Ocak-Şubat 2010 da aşılama yaptıracaklar buraya

Tropheus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
247
1
116
Eskişehir
pko hastasıyım yumurtalarım olgunlaşmıyor. klomen hiç işe yaramadı. Bu ay gonal f 450 3 kutu ve ovitrelle iğne yazdı doktorum. 2-3 içinde adet olup 2. günü iğnelere başlayacağım.inşallah bu ay yumurta gelişir, aşılamam yapılır ve aşılama tutar. Bu durumda olan herkesi buraya hikayelerini paylaşmaya bekliyorum.

merhaba ben dicle benim rahim filmi çekileli 1.buçuk ay oldu.dr 2 ay geçince gel aşılama yapcaz dedi ama hiç bişey bilmiyorum ne yapcaz.şimdi doktora gidince adet olmam için bana ilaç mı vercek?(çünkü normalde de adet görmüyorum arada bir görüyorum adet) sonra o adetin 2.günü iğneler vuruluyormuş o iğneleri kim vuruyor kişi kendisimi yoksa hastaneye mi gitcem??biliyormusunuz

canım ,bende pko luyum .Bana bu ay aşılama yapılacaktı sözde.Pregonla yumurtalar geliştirilip,pregnyl ile çatlatılacaktı.Ama 15,20 tane kalitesiz yumurtam gelişti,E2 hormonum aşırı yükseldi,normalin 4 katına çıktı,tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık,1 hafta önce,yani aşılamada iptal...
şimdi adet olmayı bekliyorum,sonra yine şubatta devam...
Ama inanırmısın moralim çok yeriinde,olacak ama ne zaman diyorum sadece...
seninde Allah yardımcın olsun...

muhtemelen farlutal ile adet görücen,sonrada adetin 2. yada 3. günü hormonlarına bakılıp dozu ayarlanacak yumurta geliştirici iğneler olan puregon,gonal-f yada benzeri bir iğne verilecek.Bunlar yumurtan olgunlaşıp çatlama büyüklüğüne gelinceye kadar( 18-19 mm oluncaya kadar) hergün vurulacak.Ben puregon kullandım,göbekten yapılıyor,kalem gibi bişi.ılk günler korktum,kendim yapmaya .Sağlık ocağına gittim hergün ,sonra sıkıldım,kendim yaptım çok kolay acısız bişey zaten... sonrada yumurtalar büyüyünce çatlatma iğneleri yapılıyor ardından da aşılama...
işte bu kadarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ben de bu ay aşılama yaptırcam kızlar pazartesi başlıycaz tedaviye.rahim filmim temiz eşimin sperm değerleri de iyi ancak ileri hareketimiz yok bana da iğne vereceğini söyledi. bakalım hayırlısı.

bende farlutalla adet oluyorum. bugün 3. günü ve iğnelere başlıyoruz. doktora gideceğim bugün. ilk iğneyi o vuracak sonra ben kendim yapacağım. sık aralıklarla yumurta takibi yapıcaz doz fazla gelmesin diye dedi doktor. hayırlısı olsun . inşallah il aşılamada tutar. hepimize bol şans diliyorum.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

merhaba kızlar bende bu ay puregon kullananlardanım.puregon bitiminde sağ tarafta 4 yumurtamın oluştuğunu söyledi doktorum ve bugün ovitrelle kullandım,ilişki önerdi. puregon ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar varmı?

bende bu ay gonal f kullandım benim 1 tane yumurtam oluştu. dün sabah 7 de çatlatma iğnemi vurdum. bugün akşam 7 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım. lütfen bana dua edin. Arkadaşım inşallah sende bu ay hamile kalırsın. mutlaka gelişmelerden haber ver oldumu. bu arada benim başta 2 yumurta gelişiyordu en son bakıldığında 1 tane tam boyuta gelen yumurtam oldu. ancak benim 2 gündür acayip midem bulanıyor. sabaha karşı 4,5 ta kalkıp kustum. başım dönüyor göğüs uçlarım aşırı hassas. hamile olabilirmiyim acaba 4 günde belirti olurmu yada? bugün de aşılamam olacak:))

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
canım yeni genelge ne yapacağız bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapalım en önemlisi ben bu işlerden hiç anlamıyorum topik açalım diyorum topik açack bit tek arkadaşımız bile çıkmadı

BU YAZIYI SıZLERE DAHA ÖNCEDE YAZDIM DÜN BıR TÜP BEBEK TOPLANTISINA GıTTıM ORADAKı DR SÖZ ETTı EĞER BU GENELGE KABUL EDıLıRSE (DR EN KISA ZAMANDA HAYTA GEÇEK DıYOR ) TÜP BEBEK TEDAVıLERıNDE GEBE KALMA OARANLARI %50 DÜŞER DıYOR ARKADAŞLAR BU KONYDA TOPıK AÇALIM DıYORUM VE BıRŞEYLER YAPALIM BEN KONU AÇMAYI BıLMıYORUM

aşılamamın 2. günü çok heyecanlıyım.25inde kanda gebelik testi yapılacak.tabi ozamana kadar adet olmazsam. beklemek çok zor. inşallah hamile olurum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşım, bende 3 ay serephone tedavisi oldum, gebelik oluşmadı,bu ay bende senin gibi gonal-f kullandım , ardından doktorum ovitrelle adında bir çatlatma iğnesi verdi ve yine senin gibi bir yumurtam oluştu.Bu ayın 21-22'sini bekliyorum inşallah regl olmam. Doktor bana gonal-f''i en düşük dozda verdi, eğer hasta olursam tekrar gonal-f 'e devam ve aşılama olacak... Umarım buna gerek kalmaz, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. RABBİM isteyen herkese nasip eder İNŞALLAH...

ben gonal f i ilk başta 75 ü yaprım 5gün sonra yetersiz geldi 112,5 ü yapmaya başladım bu şekilde toplam 450 *3 ü bitirdik ovitrelle ile çatlattık ve aşılama yapıldı. bugün 6. günü belim çok ağrıyor 3 gündür. progestan verdi doktor onu içiyorum sanki adet olucam da olamıyorum gibi geliyor bana. bu hapı içerken adet olunmuyor zaten. o erteliyor sanki. inşallah tutar seninde benimde. beklemek çok zor geliyor.

başka aşılama yapılacak kişi yokmuuuuuuu?

Arkadaşlar bende pko'luyum. Tam 3 ay serephone tedavisi gördüm. sonraki bir ayda Gonal-F kullandım ama gebelik oluşmadı, bu ay gonal-f ve çatlatma iğnesi ile aşılama yaptıracağım. Ayın 25'inde doktor randevum var yumurtalarıma bakacak. Ve tahminen uygunsa ayın 2-3'ü gibi aşılama yapacak... İNŞALLAH tutar, ALLAH isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Evet benim bu ay olmadı hasta oldum ne yazıkki, ama umutluyum ve umut herşeydir. Haklısın beklemek zor ama ardından gelen mutluluk çok daha güzel ve anlamlı, ALLAH BEBEKLERıMıZı ELıMıZE ALMAYI VE VE MUTLLULUKLARINI GÖRMEYı NASıP EDER ıNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…