kotu haber hhaaaa:'( cok uzuldum canimm.rabbim hayirlisini versin insallah.
Benimde karnimda kasiklarimda hafiften agri var ama hayirlisi bakalim

evet bu ay da kötü haber canım.benim yumurtalıklar kendi başına yumurta büyütüp çatlatmıyor zaten.bunu iice öğrendim ben.destek almadan olmayacak sanırım.bugün doktorum gebe polk demiş.yarın jinekolojidemiş.yarın gideceğim bakalım ne diecek.inş senin ağrılar da kötü haber belirtisi değildir.inş bebiş yerleşiyordur ondan olmuştur.dua edeceğim böle olmasına

Benimde kotu haber geldi malesef canim. Randevu aldim. Yarin gidecegim insallah

Benimde kotu haber geldi malesef canim. Randevu aldim. Yarin gidecegim insallah

aaa ama belirti vermemişti değil mi ? çok ilginç birden başlaması :26: üzüldüm bu duruma.bakalım bize ne zaman nasip olacak annelik hamilelik

aaa ama belirti vermemişti değil mi ? çok ilginç birden başlaması :26: üzüldüm bu duruma.bakalım bize ne zaman nasip olacak annelik hamilelik

Nasip canim ne diyelim. 2ay ara verip doktora gitmemeyi dusunuyorum ama esim gidelim dicek gibi. Ama nedense ben bosa gidecekmisim gibi geliyorr.

Nasip canim ne diyelim. 2ay ara verip doktora gitmemeyi dusunuyorum ama esim gidelim dicek gibi. Ama nedense ben bosa gidecekmisim gibi geliyorr.

bende boşuna gidiyorum die düşünüyorum.aynı senin gibi eşim gitmemi istiyor.gittim de bugün.kan verdim.muayane etti.sonuçlar 13.30 da çıkacak.hormonlarım iiyse tedaviye başlarız.değilse bir ay ilaç kullanırsın ondan sonra başlarız dedi.nasip artık canım ne diyelim.

Bende gittim canim.muayne etti baya bi. Benim doktor yok die ayni hastanede baskasina gitmistim. Ooda Rahmin yapisindaki bozuklugu soledi. Onlemimizi alalim duzeltelim onu dedi. Haftaya kucuk bi operasyon gecircem allahin izniyle. Spekulumlada bakti ama normal muayne gibiydi ayni. Hayirlsii artik.beklicem on gun daha. Belki bu vesile olur bi melek sahibi olmaya. Sennaptin ciktimi apnuclarin. Iyidir insallah

laparoskopi gibi birşey sanırım canım.duymuştum böle birşey.inş başarılı geçer ve bebişe vesile olur.benim prolaktin yüksek çıktı canım.estradiol da yüksek.doktor bu ay tedavi vermiyorum önce prolaktinin düşmesi gerek dedi.
bu engel oluyor hamile kalmana dedi.dostinex verdi.yani kendiliğinden deneyeceğiz bu ay da biz.sonra bakalım ne diecek.prolaktin geçtiğimiz ay da yüksekti adetliyken.adetten sonraki tahilide biraz düşmüştü.bundan 4-5 ay önce hiç böle bir sorun yoktu nerden çıktı birden bunu da anlamış değilim.klomen mi yaptı acaba.karışık durumlar var anlayacağın.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…