Normalde gunu bugundu. Ama ben garanti olsun diye cumartesiye saartlamistim kendimi. Ama evdeki hesap carsida tutmadi yine. Geceninn bi yarisi oldum. Rabbim hayirlisini versin insallah. Eahat bi film cektirirsin insallah canimda. Bizede gevseme olur biraz
Yarin doktora gitcem yine. Muhtemelen yine klomen ve catlatma. Insallah kistimde olusmamistir. Rabbim hayirlisini ver
amin canım.ben bugün iki ayrı doktora gittim.ilk gittiğim dedi ki;klomeni 2 en fazla 3 ay kullanmak gerekmiş.fazlasına gereksiz ve zararlı dedi.baktın klomenle olmuo vakit kaybetmenin anlamı yok hemen aşılamaya onunla da olmazsa hemen tüp bebeğe geçmek gerek bunlar yok yere vakit kaybı dedi.gittiğim doktor tataristanlı bir doktormuş.kafamı karıştırdı anlayacağın :44::44:
Allah allah. Herkes ayri bise soyluyor. Benimde 3. Ayim olcak bu ay. Bakalim ne dicek doktor. Haziranda film cektireyim diom bende. Yazin tayin isteme durumumuz var. Ondan once kafam rahatlar belki
bu ay da olmazsa bencede gecikmeden çektir sende canım.ben büyük ihtimalle salı günü çektirmeyi düşünüyorum.
Ben anestezisiz yaptiriyorum canim.garip bir cesaret geldi.forumlari okuyorum kac gundur on kisiden biri yada ikisi kotu gecti demis.istatistik yaptim.en kotu ne olur die.cok fazla agrim olur belki dayanamam ama bebegim icin yapmayacagim sey yok.katlanacagim bu filme.ilac alip gidecegim zaten.anlatirim sana nasil gecerse.ins cok zorlanmam.mesela ben hep spekulumdan korkuyordum.dun doktor bir denedi.sadece garip bir his verio o kadar hic acimadi canim.tabi film ayri bir konu.aklima geldikce geriliyorum.bu arada dun verdiim kan sonucunda prolaktin ve e2 yuksek cikti.firlamis degerlerim.sanirim onlar icin de ilac verirler.ins sen filme gerek kalmadan kavusursun bebegine.benim de rahim hafif arkaya donuk dedi doktor.engel degil dedi ama bugun birini duydum o sebepten kalamamis.belki de tek sorun bu bilmiyoruz.filmle duzelir ins.Artik mecbur cektircem canim. Doktorumda istedi. Rahmin sekli hafif kalbe benziyormus. Ne oldugunu anlamak icin hsg yi gormem gerek dedi. Kafam okadar dolu ve karisikki. Anestezisiz yaptiramayacagimi dusunuyorum.
Canim bugunmu cektircektin filmim devlettemi cektiriyosun. Ozelde cektircektim ama ucreti fazlaydi. Bende bulundugun ilcenin devletinde anestezili cektirmeyi dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi olaun insallahBen anestezisiz yaptiriyorum canim.garip bir cesaret geldi.forumlari okuyorum kac gundur on kisiden biri yada ikisi kotu gecti demis.istatistik yaptim.en kotu ne olur die.cok fazla agrim olur belki dayanamam ama bebegim icin yapmayacagim sey yok.katlanacagim bu filme.ilac alip gidecegim zaten.anlatirim sana nasil gecerse.ins cok zorlanmam.mesela ben hep spekulumdan korkuyordum.dun doktor bir denedi.sadece garip bir his verio o kadar hic acimadi canim.tabi film ayri bir konu.aklima geldikce geriliyorum.bu arada dun verdiim kan sonucunda prolaktin ve e2 yuksek cikti.firlamis degerlerim.sanirim onlar icin de ilac verirler.ins sen filme gerek kalmadan kavusursun bebegine.benim de rahim hafif arkaya donuk dedi doktor.engel degil dedi ama bugun birini duydum o sebepten kalamamis.belki de tek sorun bu bilmiyoruz.filmle duzelir ins.
Canim bugunmu cektircektin filmim devlettemi cektiriyosun. Ozelde cektircektim ama ucreti fazlaydi. Bende bulundugun ilcenin devletinde anestezili cektirmeyi dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi olaun insallah
Habersar et durumundan
bugün çektirmek için gittim canım sabah erkenden.ilaçları bana solememişlerdi geçtiğimiz hafta.bugün solediler.yarın 3 te çektiriyorum inş.ağrı kesici ve antibiyotik verdi doktorum.birde filmde kullanılacak o sıvıyı almamı istedi.aldım onu da.bugün yaşadığım stres boşa gitti.yarın tekrar gerileceğim.bir kurtulsaydım şu filmden.dualarınızı bekliyorum kızlar.yarın gelince yazarım yaşadıklarımı ayrıtısıyla....
