ne güzel dualar bunlar maşşallahbana da dua edin noooluurr...
Kızlar Merhaba,iş yoğunluğu nedeniyle birkaç gündür yazamıyorum ama takipteyimhamile sayımız 2 ye çıkmış çok sevındım mrvdmrl tebrik edıyorum senı tatlım. benim bat 24 ocak ,regl bitiminden berı gün aşırı çalışmalar devam edıyor,bugun yumurta akı kıvamındaki sıvı göründü,ıslaklık hissettim,heralde ovulasyon günüm,bu akşamda çalışmalara son hız devam
Kızlar Merhaba,iş yoğunluğu nedeniyle birkaç gündür yazamıyorum ama takipteyimhamile sayımız 2 ye çıkmış çok sevındım mrvdmrl tebrik edıyorum senı tatlım. benim bat 24 ocak ,regl bitiminden berı gün aşırı çalışmalar devam edıyor,bugun yumurta akı kıvamındaki sıvı göründü,ıslaklık hissettim,heralde ovulasyon günüm,bu akşamda çalışmalara son hız devam
merhaba canım bizim seninle bir tarihlerimiz .. ama benım daha öle akıntı gelmedi herhalde daha çatlamadı yumurtabende gün aşırı çalışmalar yapıyorum ama inşallah tutar..
bana cevap yazabilir misiniz? lütfen.. ne içmek gerekiyor gebe kalmak için yada eşim mi bir şey yapmalı?
canım eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin, bir de pekmezini al süte falan kat onu yedir. harnup pekmezi diye geçiyor. bayanlar için de soğan kürü kuru incir kürü diyorlar. ama tabi gastritin falan varsa soğan kürü içemezsin. ama daha çok uzun olmamış siz çalışmalara başlayalı. olacaktır Allahın izniyle hemen strese kapılma..
hadi ya inşallah güzel haberi birlikte veriririzbazen regl günlerinde 1,2 gün sapmalar oluyor ,seninde yarın yada öbür gün gelebilir sıvı.Ben normalde yarın akıntı gelir diye hesaplamıştım,erken oldu.Bu akıntı yumurtlama belirtisidir heralde aynı yumurta akı kıvamında.Ateş ölçme gibi başka yöntemler denemedim. Bne bugun yarın cumartesı hergün çalışma yapmayı planlıyorum
çok sağol canım, sıkıntı yapmıyorum tabi de ben biraz sabırsızım galiba. bu kuru incir kürü dediğiniz haşlayıp suyunu mu içmem lazım.canım eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin, bir de pekmezini al süte falan kat onu yedir. harnup pekmezi diye geçiyor. bayanlar için de soğan kürü kuru incir kürü diyorlar. ama tabi gastritin falan varsa soğan kürü içemezsin. ama daha çok uzun olmamış siz çalışmalara başlayalı. olacaktır Allahın izniyle hemen strese kapılma..
beyaznane canım tavsiyelerimi öneriyrum demişsin ocak sayfasına bakın demişsin ama bulamadım canm
çok sağol canım, sıkıntı yapmıyorum tabi de ben biraz sabırsızım galiba. bu kuru incir kürü dediğiniz haşlayıp suyunu mu içmem lazım.canım eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin, bir de pekmezini al süte falan kat onu yedir. harnup pekmezi diye geçiyor. bayanlar için de soğan kürü kuru incir kürü diyorlar. ama tabi gastritin falan varsa soğan kürü içemezsin. ama daha çok uzun olmamış siz çalışmalara başlayalı. olacaktır Allahın izniyle hemen strese kapılma..
bu topicte tatlım yani sayfa olarak gerilerde kaldı kacıncı sayfaydı onu hatırlamıyorum ama 5 ocak pazar günü yazdım tavsiyelerimi.sayfalardaki yazıların tarihlerine bak anlarsın.orda uzun anlattım da oyuzden.ama tekrar bulamazsan söyle ben arayıp bulıyım sayfayı söyleyim sana.mesela şimdi son sayfadan yazdıklarımı okuyosunya bayaaaaaaaa geri git 5 ocak günü yazdım.
canım her gün önemrmio doktorlar çünkü hergün olunca sperm sayısı az oluyormus. bı gun bekleyince spremler cogalıyormus ve daha uzun kalıyorlarmıs. sen bilirsin tabide . ben gün aşırı yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?