Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bişey olmaz tatlım inş bol bol dınlen bol su da içtin mi allaha emenet....aksam yaptırsam mı kan testi acaba ama idrarda negatıf cıkıyo...oyuzden bugun yarın adet olurum heralde:26:

içiyorum canım su...baya geciktiyse bence git kantesti yaptır.çünkü bazılarında idrarda cıkmıyormus ama kanda cıkıyormus

hayırlısı canım...inş güzel sonuc alırsınız bu sefer

peki bu rahim filmi cok mu can yakıcı:18:

anestesizisiz ektirdim ben.sol tarafimda yapisiklik oldugu icin oraya basinci bir iki kere verdi.o zaman dayanamayacagim dedim.biraz bekledi doktorum ve son bir kez daha basinc verdi ve acildi.yapisiklik olmasaydi canim yanmazdi eminim.ama benim agri esigim yuksek.

tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun

selam arkadaşım..
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. nasıl hamile kaldın. ekstra bişey olarak ne yaptın... birde hangi belirtileri hissediyosun..
tekrar tebrikler.Allah kucağına almayı nasip etsin.. canım

tesekkür ederim canım bugun daha iyiyim ama korkuyorum bebişe bişey olur diye cunku cok yeni biliyosun

selam arkadaşım..
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. nasıl hamile kaldın. ekstra bişey olarak ne yaptın... birde hangi belirtileri hissediyosun..
tekrar tebrikler.Allah kucağına almayı nasip etsin.. canım

sat ne zamandı canım senın

sat 16 aralık canım..benim adet bazen 28 bazen 26 bazen 25 gün sürüyo yani döngüm 25-28 gün arası değişiyo bugun 25.günüm canım.....
pazar ilk tahlili yaptırdım 19 cıkmıstı ya salı da yaptırdım 73 cıktı..ama hastalanınca noldu hiçbi bilgim yok ve adetim daha gecmiş degil düşün yani....

sanırım benım agrı eşiğim düşük regl sancısına dayanamam ve ilac alırım...inş aşılaman hayırla sonuclanır tatlım

içiyorum canım su...baya geciktiyse bence git kantesti yaptır.çünkü bazılarında idrarda cıkmıyormus ama kanda cıkıyormus

6 gün gecikti canım işte

sagol canım cok tesekkür ederim inşallah rabbim sizlere de nasip eder.ben tek belirtim kasık ağrılarım hala da ağrıyo cok fena hemde.
benim ekstra dikkat ettiğim şeyler oldu canım buraya yazdım 5 ocak tarihli sayfaları oku tatlım mutlaka.gercekten şiddetle öneriyorum

iyi işte kuzucum artmıştır degerin ne güzel...benım için dua eder mısın...bebişim olsun diye...eee hamişlerin duası kabul olurmuş

tesekkür ederim canım senin adına da cok sevindim görünceeee allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

iyi işte kuzucum artmıştır degerin ne güzel...benım için dua eder mısın...bebişim olsun diye...eee hamişlerin duası kabul olurmuş

rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hamilelik haberini al mutluluktan gözyasşarın aksın ve kucagına alıp kokusunu duyarak uyut inşallah canım....

tesekkür ederim canım senin adına da cok sevindim görünceeee allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

amin inşallah canım :)) Allah izin verir de herşey yolunda giderse kısa aralıklarla anne olacağız seninle

rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hamilelik haberini al mutluluktan gözyasşarın aksın ve kucagına alıp kokusunu duyarak uyut inşallah canım....

aaaaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inş canım benım

hamişlik tablosu yapsana gönlümüz şenlensin bizimde

nasıl yapacagımı bilmiyorumki :)
du bi bakiyim inceleyim de yapiyim :)

canım kullanıcı kontrol paneline gir-profil düzenle var solda tıkla- cıkan sayfada asagılarda beklenen dogum tarıhı falan yazıyo oraya tarıhını gir -asagıda degişiklikleri kaydet tıkla tamamdır

Son düzenleme:
inşallah tatlım..hamilelik tablosunu nerden yaptın ben azucuk acemiyim de bu konuda :)

canım profili düzenlemede bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih diye bir bölüm var. oraya tarih yazıyorsun direk imzada çıkıyor zaten :)

Canım korkacak bir şey yok ki göbeğini ovalıyor çok farklı ama omurlarla alakalı bir şey olmuyor canım

ne güzel dualar bunlar maşşallah bana da dua edin noooluurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…