Hadi ya niye önceden soylemiyorlar acaba. Anladigim kadariyla devlette cektiriyosun sende. Masrafi ne tuttu ilaclarin. Bende persembe gorusecegim ins. Cumayada cektiririrm muhtemelen.hayirlisiyla bi atlatsaydik
kızlar allah yardımcınız olsun. o filmi çektirince bi sorun yoksa kanallar açıldığı için hamile kalmak kolaylaşıyo diye duymuştum. hadi iinşallah...
evet canım devlette tıp fakültesinde çektiriyorum.özeldeki doktoruma devam etmeyeceğim şimdilik.en azından burada doçentler ilgileniyor.uzman yada op dr değil daha tecrübeli bu işe yıllarını vermiş kişilerle daha çabuk sonuç alacağımızı düşünüyor eşim.zaten büyük ihtimalle yarın sorun çıkmazsa filmde aşılamaya geçmeyi düşünüyorum.tabi doktor ne önerir onu da bilmiyorum.ay evet bir atlatsaydık.benim yarın bu saatte bitmiş olacak inş.bu arada ilaçlarım 5 tl tuttuben 80-100 tl beklerken
Ay ilac okadat ucuzmuymus. Ozelde 300ten asagiya cekmiyorlar.anaaaaam resmen para tizagi yine. Ay insallah atlativeririzde parasini pulunu cokta sallamiyom. Bende persembe sabah gorusmeye gidecegim. Artik ya o gun ceker.yada cumaya kalir. Cunku bugunlerde mecbur cektirmem gerek. Reglim yeni bitecek.
Evet canim para tuzagi.ilac bizden deyip 2 tllik ilaca en az 50-100 tl para aliyorlar bes dakikalik bir islem icin.doktora sordum agrim cok olur mu dieislem esnasinda biraz olur dedi ama bes dakika suruyor zaten dedi.verdii ilaclara baktim biri agri kesici en yuksek dozdadigeri antibiyotik.birde mantar olayi var bende.tum gun fitil hap onunla mucadele ettim bugun. Yarina kadar azalsin birde onun icin ertelenmesin die.cok stresliyim su an gorsen kim ne derse batiyor.bir atlatsaydik bu gunleri dogumdan konussaydik artik.
Ay insallah canim ya. Saatin yaklastisuan. Ben bile gerildim. Sen nasilsinki. Allah yardimcin olsun. Insallah iyi gecer
çok gergindim canım. üstelik saat 3 için sözleştik doktorla.sonuç göstermek için bekleyenler vardı ancak saat 5 te çekebildi filmi.yani 2 saat daha stres yaşadım.nasıl geçti dersen sen de çektir öle yorum yapalım ikimiz.ben sana detayları anlatmayayım.bilerek gitmek hiç iyi değilmiş bugün gördüm ben.sonucu yarın alacağım haber veririm yine
Gecmis olsun...TalihsizLik yasadigin icin iyice gerilmissin canim ya.bayada gecikmis ama insallah sonucu iyi cikar. Cektiren bi arkadasimi dinledim canim malesef. O yuzden anestezili isticem ben. Insallah yapar doktor. Anladigim kadariyla seninde pek iyi gecmemis.ama dedigim gibi ins. Sonucu iyi olur
şimdi sonucumu aldım canım çok şükür tüplerim açık
en azından çektiğim eziyete değmiş.
ben sana anestezili tavsiye ederim.şunu belirteyim.ilacı verdiği esnada ağrım olmadı benim.ilk başta kullandığı rahim ağzına yerleştirdiği aletler bitirdi beni.o aletler kıpırdadıkça öldüm öldüm dirildim.ilacı iki aşamada verdi rahme ikisinde de ağrı yaşamadım sadece ilacın soğukluğunu hissettim.ve rahimden tüplere geçtiğini hissettim.bugün de hafif hafif ağrım var.ama ilaç alacak yada yatacak kadar değil.çok ince bir ağrı arada gelip gidiyor.inş senin filmin iyi geçer ve sonuçların da iyi olur.haberlerini bekliyorum.bol şans
şimdi sonucumu aldım canım çok şükür tüplerim açık
en azından çektiğim eziyete değmiş.
ben sana anestezili tavsiye ederim.şunu belirteyim.ilacı verdiği esnada ağrım olmadı benim.ilk başta kullandığı rahim ağzına yerleştirdiği aletler bitirdi beni.o aletler kıpırdadıkça öldüm öldüm dirildim.ilacı iki aşamada verdi rahme ikisinde de ağrı yaşamadım sadece ilacın soğukluğunu hissettim.ve rahimden tüplere geçtiğini hissettim.bugün de hafif hafif ağrım var.ama ilaç alacak yada yatacak kadar değil.çok ince bir ağrı arada gelip gidiyor.inş senin filmin iyi geçer ve sonuçların da iyi olur.haberlerini bekliyorum.bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?