- Konu Sahibi ahminelask
-
kızlarrr kımse yokmu ya
ben hasta oldum sanırım dun aksamdan berı kahverengı akıntım var ayın 9 unda olmam gerekıyodu ya
erken gelmiş ama inş. kırmızılar değil bebişin habercisidir çünkü regl günü kahverengi hatta pembe akıntı gelip hamiş olduğnu öğrenenler var inş. sende hamişsindir. bende erken yumurtladım baya bakalım bu ay neler olacak soğan küründen dolayı oldu heralde inş. hamişizdir canım...
düzeltme : ikinci çizgi çok silik çıktı 5 dk sonraahmıne bacım ole de test yaptım negatıf yarın adet gunum hıc agrımayan belım dunden berı agrır oldu yarın olmazsam bıda denım testı bakım after10 dıye bı test ne kadar guvenılır orası mechul
sen hamıssındır ınsaallah ya cok ıstıyosun rabbım versın ınsaallah
düzeltme : ikinci çizgi çok silik çıktı 5 dk sonra
ay hadi hayırlısı canım, bebiş gösteriyor mu yoksa kendini benimde dün akşamdan beri dayanılmaz bel ağrım dua ediyorum inş. bebiş ağrıtıyordur diye :)
acayip bi duygu anlamadımkı ne oldugunu emın olamadım tam
ama hıssettıklerım hamıle oldugumu dusunduruyor
mantar olabılıcegını dusundum daha onceden bı rahatsızlıgım vardı pazaztesı aksamı bole 1-2 damla pembemsı kahverengı bı akıntım oldu normal adet tarıhım 9 subat daha once olmamıstı onu gorunce dedım ahada hamıleyım ben :) cokda umutlanmak ıstemıyorum
belım agrımazdı hıc tansıyonum dusuyor sureklı ve acayıp bı yeme ıstegı ozellıkle tatlı
bu arada gecen ay 7-9 gun suren adetım 2. ve -3. gunler kanama oldu ama sonrası azcıcık azcıcık
bacaklarımdada hafifden bi ağrı var ara ara
aman ya olmasamda hamıle yaptım kendımı :)
canımm en güzeli bi kan testi yaptır, emin olursun ama bence hamilesin
ay inş. yaa
eczaneden yaparlarmı cok salakca bı soru oldu ama :) saglık ocagı calıstıgım yerde varmı bılmıyorum
en ıyısı yarını beklemek
delırtme benı hot ıceeeeeeeeeeeee:):):)
eczaneler yapmıyor bazı sağlık ocakları yapıyor, klinik felan yok mu olduğun yerde
nerde yaşıyorsun ?
istanbul da da snayi bölgesi gibi bi yerde çalışıyorum
yarın kesın bellı olur bi arkadasımda rüyasında gormus sabah aradım sok oldu dur mur demeye kalmadı hamılesı dıye tutturdu
anladım canım tamam
hot ıce hasta olmadım :/
test alcam yıne hacı
nasip degilmiş hasta oldum
hot ıce hamılemısın sen
:S ne zaman oldun ki sabah olmadın yazmıştın
yok benimde bat 11 şubat bakalım beni ne sonuç bekliyor
msjı yazdım test almaya gıdıyordum bı wc gıdım dedım kı olmusum ya suprız yapacaktım esıme
canım bekle biraz belki yerleşme kanaması felandır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?