- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Tedaviye baslayabilmen adina adet olmana sevindim canim.bakalim nasil bir tedavi onerecek doktorun.ben de yarin ilaca basliyorum 14 subatta ilk kontrolum var ;-)
amin canım teşekkür ederim mesajın için .... benimde etrafımdakiler hamile kalınca dogurunca içim paramparça oluyo kız kardeşım 7 ay oldu evleneli ve şimdi 4 aylık hamile ona bile sevinemez oldum koca koca iki teyzem dogum yaptı onlara mı sevinim hiççç sevinemiyorum allahım affetsin ama çok kıskanıyorum onları. inş bizimde minik mucizelerimiz en kısa zaman da bizi bulur canım allah yardimcimiz olsun kafayı üşüttüm üşütecegim çünkü herşeye ağlar oldum göz pınarlarım hala kurumadı.
Selam kızlar bende klomen kullananlardanım, 2 ay önce günde 2şer tane kullandım 12. gün gittiğimde 32mm solda yumurtam vardı, sağda da18mm 2tane vardı ama maalesef soldaki kist yaptı ve o kistim 2 ayda kendiliğnden geçti, neyse bu ayda klomen kullandım 10.gün 12. gün ve 14. gün doktor yumoşlarıma baktı, sağda bi tanesi yine kist olcak sanırım erken büyüdü, bugün 15. günüm dün doktora gittiğimde tam 9tane yumoşum var 1 tanesi işe yaramıyor ama 8 tane sağlam yumoş, doktorum güldü 2iz olabilir 3üz olabilir dedi, bu kadar yumoştan bebek olur heralde dedi, çatlatma iğnesi yapcaktı yapmadı neden bilmiyorum, neyse dün bugün ve 2 gün sonrasında ilişki önerdi bakalım nolcek hayırlısı
32 mm nasılda büyümüş öyle :) benim bir tane 23 mm vardı ben ona çok büyümüş demiştim daha büyüğü de varmış demekki.inş doktorun söylediği olur canım :) hiç değilse bir tanesi tutar heralde.benimde bu ay klomenin dozu arttı bakalım kaç yumoş oluşacak merakla cumayı bekliyorum :)
ben 32mm görünce sevinmiştim ne güzel kocaman olmuş yumoşum diye bilmiyodumya kist olacağını
şimdikilerden birtanesi 22m sadece o işe yaramayan diğerleri 18 19 16 falandı bakalım hayırlısı canım, rabbim bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almamızı nasip eder inşallahhh
bakalım kaç yumoşun olcak, bol bol yumoşun olur inşallah ama sağlıklı yumoşlarr
günaydın kızlar :) doktordan geldim şimdi.yumurtalar gelişmeye devam ediyormuş.18,16,15 ve 18 olmak üzere 4 tane varmış.iki tanede çatlamış var dedi :) üç tanesi de çatlamak üzere dedi.progestan verdi.doğal bir ilaçmış.bana ve bebeğe zararı yokmuş.inş olacak bebeğimiz dedi.ayrıca birde takvim verdi.uymaya çalışacağız elimizden geldiğince.sizler nasılsınız.ne durumdasınız ........? ilaçlar bitt mi yumoşlar var mı ? yada olmasını istemem ama adet olan ?
Senin yumoşlar umut verici şekilde gelişmiş bu ay. Çok sevindim!
Bence bu ay iyi haberlerini alacağız gibi hissediyorum.
Ben hala adetimi bekliyorum fazla gelişmiş yumoşlarımın gitmesi için
24 şubat benimki. Doktor "olmaz ama bakarsın bizi şaşırtır, gebelik olur" dedi ama olumlu bir şey hissetmiyorum.
Hayırlısı hepimiz için.
canım hamilelik takvimi görüyorum profilinde sanırım sonuç pozitif. :) benimde son 3 gün belirtiler seninkilerle aynı inş bende hamileyimdir :)
canım ben hamile değilim bu ayda olmadıama inşallah sen hamilesindir uzun zamandır giremiyorum o takvimide silemedim şimdi silecem martta deniyecez
bu ay klomene başlıyacaktım ama bazı problemlerden dolayı es geçmek zorunda kaldım. bakalım önümüzdeki aya kaldı =) vardır elbet bundada bir hayır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar =)
kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bu aralar.nerlerdesiniz.neler yapıyorsunuz ? var mı hamile olan yada adet olan ?doktoruyla görüşüp farklı bir tedaviye başlayan ?bilgilendirelim birbirimizi
Merhaba canım
Benim bugün 28. günüm ve adet olamadım. Normalde 27. Gün gece veya 28.gün sabah gelirdi. Hiçbir adet belirtim de yok.
Önce umut olmamasına rağmen heyecan yaptım.
Ama forumları okudum ve fazla yumurta olunca gecikme ya da kist olabiliyormuş. Ondan olabilirmiş.
Beklemedeyim
merhaba canım
bende bilmiyordum fazla yumurta olduğunda gecikme olduğunu.o zaman benimde gecikebilir bu ay.benimde 10 günüm kaldı bat için.beklemedeyim bakalım ne olacak..
Kaç yumurtan oluştu canım senin?Hadi hayırlısı hepimiz için.
Benim bugün 29.günüm
Aynı regl olacak gibiyim. Bütün sancılar, ateş basmalar var, bir de midem bulanıyor ama gelen giden yok.
canım benim klomen bittikten 1 gün sonra gittim iki tane çatlamış var dedi.gittiğim gün 17,16,15 üç tane çatlamak üzere dedi.ayrıca gelişmeye devam edenler var dedi.yani benim bildiğim 5 tane oluo.tahminen 2 tane de bilmediğim olsa toplam 7 yada 8 olmalı.yumurtalar gelişirken yumurtalıkta,çatladıktan sonra da tüplerde ağrı çok oldu.bazı günler yere bastığımda çığlık atacak kadar olduğunu biliyorum.şimdi çatlama işlemleri bitti.rahimde hafif hafif ağrı oluo nedenini anlamış değilim.senin bilgin var mı bu konuda ? yani kendi kendime umutlanıyorum acaba yerleşme ağrısı mı die :) sonra diorum yok ümitlenme üzülürsün.ne zor işlermiş bunlar...ne vardı bizimde diğer insanlar gibi kendiliğinden olsa ve sürpriz yapsaydı.....bu arada inş seninde olumlu olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?