sat1 aralık bat 1 ile 5 ocak arası olacak öle düşünüyorum.
testler ekte. sizce yumurtlama var mı?
ben zaten teste guvenmeyıp gun aşırı ilişki yaşıyorum.. doğru mu yapıyorumm
hamile kalan arkadaslarımdan ve araştırdıklarımdan bildiğim kadarıyla erkek ilişkiden sora hemen abdest almak zorundaymıs ama kadın 1 gün bekleyebilirmiş. o yüzden sabaha kadar yat sabah kalkar kalmaz duş alın diyorlar. spremlerin akmaması için. bu şekilde yapan arkadasım 3 haftalık hamiş şuan
Ben ilk denememde 15 dakika yattım. Ayağa kalktığımda aktı.Kolay gelsin canim :) Bizde bugunu degerlendiricez.. Aksam yemegini disarda yiyip sinemaya gitmeyi dusunuyoruz bakalim :)
Ben okudugum kadariyla iliskiden sonra 20-30 dk dizleri karnina dogru kirarak yada belinin altina yukseklik koyarak beklemek gerekiyomus.. Ben dizlerimi kirip bekliyorum :)
Hos geldin canim amiiin insaAllah hepimiz eylul 2014 annesi oluruz :) Canim bilmiyorum ama sen her iki gunde yada uc gunde bir calisma yap en mantiklisi o sanirim.. Yada ovulasuon testi kullanarak dene? Rabbim cok bekletmeden nasip etsin insaAllah :)
Evet oyleymis canim.. Bakalim insaAllah o akintilardan bol bol gelir :))
5 günlük gecikmem var evde yaptığım test negatif çıktı deliricem böyle saçma sapan gecikmeler yuzunden
Ben ilk denememde 15 dakika yattım. Ayağa kalktığımda aktı.
Sonraki iki denememde azcık damlalar geldi.
Son denememde hiç yatmadım. Yine minik bi sıvı geldi.
Bakalım sonuç ne olacak. Aslında sanırım bu hafta içi kanda çıkar varsa...
Ama ben ümitlenmek istemiyorum. Adetim gelmezse doktora gidicem.
iyi gezmeler canım ya....insan eşiyle olunca hersey muhtesem oluyo zaten
çalışmalar başladı mı tatlım hadi hayırlısı bakalım
Merhaba arkadaşlar,ben adet tarihime 13 gün kala kan testi yaptırmıştım.sonuç 0.20 çıkmıştı.Çok üzülmüştüm.Şimdi adet tarihime 5 gün var hala bir belirtim yok 25 günde bir adet döngüm.Yani dün olmam gerekiyordu.Şimdi tekrar kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum,yoksa biraz daha beklesem mi???Sizce bu değerim yükselmiş olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar,ben adet tarihime 13 gün kala kan testi yaptırmıştım.sonuç 0.20 çıkmıştı.Çok üzülmüştüm.Şimdi adet tarihime 5 gün var hala bir belirtim yok 25 günde bir adet döngüm.Yani dün olmam gerekiyordu.Şimdi tekrar kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum,yoksa biraz daha beklesem mi???Sizce bu değerim yükselmiş olabilir mi?
mrb cnm yaptır bence ama üzülme çıkmazsa daha vaktı saatı olabılırrabbim hayırlı zamanda versın hepımıze ınsallah benim de yarın olmam gerek ben de cok bır belırtı goremıyorum sadece kasıklarım agrıyor beklıcez ve u da en zoru
mrb cnm yaptır bence ama üzülme çıkmazsa daha vaktı saatı olabılırrabbim hayırlı zamanda versın hepımıze ınsallah benim de yarın olmam gerek ben de cok bır belırtı goremıyorum sadece kasıklarım agrıyor beklıcez ve u da en zoru
30temmuz benimde 17 si.yarını neklemek çok zor :18:. umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşırız.Olursa ilk bebişmi olacak senin?
Beklemek ne kadar zormuş böyleeee.Ben birazdan çıkıyorum arkadaşlar gidip kan vericem.Hakkımda hayırlısı :))
Eveettttt sonucumu aldım. 8 gün önce yaptırdığımda 0.20 idi sonuç.Bugün yaptırdım 0.381 adet günüme 5 gün var daha( artma ihtimali var mı acaba??
Eveettttt sonucumu aldım. 8 gün önce yaptırdığımda 0.20 idi sonuç.Bugün yaptırdım 0.381 adet günüme 5 gün var daha( artma ihtimali var mı acaba??
filiz hakkında hayırlısı cnm.Ama acele etmişsin.Azcık daha sıkmaya çalış dişini.Çok zor ama yapacak birşey yokbende dün test yaptım evde.sonuç negatif.aslıda ben gözle görülmesi güç bir gölge gördüm ama 2, 3 gündeha beklemeye çalışacağım.keşke yapmasaydım.şimdide o gölge çizgimi değilmi diye kendi kendimi kemiriyorum :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?