- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
pko hastasıyım yumurtalarım olgunlaşmıyor. klomen hiç işe yaramadı. Bu ay gonal f 450 3 kutu ve ovitrelle iğne yazdı doktorum. 2-3 içinde adet olup 2. günü iğnelere başlayacağım.inşallah bu ay yumurta gelişir, aşılamam yapılır ve aşılama tutar. Bu durumda olan herkesi buraya hikayelerini paylaşmaya bekliyorum.
kızlar hamileyim. inşallah sorunsuz devam eder hamileleiğim. bebeğim sağlıklı doğar. çarşamba doktora gidicrm ultrasonla bakıcak. bebeğimle tanışıcam çok heyecanlıyım. İnşallah rabbim hepinizi güldürür en kısa zamanda
senin adına çok sevindim canım inş.sağlıkla alırsın bebeğini kucagına,
bende dün başladım aşılama için tedaviye Allahım bizlerede biran evvel nasip eder inş...
inşallah canım isteyen herkese versin rabbim.
imse yomu cvp verecek olan
fatmaerdembul bende maraştayım hangi doktora gidiyorsun merak ettim.çünkü maraşta çok fazla seçenek yok ondan.umarım sen bana yardımcı olursun.bende tedavi oluyorum klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı bu ay yeni baştan başlayacam
bende bu ay gonal f kullandım benim 1 tane yumurtam oluştu. dün sabah 7 de çatlatma iğnemi vurdum. bugün akşam 7 de aşılama yapılacak çok heyecanlıyım. lütfen bana dua edin. Arkadaşım inşallah sende bu ay hamile kalırsın. mutlaka gelişmelerden haber ver oldumu. bu arada benim başta 2 yumurta gelişiyordu en son bakıldığında 1 tane tam boyuta gelen yumurtam oldu. ancak benim 2 gündür acayip midem bulanıyor. sabaha karşı 4,5 ta kalkıp kustum. başım dönüyor göğüs uçlarım aşırı hassas. hamile olabilirmiyim acaba 4 günde belirti olurmu yada? bugün de aşılamam olacak:))
canım bendede aynı belirtiler vardı. ve o nedenle umudumu yitirmiştim adet olucamkesin tutmadı aşılama dedim ama kan testinde pozitif çıktı. sonucu öğrenince yaz olurmu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?