mesela canım bende ülser var nasıl içeyim soğan suyunu offfff
çok sağol canım, sıkıntı yapmıyorum tabi de ben biraz sabırsızım galiba. bu kuru incir kürü dediğiniz haşlayıp suyunu mu içmem lazım.
tamam canım okudum ve çok haklısın ben daima kuru oluyorum canım yanıyo çok afedersiniz zor oluyo çünkü gün aşırı gerçekten beni çok yoruyor ve isteksiz yapıyor bu ay senin dediğini deneyeceğim bide o kadar yerimden kımıldamama ragmen spremler dışarı çıkıyo eşim de giden gitti zaten diyo hatta preesed mi onu bile almayı düşünüyorum ama eşim kimyasal olmaz diyo off
arkadaşlar merhaba,
benim adet tarihim 11 ocak idi ancak dün kahverengi akıntı ve aşırı kasık ağrısı oldu, bugun arttı akıntı ama yine rengi bi garip sanırım adet oldum. 3 aydır deniyoruz. ancak yoğun şekilde ilk kez bu ay denedik. gecen ay adetim 4 gün gecikmişti. bana da yol gösterir misiniz?
yok canım kimyasala sakın bulaşma.dediğimi uygula inşallah olacak.çünkü benim eşimin değerleri düşüktü ona keçiboynuzu kürü uyguladım bi yandan bu dediğime cok dikkat ettik çünkü öyle yapınca içeride kasılmalar oluyo ve sıvının içe dogru akısını hissediyosun zaten yabancı uzmanlarda acıklamıs bunu.inşallah sonuc alırsın tatlım.
mesela canım bende ülser var nasıl içeyim soğan suyunu offfff
kızlar ben bugun test yapmıştım...tabı kı negatıf yıne...atmadım arada 5 saat gecti...testi elime aldığımda göze carpan ama cccoookk silik çizgi var bu test gecersizdir demi? test mı bozuk oluyo bu gibi durumda?
arkadaşlar bu kuru incir kürünü nasıl yapıyorsunuz?
bu tavsiyeler nerede yazıyor canım ben de okumak isterim.tamam canım okudum ve çok haklısın ben daima kuru oluyorum canım yanıyo çok afedersiniz zor oluyo çünkü gün aşırı gerçekten beni çok yoruyor ve isteksiz yapıyor bu ay senin dediğini deneyeceğim bide o kadar yerimden kımıldamama ragmen spremler dışarı çıkıyo eşim de giden gitti zaten diyo hatta preesed mi onu bile almayı düşünüyorum ama eşim kimyasal olmaz diyo off
canım sen kan testi yaptırsanaaaaaa
kuzum bulundugum yer küçük yapmıyolar ancak haftasonu yaptırabılırım:26:
yok canım kimyasala sakın bulaşma.dediğimi uygula inşallah olacak.çünkü benim eşimin değerleri düşüktü ona keçiboynuzu kürü uyguladım bi yandan bu dediğime cok dikkat ettik çünkü öyle yapınca içeride kasılmalar oluyo ve sıvının içe dogru akısını hissediyosun zaten yabancı uzmanlarda acıklamıs bunu.inşallah sonuc alırsın tatlım.
sagol canım cok tesekkür ederim inşallah rabbim sizlere de nasip eder.ben tek belirtim kasık ağrılarım hala da ağrıyo cok fena hemde.
benim ekstra dikkat ettiğim şeyler oldu canım buraya yazdım 5 ocak tarihli sayfaları oku tatlım mutlaka.gercekten şiddetle öneriyorum
canım sayfa numarasına çok dikkat etmedim ama 100 sayfanın daha önünde 5 ocakta yazmışbu tavsiyeler nerede yazıyor canım ben de okumak isterim.
beyaznanecim, benim eşimin değerleri de düşük hız yavaş miktar 20000 bin çıktı varikosel var dediler,siz bişey yaptınızmı galiba hamilesin bilgi verirmisin bana.değerleri neydi acaba canım
eşim spermogramı 7 ay önce yaptırmıştı ozaman evli değildik sadece merak.cunku ameliyat olmus 3 yıl once belinden..değerleri çok düşük düşün sayı 7 milyon ileri hareket 0 ama hareketsiz hiç yok hepsi canlı ama yavas hareketli yada yerinde hareketli...evliliğin tabiki etkisi olmustur canlılık katmıstır ama ben bu ay keçibynuzu kürü de yaptım.ilaveten (geride kaldı anlatmıstım eşlerin ikisininde aynı anda orgazm olması,daha dogrusu kadın orgazm olmalı,içeride kasılma olunca cok cabuklastırıyor) düşünün degerler düşüktü dr lar tüpbebek dedi direkt.ama bunu yaptıgım ay oldu cok sukur.
çok bekledinizmi kaç ayda olsu çocuk canım.Biz her türlüyü denedik.ama varikosel olduğu için olmamış.Bir de ikinci testi daha yaptırmadı.Bir kaç haftaya yaptıracak biraz ara vermiştik.çocuk konusuna.ona göre bakalım ne diyecek doktorlar belki de aşılama tüp diyecek olmassa birdahaki aya yapayım keçiboynuzu kürü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?