Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

sat1 aralık bat 1 ile 5 ocak arası olacak öle düşünüyorum.
testler ekte. sizce yumurtlama var mı?
ben zaten teste guvenmeyıp gun aşırı ilişki yaşıyorum.. doğru mu yapıyorumm

bencede canım gün aşırı ilişki ile kacırmassın yumurtayı iyi yapıyosun

cvplar ıcın tskler kızlar ılk defa yumurtlama gunlerımde yogun akıntıyla karsılastım hemde lekelenme de oldu cok azıcık umarım ıyıye ısarettır bu...ben gunasırı ılıskı denıyorum gecen ay da oyle yaptım ama bu ay adetıme kadr gunasırı devam etcm kafama da takmamaya calısıyorum ve stresten uzak yasamaya calısıyorum sizlerin kacıncı ayınız ilk bebısmı olck arkdslr?

Ben ilk denememde 15 dakika yattım. Ayağa kalktığımda aktı.
Sonraki iki denememde azcık damlalar geldi.
Son denememde hiç yatmadım. Yine minik bi sıvı geldi.
Bakalım sonuç ne olacak. Aslında sanırım bu hafta içi kanda çıkar varsa...
Ama ben ümitlenmek istemiyorum. Adetim gelmezse doktora gidicem.

arkadaşlar ben bu siteyi hala çözemedim.yazdığım bir mesaja cevap gelip gelmediğinin nasıl öğreneceğim.sayfa sayfa okumaktan yıldım yaaa. lütfen yardımcı olurmusunuz.bildirilerden sadece beğeni iletisi geliyor.yazdığım bir konuya cevap geldi ama kendi çabalarımla buldm cevabı.bu soruma verdiğiniz cevabı bulabilmek içinde epey mek harcamam lazım, delirecem yaaaa :18:

cnm iki yılın ardından tüp bebek veya aşılama için doktora gittiğim ayda hamile kaldım normal yoldan ilk defa doktor dan yumurtlama günlerini aldık o günleri ve dediğin gibi tüm 1 ayımızı gün aşırı değerlendirdik yumurtlama kontorlüne yani progesteron testi için doktora gittiğimiz gün doktor bize kızdı sperm kalitesi düşer dedi neden tüm ayı değerlendirmeye açlışıyosunuz yumurtlama günlerini değerlendirmenizi istedim ben sizden dedi Allah a çok şükür ki o ayda ben hamile kaldım hatta o gün hamileymişim ve şu var benim eşim seyahatte gider her ay tam bir ayı hiç değerlendirmemiştik ilk defa bayramdı oydu buydu derken denk geldi 1 ayı tam değerlendirdik ilk defa ve o ay hamile kaldım Rabbim isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. herşey gönlünüzce olsun

5 günlük gecikmem var evde yaptığım test negatif çıktı deliricem böyle saçma sapan gecikmeler yuzunden

Canim ya insaAllah gec dollenmedir ve o yuzden neg. cikmistir kan tahlili yaptirsan dahs emin olursun?

Bencede en mantikli olani yapiyorsun canim bizde bu ay gun asiri calismayla deneyecegiz hayirlisi olsun insaAllah..

İnsaAllah kirmizilar gelmez canim iyi haberlerini bekliyorum insaAllah..

iyi gezmeler canım ya....insan eşiyle olunca hersey muhtesem oluyo zaten

çalışmalar başladı mı tatlım hadi hayırlısı bakalım

He ya basladi canim bismillah dedik kazilara basladik

Allahtan hayirlisi insaAllah kizlar

Merhaba arkadaşlar,ben adet tarihime 13 gün kala kan testi yaptırmıştım.sonuç 0.20 çıkmıştı.Çok üzülmüştüm.Şimdi adet tarihime 5 gün var hala bir belirtim yok 25 günde bir adet döngüm.Yani dün olmam gerekiyordu.Şimdi tekrar kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum,yoksa biraz daha beklesem mi???Sizce bu değerim yükselmiş olabilir mi?

Canim ilk testi cok erken yapmissin gibime geldi :26:

Hayal kirikligina ugramamak icin sabredebilirsen bir hafta daha bekle..

5 gun sonra adetin gelmezse iki gun daha bekle bakalim lekelenme olacak mi adet belirtisi olarak..

Hic bir sey yoksa o zaman tekrar test yap..

mrb cnm yaptır bence ama üzülme çıkmazsa daha vaktı saatı olabılır rabbim hayırlı zamanda versın hepımıze ınsallah benim de yarın olmam gerek ben de cok bır belırtı goremıyorum sadece kasıklarım agrıyor beklıcez ve u da en zoru

30temmuz benimde 17 si.yarını neklemek çok zor :18:. umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşırız.Olursa ilk bebişmi olacak senin?

30temmuz benimde 17 si.yarını neklemek çok zor :18:. umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşırız.Olursa ilk bebişmi olacak senin?

Ay hadi hayirlisi kizlar :) Biz calismalara daha yeni basladik.. İnsaAllah yarin cok guzel bir gune merhaba dersiniz :)

Beklemek ne kadar zormuş böyleeee.Ben birazdan çıkıyorum arkadaşlar gidip kan vericem.Hakkımda hayırlısı :))

Canim haberlerini bekliyoruz :)

Eveettttt sonucumu aldım. 8 gün önce yaptırdığımda 0.20 idi sonuç.Bugün yaptırdım 0.381 adet günüme 5 gün var daha ( artma ihtimali var mı acaba??

Eveettttt sonucumu aldım. 8 gün önce yaptırdığımda 0.20 idi sonuç.Bugün yaptırdım 0.381 adet günüme 5 gün var daha ( artma ihtimali var mı acaba??

Canim bilemiycem gercekten.. Adet gunune kadar bekleyeceksin mecbur n'apabilirsin ki baska :26:

filiz hakkında hayırlısı cnm.Ama acele etmişsin.Azcık daha sıkmaya çalış dişini.Çok zor ama yapacak birşey yok bende dün test yaptım evde.sonuç negatif.aslıda ben gözle görülmesi güç bir gölge gördüm ama 2, 3 gündeha beklemeye çalışacağım.keşke yapmasaydım.şimdide o gölge çizgimi değilmi diye kendi kendimi kemiriyorum :18: :18:

Canim sen yarin sabah ilk idrarin ile dene testi tekrar?

merhaba kızlar nasılsınız?

bişey sorucam ben 1,55 boyundayım ve 60 kiloyum .....kilo fazlalıgımı 5 kilo azaltmaya calısıyorum.....cok fazla kılom var ara mı versem bebiş işlemlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…