- 16 Mayıs 2018
- 83
- 51
- 88
- 27
Hakkınız da hayırlısı olsun pozitif sonuçlar alın inşallah ❤ reglin 3.günü kan tahlili sonucuna göre ilaçlara başlanıyor reglin 10-15. Gün aralığında kontrole gidiliyor yine kan tahlili yapılıyor ultrasonda Rahim kalınlığına baklıyor ilaçlar planlanıyor ve transfer günü belirleniyor. Reglin ilk gününden sayarsak 19-22. Günler arası transferi yapmış oluyorlarburada yazan çoğu kişiyle aynı duygu hissiyatlarda olmak aynı aşamalarda aynı şeyleri yaşamak gerçekten bu süreçte biraz da olsa umut ışığı oluyor transfer olacak herkese bol dualar inşallah stressiz güzel bi transfer olur ve embriyolarınız sizinle kalır Bende Tedavi sürecinde transfer için adet olmayı bekliyorum ondan sonra ilaç başlayacağım ilk tüp bebek denememiz hiç başka bir şey denemedik daha öncesinde . adetten kaç gün sonrasında transfer gününe karar veriliyor acaba net bir günü var mıdır ??
MasallahBen de dün opu oldum 14 tane toplandı 10 tane olgun çıktı sekiz tane embriyo olmuş.Şimdi 5. Güne gitmelerini bekliyoruz sonra da Pgt
Ortalama 3-4 hafta diye bilgi veriyorlar.Genetik teste giden yumurtalar 1 ayı buluyor mu gelmesi ?
BilmiyordumOrtalama 3-4 hafta diye bilgi veriyorlar.
Bahçeci paket halinde yapıyor peki sosyal güvence geçiyor mu orda toplam fiyat vermemişler size sanırım Allah evladınızı hemen kavustrçuraun bu arada aminİstanbul medicalpark çok teşekkür ederim prof doktor benim doktorum 2400tl muayenesi toplam bi ücret sormadık ama sırf tahlillerim 4bini buldu şimdi sperm verecek eşim oda 1350tl iğneler var vs. Zorlu bir süreç olsun ama mutluyum Allah'ım büyük
Çok teşekkür ederim sosyal güvence ssk geçiyor yok biz almadık fiyat her işlem olduğunda o şekilde ödedik bakalım pazartesi sperm verecek eşim sonra iğneler sonra yumurta toplama sonra transfer yol uzun biri biter diğeri başlar heyecan verici gerçekten huzurluyum Allah büyükBahçeci paket halinde yapıyor peki sosyal güvence geçiyor mu orda toplam fiyat vermemişler size sanırım Allah evladınızı hemen kavustrçuraun bu arada amin
Bende 3 Ocak'ta transfer oldum, 5.gün birinci kalite çift embriyo. Belirtileriniz var mıKızlar merhababugün transfer günü dahil 5. Günüm. 5aa kalitede 5. Gün tek embriyo transfer edildi. Normalde test günüm 13ü ama cumartesine denk geliyor cuma beta baktırıcam o yüzden. Pazartesi ilaçlarımı yazdırmak için sağlık ocağına gidicem o gün 7. Gün oluyor beta baktırsam çıkar mı acaba ?
Kasık ağrısı bel ağrısı ve sıvı beslenmene rağmen kabızlık var. Kabızlık progestan iğne ve fitil kullanıyorum ondan dolayı da olabilir. İnşallah belirtidir pozitifi görürüz canım senin var mıBende 3 Ocak'ta transfer oldum, 5.gün birinci kalite çift embriyo. Belirtileriniz var mı
Benimde bel ağrısı ve alt karın da sızı var, ara ara batma. Birde yüzüm de bi kaç tane sivilce çıktı. Bende fitil ve iğne kullanıyorum. Tüm bunlar olumlu mu, olumsuz mu bilemiyorumKasık ağrısı bel ağrısı ve sıvı beslenmene rağmen kabızlık var. Kabızlık progestan iğne ve fitil kullanıyorum ondan dolayı da olabilir. İnşallah belirtidir pozitifi görürüz canım senin var mı
Merhaba, ben de Bahçeci Fulyadayım. Transferinizde kolaylıklar ve güzel haberler almanızı diliyorum ama bence güzel sonuçlanacak…Bahçeçi fulya da Özkan Özdamar hocamda 10 ocak günü donmuş 5. Gün embriyosu transferim var. Bu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki 12.haftada düştüRabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin kolay yoldan evlatlarımıza kavuşalım❤
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel olur hepimizin sonuçları ❤ evet baya akıntım oldu artık su gibi akıntı şeffaf bir önceki transferinde böyle değildi cuma günü iğneler ve fitil başladım şuanda da dehşet akıntı var normal dedi doktorumMerhaba, ben de Bahçeci Fulyadayım. Transferinizde kolaylıklar ve güzel haberler almanızı diliyorum ama bence güzel sonuçlanacak…Estrofem kullanırken sizde de akıntı olmuş muydu acaba? yumurtlama akıntısı gibi biraz fazlaca
Ben teşekkür ederim, Amin inşAllahGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel olur hepimizin sonuçları ❤ evet baya akıntım oldu artık su gibi akıntı şeffaf bir önceki transferinde böyle değildi cuma günü iğneler ve fitil başladım şuanda da dehşet akıntı var normal dedi doktorum
Allah hayırlısı versin inş biz sperm testi rahim filmi yeni çektirdik acaba yine isterler mi bahçeci çok duyduğum için orayı tercih ettik medicalpark Bahçelievler çok yakın aslında bana eşimin bağkurı da var özel sigortamız da var bilemiyorumÇok teşekkür ederim sosyal güvence ssk geçiyor yok biz almadık fiyat her işlem olduğunda o şekilde ödedik bakalım pazartesi sperm verecek eşim sonra iğneler sonra yumurta toplama sonra transfer yol uzun biri biter diğeri başlar heyecan verici gerçekten huzurluyum Allah büyük
Amin inşallah rahim filmi istemedi benden ben memnunum doktorumdan adeti bekliyorum igne verecek bakalım biri biter diğeri başlarAllah hayırlısı versin inş biz sperm testi rahim filmi yeni çektirdik acaba yine isterler mi bahçeci çok duyduğum için orayı tercih ettik medicalpark Bahçelievler çok yakın aslında bana eşimin bağkurı da var özel sigortamız da var bilemiyorum
Amin inşallah rahim filmi istemedi benden ben memnunum doktorumdan adeti bekliyorum igne verecek bakalım biri biter diğeri başl
sorınubuz neydi peki neden tüpe geçtinşzAmin inşallah rahim filmi istemedi benden ben memnunum doktorumdan adeti bekliyorum igne verecek bakalım biri biter diğeri başlar
Bence estrofemden dolayı o akıntı ben pco yumurtam kendiliğinden gelişmiyor iğne yada ilaçla gelişiyor şuan transfer için bende estrofem kullandım bendende o şekilde yumurta akı gibi akıntı geldi bende çok sasrdm kontrole gittiğimde rahim duvarimin kalinlastigini söyledi yani yumurtlamayla alakası yokmuşMerhabalar, embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim ve şu an sadece estrofem kullanıyorum, 11 Ocak’ta kontrolüm var ama dünden beri yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı var. 29 Aralık SAT. Sanırım yumurtlama bu ay biraz erken oluyor (9-10.günler) ama estrofem kullanırken olması normal midir acaba?transferimin iptal olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?