bişey olmaz tatlım inş bol bol dınlen bol su da içtin mi allaha emenet....aksam yaptırsam mı kan testi acaba ama idrarda negatıf cıkıyo...oyuzden bugun yarın adet olurum heralde:26:
hayırlısı canım...inş güzel sonuc alırsınız bu sefer
peki bu rahim filmi cok mu can yakıcı:18:
tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun
tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun
sat ne zamandı canım senın
anestesizisiz ektirdim ben.sol tarafimda yapisiklik oldugu icin oraya basinci bir iki kere verdi.o zaman dayanamayacagim dedim.biraz bekledi doktorum ve son bir kez daha basinc verdi ve acildi.yapisiklik olmasaydi canim yanmazdi eminim.ama benim agri esigim yuksek.
içiyorum canım su...baya geciktiyse bence git kantesti yaptır.çünkü bazılarında idrarda cıkmıyormus ama kanda cıkıyormus
selam arkadaşım..
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. nasıl hamile kaldın. ekstra bişey olarak ne yaptın... birde hangi belirtileri hissediyosun..
tekrar tebrikler.Allah kucağına almayı nasip etsin.. canım
sat 16 aralık canım..benim adet bazen 28 bazen 26 bazen 25 gün sürüyo yani döngüm 25-28 gün arası değişiyo bugun 25.günüm canım.....
pazar ilk tahlili yaptırdım 19 cıkmıstı ya salı da yaptırdım 73 cıktı..ama hastalanınca noldu hiçbi bilgim yok ve adetim daha gecmiş degil düşün yani....
hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider :)
yok canım benim bat 10u diye hesapladım ben. yani ya bugündü ya yarın. çünkü benim 27 ya da 28 günde bir oluyor.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine de minik bebişine de
:) tamam canım, evet akrabalarım arkadaşlarımız falan hepsi çok beğendi inşallah siz de beğenirsiniz
iyi işte kuzucum artmıştır degerin ne güzel...benım için dua eder mısın...bebişim olsun diye...eee hamişlerin duası kabul olurmuş
tesekkür ederim canım senin adına da cok sevindim görünceeee allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hamilelik haberini al mutluluktan gözyasşarın aksın ve kucagına alıp kokusunu duyarak uyut inşallah canım....
nasıl yapacagımı bilmiyorumki :)aaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inş canım benım
hamişlik tablosu yapsana gönlümüz şenlensin bizimde
amin inşallah canım :)) Allah izin verir de herşey yolunda giderse kısa aralıklarla anne olacağız seninle
nasıl yapacagımı bilmiyorumki :)
du bi bakiyim inceleyim de yapiyim :)
inşallah tatlım..hamilelik tablosunu nerden yaptın ben azucuk acemiyim de bu konuda :)
canım profili düzenlemede bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih diye bir bölüm var. oraya tarih yazıyorsun direk imzada çıkıyor zaten :)
ozaman benimde muhtemel tarih 21 eylül mü oluyor..sat 16 aralıktı
canım benimde kayınvalidem belimden bardak çekicekti ama bende fazla omur var bu yüzden yaptırmadım korktum aslında bende inanıorum böyle şeylere dr gittiğimde bi kadın kızına çekmiş hemen hamile kalmış ama bilmiyorum işte
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hamilelik haberini al mutluluktan gözyasşarın aksın ve kucagına alıp kokusunu duyarak uyut inşallah canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?