pko hastasıyım yumurtalarım olgunlaşmıyor. klomen hiç işe yaramadı. Bu ay gonal f 450 3 kutu ve ovitrelle iğne yazdı doktorum. 2-3 içinde adet olup 2. günü iğnelere başlayacağım.inşallah bu ay yumurta gelişir, aşılamam yapılır ve aşılama tutar. Bu durumda olan herkesi buraya hikayelerini paylaşmaya bekliyorum.
merhaba ben dicle benim rahim filmi çekileli 1.buçuk ay oldu.dr 2 ay geçince gel aşılama yapcaz dedi ama hiç bişey bilmiyorum ne yapcaz.şimdi doktora gidince adet olmam için bana ilaç mı vercek?(çünkü normalde de adet görmüyorum arada bir görüyorum adet) sonra o adetin 2.günü iğneler vuruluyormuş o iğneleri kim vuruyor kişi kendisimi yoksa hastaneye mi gitcem??biliyormusunuz
merhaba kızlar bende bu ay puregon kullananlardanım.puregon bitiminde sağ tarafta 4 yumurtamın oluştuğunu söyledi doktorum ve bugün ovitrelle kullandım,ilişki önerdi. puregon ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar varmı?
Merhaba arkadaşım, bende 3 ay serephone tedavisi oldum, gebelik oluşmadı,bu ay bende senin gibi gonal-f kullandım , ardından doktorum ovitrelle adında bir çatlatma iğnesi verdi ve yine senin gibi bir yumurtam oluştu.Bu ayın 21-22'sini bekliyorum inşallah regl olmam. Doktor bana gonal-f''i en düşük dozda verdi, eğer hasta olursam tekrar gonal-f 'e devam ve aşılama olacak... Umarım buna gerek kalmaz, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. RABBİM isteyen herkese nasip eder İNŞALLAH...bende bu ay gonal f kullandım benim 1 tane yumurtam oluştu. dün sabah 7 de çatlatma iğnemi vurdum. bugün akşam 7 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım. lütfen bana dua edin. Arkadaşım inşallah sende bu ay hamile kalırsın. mutlaka gelişmelerden haber ver oldumu. bu arada benim başta 2 yumurta gelişiyordu en son bakıldığında 1 tane tam boyuta gelen yumurtam oldu. ancak benim 2 gündür acayip midem bulanıyor. sabaha karşı 4,5 ta kalkıp kustum. başım dönüyor göğüs uçlarım aşırı hassas. hamile olabilirmiyim acaba 4 günde belirti olurmu yada? bugün de aşılamam olacak:))
başka aşılama yapılacak kişi yokmuuuuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?