Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Merhaba 2 aydir calismalara basladik ve bu ay adetim 3 gun surdu benim duzenli olarak 8 gun suruyor ve bel agrim var kasiklarima ara ara agri giriyor ve goguslerim cok agriyor ve akintiyla birlikte leke geliyor ve adet olmama 15 gun varr yardimcii olursanizzz cok sevinirim 😳

Kızlar Merhaba,iş yoğunluğu nedeniyle birkaç gündür yazamıyorum ama takipteyim hamile sayımız 2 ye çıkmış çok sevındım mrvdmrl tebrik edıyorum senı tatlım. benim bat 24 ocak ,regl bitiminden berı gün aşırı çalışmalar devam edıyor,bugun yumurta akı kıvamındaki sıvı göründü,ıslaklık hissettim,heralde ovulasyon günüm,bu akşamda çalışmalara son hız devam

Kızlar Merhaba,iş yoğunluğu nedeniyle birkaç gündür yazamıyorum ama takipteyim hamile sayımız 2 ye çıkmış çok sevındım mrvdmrl tebrik edıyorum senı tatlım. benim bat 24 ocak ,regl bitiminden berı gün aşırı çalışmalar devam edıyor,bugun yumurta akı kıvamındaki sıvı göründü,ıslaklık hissettim,heralde ovulasyon günüm,bu akşamda çalışmalara son hız devam

merhaba canım bizim seninle bir tarihlerimiz .. ama benım daha öle akıntı gelmedi herhalde daha çatlamadı yumurta bende gün aşırı çalışmalar yapıyorum ama inşallah tutar..

canım teşekkür ederim, darısı hepinizin başına
hadi bakalım çalışmalara devam ay sonuna doğru umarım senin de güzel haberlerini alırız

arkadaşlar merhaba,

benim adet tarihim 11 ocak idi ancak dün kahverengi akıntı ve aşırı kasık ağrısı oldu, bugun arttı akıntı ama yine rengi bi garip sanırım adet oldum. 3 aydır deniyoruz. ancak yoğun şekilde ilk kez bu ay denedik. gecen ay adetim 4 gün gecikmişti. bana da yol gösterir misiniz?

merhaba canım bizim seninle bir tarihlerimiz .. ama benım daha öle akıntı gelmedi herhalde daha çatlamadı yumurta bende gün aşırı çalışmalar yapıyorum ama inşallah tutar..

hadi ya inşallah güzel haberi birlikte veriririz bazen regl günlerinde 1,2 gün sapmalar oluyor ,seninde yarın yada öbür gün gelebilir sıvı.Ben normalde yarın akıntı gelir diye hesaplamıştım,erken oldu.Bu akıntı yumurtlama belirtisidir heralde aynı yumurta akı kıvamında.Ateş ölçme gibi başka yöntemler denemedim. Bne bugun yarın cumartesı hergün çalışma yapmayı planlıyorum

kızlar atv de ibrahim saraçoğlu var izlemenizi tavsiye ediyorum

beyaznane canım tavsiyelerimi öneriyrum demişsin ocak sayfasına bakın demişsin ama bulamadım canm

beyaznane canım tavsiyelerimi öneriyrum demişsin ocak sayfasına bakın demişsin ama bulamadım canm

bana cevap yazabilir misiniz? lütfen.. ne içmek gerekiyor gebe kalmak için yada eşim mi bir şey yapmalı?

canım eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin, bir de pekmezini al süte falan kat onu yedir. harnup pekmezi diye geçiyor. bayanlar için de soğan kürü kuru incir kürü diyorlar. ama tabi gastritin falan varsa soğan kürü içemezsin. ama daha çok uzun olmamış siz çalışmalara başlayalı. olacaktır Allahın izniyle hemen strese kapılma..

mesela canım bende ülser var nasıl içeyim soğan suyunu offfff

canım her gün önemrmio doktorlar çünkü hergün olunca sperm sayısı az oluyormus. bı gun bekleyince spremler cogalıyormus ve daha uzun kalıyorlarmıs. sen bilirsin tabide . ben gün aşırı yapıyorum..

çok sağol canım, sıkıntı yapmıyorum tabi de ben biraz sabırsızım galiba. bu kuru incir kürü dediğiniz haşlayıp suyunu mu içmem lazım.

bu topicte tatlım yani sayfa olarak gerilerde kaldı kacıncı sayfaydı onu hatırlamıyorum ama 5 ocak pazar günü yazdım tavsiyelerimi.sayfalardaki yazıların tarihlerine bak anlarsın.orda uzun anlattım da oyuzden.ama tekrar bulamazsan söyle ben arayıp bulıyım sayfayı söyleyim sana.mesela şimdi son sayfadan yazdıklarımı okuyosunya bayaaaaaaaa geri git 5 ocak günü yazdım.

çok sağol canım, sıkıntı yapmıyorum tabi de ben biraz sabırsızım galiba. bu kuru incir kürü dediğiniz haşlayıp suyunu mu içmem lazım.

tamam canım okudum ve çok haklısın ben daima kuru oluyorum canım yanıyo çok afedersiniz zor oluyo çünkü gün aşırı gerçekten beni çok yoruyor ve isteksiz yapıyor bu ay senin dediğini deneyeceğim bide o kadar yerimden kımıldamama ragmen spremler dışarı çıkıyo eşim de giden gitti zaten diyo hatta preesed mi onu bile almayı düşünüyorum ama eşim kimyasal olmaz diyo off

canım her gün önemrmio doktorlar çünkü hergün olunca sperm sayısı az oluyormus. bı gun bekleyince spremler cogalıyormus ve daha uzun kalıyorlarmıs. sen bilirsin tabide . ben gün aşırı yapıyorum..

bende bu güne kadar gün aşırı yapıyordum ve dediğin gibi uzmanların tavsiyeside o yönde.Ama gün kritik gün olduğu için fırsatı kaçırmamak adına hergün yapmayı planladım.Daha ilk denemem bu ay böyle deneyeyim ,tutmazsa önümüzdeki aya yumurtlama günü dahi olsa gün aşırı yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…