Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

mesela canım bende ülser var nasıl içeyim soğan suyunu offfff

bende de gastrit var canım yapmadım zaten hatta kendime hiçbir kür uygulamadım geçen ay sadece azcık keçiboynuzu suyu içirip pekmezinden yedirmiştim kocama, kaldı ki gastirim olmasa da soğan suyu içemezdim heralde :S
ama sen kuru incir kürü yapabilirsin o zaman, saraçoğlu öyle demişti

çok sağol canım, sıkıntı yapmıyorum tabi de ben biraz sabırsızım galiba. bu kuru incir kürü dediğiniz haşlayıp suyunu mu içmem lazım.

evet öyle, internetten biraz araştırıp bulabilirsin tariflerini :)

yok canım kimyasala sakın bulaşma.dediğimi uygula inşallah olacak.çünkü benim eşimin değerleri düşüktü ona keçiboynuzu kürü uyguladım bi yandan bu dediğime cok dikkat ettik çünkü öyle yapınca içeride kasılmalar oluyo ve sıvının içe dogru akısını hissediyosun zaten yabancı uzmanlarda acıklamıs bunu.inşallah sonuc alırsın tatlım.

Merhaba

bende 1 yıldır hamile kalamadım,6 ay önce ben eşim doktora gittik eşimde varikosel çıktı,bence canım çok geciktirmek istemiyrosan doktora gidin önceden öneleminizi alın,çünkü varikosel çıkınca ameliyat diyorlar ameliyattan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyor.Bilgin olsun.

inşallah canım bu ay gerçekten çok istiyorum rabim nasip etsin inşallah

kızlar ben bugun test yapmıştım...tabı kı negatıf yıne...atmadım arada 5 saat gecti...testi elime aldığımda göze carpan ama cccoookk silik çizgi var bu test gecersizdir demi? test mı bozuk oluyo bu gibi durumda?

arkadaşlar bu kuru incir kürünü nasıl yapıyorsunuz?

mrh.incir kürü 7-8 tane inciri ikiye böl yarım litrelik klorsüz suyu kaynayınca incirleri içine at ve ayrıca 2 adet havuç koy havuçlarıda 4 böl 20 dak kaynasın kaynadıktan 2-3 dk sonra süz ve sabah akşam aç karna iç benm bildiğim bu cnm

bu tavsiyeler nerede yazıyor canım ben de okumak isterim.

beyaznanecim, benim eşimin değerleri de düşük hız yavaş miktar 20000 bin çıktı varikosel var dediler,siz bişey yaptınızmı galiba hamilesin bilgi verirmisin bana.değerleri neydi acaba canım

tamam canım çok teşekkür ederim.
hoşçakal

kızlar ben de istiyorum artık,aranızda benim gibi uzun zamandır bebek bekleyen varmı ? yenimi başladınız çalışmalara.Geçen yıl kaç ay arkadaşlarla yazıştık kimisi hamile kaldı hatta bir arkadaşımız doğurdu bile,sabredin elbet olur.Ama benim galiba aşılaa ya da tüp bebek olacak çünkü eşi varikosel,varkosel olup hamile kalan varmı aranızda ???

beyaznanecim, benim eşimin değerleri de düşük hız yavaş miktar 20000 bin çıktı varikosel var dediler,siz bişey yaptınızmı galiba hamilesin bilgi verirmisin bana.değerleri neydi acaba canım

eşim spermogramı 7 ay önce yaptırmıştı ozaman evli değildik sadece merak.cunku ameliyat olmus 3 yıl once belinden..değerleri çok düşük düşün sayı 7 milyon ileri hareket 0 ama hareketsiz hiç yok hepsi canlı ama yavas hareketli yada yerinde hareketli...evliliğin tabiki etkisi olmustur canlılık katmıstır ama ben bu ay keçibynuzu kürü de yaptım.ilaveten (geride kaldı anlatmıstım eşlerin ikisininde aynı anda orgazm olması,daha dogrusu kadın orgazm olmalı,içeride kasılma olunca cok cabuklastırıyor) düşünün degerler düşüktü dr lar tüpbebek dedi direkt.ama bunu yaptıgım ay oldu cok sukur.

çok bekledinizmi kaç ayda olsu çocuk canım.Biz her türlüyü denedik.ama varikosel olduğu için olmamış.Bir de ikinci testi daha yaptırmadı.Bir kaç haftaya yaptıracak biraz ara vermiştik.çocuk konusuna.ona göre bakalım ne diyecek doktorlar belki de aşılama tüp diyecek olmassa birdahaki aya yapayım keçiboynuzu kürü...

varoksel nedir ya bu bi belirtisi varmı bunun bizim 7 ay oldu eşim test vermedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…