ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

inş verirler randevu sende hemen kurtulursun canım.allah yardımcın olsun.insanı çıldırtıolar zaten.kendilerini bişi sanıolar geleni gideni tersliolar azarlıolar.bende çok sinirlendim bugün.neyse aklıma getirmeyeyim.anesteziye hiç gönülleri olmuo zaten.tabi acıyı çeken biziz.onlar işini bitirip çıkıo odadan.nasıl kalıosan kalk sen o masadan.

Doktordan geldim kizlar.anestezili cektirdigim icin hicbisey hissetmedim cok sukur
Bundan sonra agrim olurmu bilmiorum ama. Tupun biri tamammen acik.dierinide cihazdan dolayi net anlayamamis ama oda acik buyuk ihtimal dedi. Cunku sivi gidiodu oraya dogruda. Kalp seklinede normal kavis gibi. Coj onemli degil dedi. Ildeki doktorum ne der bilmiorum. Ama simdilik bu biraz aldi gerginligimi

geçmiş olsun canım.çok şükür atlattık bunu da.inş bebişlerimize vesile olur.ne kadar ödedin anestezili için ? en iyisini yaptın ben yaşadığımı biliyorum.allah bir daha yaşatmasın çok kötüydü.sabaha kadar rüyamda korkuyorum hala atlatamadım şokunu

Ekstra bisey odemedim canim. Sadece 6,5 lira ilaclar tuttu. Onlari odedim baska masraf cikmadi. Devlette cektirdigim icin olabilir tabi. Bana anestezili cekmiceklerdi ama bi tanidik araci oldu saolsun. Dier tupum hakkindada net bisey soyleselersi daha rahat olacaktim tabi ama olsun. Bunu duymakta rahatlatti yine. Insallah gebelik icin bu film araci olur

Ben sonucu almaya gittigimde rontgen teknisyeni bayan bunu cektirmek icin yasin cok kucuk neden acele ettin dedi bana.ama elimizden birsey gelmiyor ki.asilamaya gecmeden once mecburuz buna.ins diger tupun de aciktir canim.ben ikisinden de gectigini hissettim ilacin.pazartesi de hocaya gosterelim dedi doktor.o ne derse ona gore hareket edecegiz

Canim senin lekelenmen devam ediyormu. Benim ara ara oluyo yine. Ne zmana gecerki. Kafam kariisti

Canim senin lekelenmen devam ediyormu. Benim ara ara oluyo yine. Ne zmana gecerki. Kafam kariisti

benim iki gün sürdü canım.sabah bir damla akşam bir damla şeklinde oldu çok fazla olmadı.cuma günü kendiliğinden bitti zaten.senin çok mu fazla ?

benim iki gün sürdü canım.sabah bir damla akşam bir damla şeklinde oldu çok fazla olmadı.cuma günü kendiliğinden bitti zaten.senin çok mu fazla ?

Cok degil canim ama gunde 3,5 kez oluyo az az. Bugin sabah bile vardi. Biraz bekliyimde gecer insallah

Cok degil canim ama gunde 3,5 kez oluyo az az. Bugin sabah bile vardi. Biraz bekliyimde gecer insallah

artarsa mutlaka doktora görün canım.benimki kendiliğinden bitti.inş senin de öle olur.diğer tüpün de açık mı bu arada öğrenebildin mi sonucu ?

artarsa mutlaka doktora görün canım.benimki kendiliğinden bitti.inş senin de öle olur.diğer tüpün de açık mı bu arada öğrenebildin mi sonucu ?

Yoldayim canim .simdi gidiyorum doktora.insallah bisey der doktor.tam gorunmuyo gibi cunku. Lekelenmede azaldi gibi cok sukur.temennim bitmesi yonunde tabi

Canim doktor bakti ama oda anlayamadi malesef. Cihaz yuzunden . Bu ay beklicez olmadi sonra asilama dusuncez dedi. Ama bana dahabcok erken gibi geldi

bende yarın görüşebileceğim doktorla canım.bana da muhtemelen aynısını soleyecek ve bende senin gibi erken olduğunu düşünüyorum.bir yandan da filmin etkisi geçmeden aşılama denemek mantıklı geliyor.hani filmden sonraki ilk 6 ay şans daha yüksekmiş ya.çeken doktor ole soledi bana.ama filmden gözüm korktu ya aışılama da ole geçerse die çok korkuyorum.bilmiyorum ne olacak:26:

Canim doktor bakti ama oda anlayamadi malesef. Cihaz yuzunden . Bu ay beklicez olmadi sonra asilama dusuncez dedi. Ama bana dahabcok erken gibi geldi

şimdi doktordan geldim canım.rahim filmin çok güzel dedi.eşimin sonuçlarına da iyi dedi.adetliyken gel hormonlarına tekrar bakalım dedi.4 ay klomen kullandığımı soledim.farklı bir şekilde devam edeceğiz dedi.klomen vermeyeceğim dedi.ama ne olduğunu da solemedi.:26::26:

Aa cok sevindim canim. Doktorun iyi demis cok sukur. Ama insallah adet olmazsinda o hormonlara bakamaz ;-)

Aa cok sevindim canim. Doktorun iyi demis cok sukur. Ama insallah adet olmazsinda o hormonlara bakamaz ;-)

inşaaaallllaaaahh bakamaz hormonlarıma
ve inşaaaalllaaah senin doktorunda aşılama yapamaz bu ay bir sürpriz olur inş.
vee böle oluruz umarım

slm kızlar, nasıl gidiyo? sonuçlarınız güzel çıktı çok şükür. aşılama düşünüyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…