Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

kızlar herkese merhaba benimde bat 23-24 ocak olması gerekiyordu hala olmadım ama bu ay antibiyotik iğne oldum onların etkisi olabilr mi acaba gecikme nedeni olarak
iğne olduğum içinde yumurtlama günlerini kaçırdık ay sonununda bir kere ilişkiye girdik acaba hamiş olabilir miyim?
acil cvp lütfeeennn

öncelikle uzun zamandan beri listeyi güncelleyemediğim ve sizlerle ilgilenemediğim için özürrrrr, malum ara tatil memlekete gittik karda mahsur kaldık nete giremedim pek maşallah yeni hamişlerimiz var hepsini tebrik ediyorum inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ama ben çoooookkkkk üzgünüm kırmızı kart yediğim için hayırlısı bakalım Rabbim nasip ettiği zamanı bekleyecez....

oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak....kırmızı kart
zezeze......................15 ocak Kırmızı Kart
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak..kırmızı kart
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak.Alahım ne mutluluk 2.hamişimiz Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak...4.hamişimizzzzzzz maşallah tebrik ederim
turkuazturuncu...............18 ocak...veeeee 3.hamişimizzzz süpersinnnnnnn hayırlısıyla kucağına alırsın inş.....
gamyoncu....................19 0cak....5.hamişimizzzzz maşallah tebrik ederim
seramonii.....................19 ocak...kırmızı kart
sakaar..........................20 0cak..
berceste_....................20 ocak....
narmik.........................20 ocak...kırmızı kart
nilayy_84…………….......20 ocak.....kırmızı kart
mevtul.......................20 ocak....
bay............................20 ocak..
sems83.......................20 ocak..
tıkabasa......................21 ocak...
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak.....6.hamişimizzz maşallahhhhhh tebrik ederim
laplace........................22 ocak....
orkide2.......................23 ocak....
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak......kırmızı kart
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak..kırmızı kart
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak

ahminelaşk şafakdaşım benden de kırmızı kart nasipte yokmuş bu ay halbuki ilk kez bu ay heveslenmiştim

merhaba ben aranıza yenı katıldım 24 aralıkta son adet günüm bu ay 23 hcg test yaptım 71 çıktı dr 2 sonra tekrar yapalım dedi 25 de 158 çıktı sizce normalmi progestan hapı verdi kullanıyorum ben 1 düşük yaşamıştım allahım inşallah bebişimi kucagıma aşmayı nasip eder beni ve tüm isteyenleri

kızlar giremedim bu yılsonu devirlerinden dolayı haber vereyim istiyorum ben bu ay 22 sinde kırmızı kart yedim zaten beklemiyordum bu ay çalışma çok az oldu işten güçten birde soğuklardan:) önümüzdeki aylara bakacağız artık öptüm sizi ahminim mednem eymenim sizler neler yapıyorsunuz

3 gün gecikmeli olarak kırmızı kartı yiyenlerden biride benim.. kendimi bildim bileli ilk defa bu ay gecikme yaşadım artık belirtileride umursamayacağım belirtilere baksaydım benim hamile olmam gerekiyodu nyse nasip artık diğer aylara kısmet olur inşallah..

arkadaşlar benim de kırmızılar geldi yeni bat 26 şubat...

kızlaaaaarrrrr ben dayanamadım yeni konu açtım neden hamile kalamıyoruz diye ve soğan kürüne başladım inş. olur şubataaa şubat listesini birisi üstlensin artık ben ocak ayını kapatıyorum :)))))

CANIMMMMMMMMMMMM napıyosun ben bu ayda kızmızıları gördüm

canımmmm topikdaşım nerelerdesin yaaa... sensiz buranın hiç tadı yoktu iyiki geldin ama artık gitmeeeee :))) tamam mı?
bendede hiç bişey yok daha hastayım zaten antibiyotik kulanıyorum ne zamandır olmaz zati istesemde .. hayırlısı ne yapalım... sen ne yaptın bittimi devirler...

Kirmizidan nefret etmeye basladim ama subatta calismalara son süratla devam kizlar bikmak yok haydi bakalimmmmmm.........

insanın da bu soğukta hiç çalışası gelmiyo ki kızlar ne yapalım ya köşe bucak kaçıyorum ben tam da günlerimiz. cumartesi pazar iyi hazırlanmam lazım kaçacak bir yer kalmadı. :))

28-1 de transferim oldu ve bekliyorum insallah bu ay hamileyim diyebilirim haftaya kadar beklemem lazimmis allah isyteyen herkese nasip eder insallah

kızlaaaaarrrrr ben dayanamadım yeni konu açtım neden hamile kalamıyoruz diye ve soğan kürüne başladım inş. olur şubataaa şubat listesini birisi üstlensin artık ben ocak ayını kapatıyorum :)))))

cnm soğan kürüne hangı gun başlıyosun ve kaç gün içiyosun?

Kirmizidan nefret etmeye basladim ama subatta calismalara son süratla devam kizlar bikmak yok haydi bakalimmmmmm.........
sana katılıyorum canımmmm yılmadan devam:))
cnm soğan kürüne hangı gun başlıyosun ve kaç gün içiyosun?
canım ibrahim saraçoğlu nun soğan kürünü uyguluyorum bir ümit işte :) 15 gün boyunca hergün öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dk.önce ılık olarak içiyorum ben adetim biter bitmez başladım 15 gün devam edicem inş. bir etkisi olur etrafımdan duyduğum kadarıyla eğer malum bölgede iltihap varsa bu spermleri öldürüyormuş ve yumurtanın döllenmesini engelliyormuş doktorların biçoğu iltihap deyip ilaç veiroyrmuş kuzenimin dediklerine göre bu arada o da 3.ayında hamile kalabildi iltihap yüzündenmiş bende soğan kürünün faydalarını okudum ve bu kürü uygulayanların çoğu ilk ayında hamile kalmış ahh ahh umut işte bu bitsin incir kürüne başlayacam..Kürün etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarımda acayip ağrı oluyor akıntım çoğaldı bu olumlu etkisi demek heralde hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…