- Konu Sahibi ahminelask
-
allah tamamına erdirsin darısı bizlere inş.cnm ne kadardır bebiş istiyordunuz ve belirtilerini yazarmısın :))
Kızlar bende bu sabah kırmızı kartla saha kenarında yerimi almış durumdayım, saolsun bu sefer 3 gün erken kart yedim
arkadaşlar benim de kırmızılar geldiyeni bat 26 şubat...
CANIMMMMMMMMMMMM napıyosun ben bu ayda kızmızıları gördüm
canım aynen benimde öyle oldu allah allah 24 ü olmam lazımdı 22 si yedim kartı
Kirmizidan nefret etmeye basladim ama subatta calismalara son süratla devam kizlar bikmak yok haydi bakalimmmmmm.........
kızlaaaaarrrrr ben dayanamadım yeni konu açtım neden hamile kalamıyoruz diye ve soğan kürüne başladım inş. olur şubataaa şubat listesini birisi üstlensin artık ben ocak ayını kapatıyorum :)))))
sana katılıyorum canımmmm yılmadan devam:))
Kirmizidan nefret etmeye basladim ama subatta calismalara son süratla devam kizlar bikmak yok haydi bakalimmmmmm.........
canım ibrahim saraçoğlu nun soğan kürünü uyguluyorum bir ümit işte :) 15 gün boyunca hergün öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dk.önce ılık olarak içiyorum ben adetim biter bitmez başladım 15 gün devam edicem inş. bir etkisi olur etrafımdan duyduğum kadarıyla eğer malum bölgede iltihap varsa bu spermleri öldürüyormuş ve yumurtanın döllenmesini engelliyormuş doktorların biçoğu iltihap deyip ilaç veiroyrmuş kuzenimin dediklerine göre bu arada o da 3.ayında hamile kalabildi iltihap yüzündenmiş bende soğan kürünün faydalarını okudum ve bu kürü uygulayanların çoğu ilk ayında hamile kalmış ahh ahh umut işte bu bitsin incir kürüne başlayacam..Kürün etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarımda acayip ağrı oluyor akıntım çoğaldı bu olumlu etkisi demek heralde hayırlısı bakalımcnm soğan kürüne hangı gun başlıyosun ve kaç gün içiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?