çok bekledinizmi kaç ayda olsu çocuk canım.Biz her türlüyü denedik.ama varikosel olduğu için olmamış.Bir de ikinci testi daha yaptırmadı.Bir kaç haftaya yaptıracak biraz ara vermiştik.çocuk konusuna.ona göre bakalım ne diyecek doktorlar belki de aşılama tüp diyecek olmassa birdahaki aya yapayım keçiboynuzu kürü...
varoksel nedir ya bu bi belirtisi varmı bunun bizim 7 ay oldu eşim test vermedi hiç
3.ay oldu canım.hemen gecme sakın tüpe falan.dediklerimi yap.allahın izniyle olacak göreceksin inşallah..bende dr lar oyle deyince umudumu kesiyordum nerdeyse hatta yarıtatilde asılamayla baslasakmı dedim eşime neyse ozamana kadar ugrasalım dedim ve coksukur...
benim 1 yıl oldu canım tutsa tutardı çünkü çok şeyi denedik, galiba mecbur kalacağım tüp ya da eşim ameliyat olmak zorunda kalacak..ama artık olsun istiyorum keçiboynuzunu yapmadım sadece onu yapayım en iyisi.. :)
Kizlaaaar
beyaznanecim seni cok merak etti cok cok gecmis olsun sana aramiza dönmene sevindim..
mervecim sende bizimle birlikte oldugun icin tesekkür ederim..
sizlerden insaAllah cok sey ögrenecegiz :)
ben 4 saat yoktum evde
sohbete gitmistim..
komsularla biraz daha yakindan tanistim..
haftaya persembe ben alicam insaAllah..
herkes iyidir insaAllah?
yeni hamis haberi alan var mi?
kirmizilari görenler üzülmek yok insaAllah önümüzde ki ay olacak insaAllah insaAllah insaAllah
Kizlaaaar
beyaznanecim seni cok merak etti cok cok gecmis olsun sana aramiza dönmene sevindim..
mervecim sende bizimle birlikte oldugun icin tesekkür ederim..
sizlerden insaAllah cok sey ögrenecegiz :)
ben 4 saat yoktum evde
sohbete gitmistim..
komsularla biraz daha yakindan tanistim..
haftaya persembe ben alicam insaAllah..
herkes iyidir insaAllah?
yeni hamis haberi alan var mi?
kirmizilari görenler üzülmek yok insaAllah önümüzde ki ay olacak insaAllah insaAllah insaAllah
İnşallah inşallah
ben teşekkür ederim asıl hepinize en özel anımda burdaki arkadaşlar vardı yanımda :) yalnız başıma sokaklarda haykırmak yerine burda bağırdım hamileyim diye :) Allahım hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizinle..
canım yaaa inan özledim..tesekkür ederim çok kötüyüm ateşim bugun düzeldi ama midem kötü bişey yiyemiyorum inş bebişciğe bişey olmamıstır
geçersiz canım benim. ilk 5 dakika yazıyor üzerinde. yaptığın test normal mi yoksa erken teşhis edenlerden mi? hafta sonuna az kaldı mutlaka kan testini yaptır canım. çok merak ettim yaaww sen nasıl dayanıyorsun :))kızlar ben bugun test yapmıştım...tabı kı negatıf yıne...atmadım arada 5 saat gecti...testi elime aldığımda göze carpan ama cccoookk silik çizgi var bu test gecersizdir demi? test mı bozuk oluyo bu gibi durumda?
kızlar aşılamam çok iyi geçti.tam akşam ezanı okunurken spermleri enjekte ediyordu doktorum.sadece dua ettim.sonra hiç kalkmadan 1 saat yattım odada.kalktığımda akan birşey olmadı.canımı sıkan tek şey ben yatarken yan odada hastalara bakmaya devam ediyordu doktorum.aşılaması başarılı olmuş birisinin 7 haftalık bebeğin kalbi durduğunu söyledi doktorum.o konuşmalara gözyaşlarına maalesef duyarsız kalamadım.üzüldüm gerçekten.hepimiz için hayırlısı.fikir açısından tekrar yazayım sürecimi ve sperm sonuçlarını
adetimin 3.günü başladım 5 gün serophene kullandım.peşinden 5 gün puregon 75 doz.aşılamaya en küçüğü 17 en büyüğü 20 olan 6 yumurta ile girdim.(sağ 3 sol 3)
eşimin yıkama sonrası değerleri
sayı 229
hareketlilik %98
progresif hareketlilik %97
progresif hareketli sperm sayısı 222
kızlar aşılamam çok iyi geçti.tam akşam ezanı okunurken spermleri enjekte ediyordu doktorum.sadece dua ettim.sonra hiç kalkmadan 1 saat yattım odada.kalktığımda akan birşey olmadı.canımı sıkan tek şey ben yatarken yan odada hastalara bakmaya devam ediyordu doktorum.aşılaması başarılı olmuş birisinin 7 haftalık bebeğin kalbi durduğunu söyledi doktorum.o konuşmalara gözyaşlarına maalesef duyarsız kalamadım.üzüldüm gerçekten.hepimiz için hayırlısı.fikir açısından tekrar yazayım sürecimi ve sperm sonuçlarını
adetimin 3.günü başladım 5 gün serophene kullandım.peşinden 5 gün puregon 75 doz.aşılamaya en küçüğü 17 en büyüğü 20 olan 6 yumurta ile girdim.(sağ 3 sol 3)
eşimin yıkama sonrası değerleri
sayı 229
hareketlilik %98
progresif hareketlilik %97
progresif hareketli sperm sayısı 222
bu arada benim de gecikmemden iki gün geçti hiç adet belirtisi yok. iki gün önce negatifti testim. acep şimdi yapsam mı? korkuyorum yine negatif çıkar diyeeee(((((((((
geçersiz canım benim. ilk 5 dakika yazıyor üzerinde. yaptığın test normal mi yoksa erken teşhis edenlerden mi? hafta sonuna az kaldı mutlaka kan testini yaptır canım. çok merak ettim yaaww sen nasıl dayanıyorsun :))
hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Doktorlar duygularını aldırıyorlar mı ne bazen insanlıktan çıkabiliyorlar maalesef...
önce evde emin olmak istedim bir de daha ikinci gün ya gelir her an diye gitmedim. rezil olma şeysinden bende de varCanim süphede kalmaktansa hcg ni ölctür senin icin daha iyi olur canim.
Negatif olsa dahi en azindan üzüntünü yasar bir sonra ki ay icin hazirlanirsin.
Ama bu sekilde süphede kalman seni daha cok strese sokacak.
e yanii.. e bir de sen varsın orada senin için de düşünceli olmalıydı. Allahım sabır versin o kızcağıza daya aslında doktor pat diye söylemedi.nasıl söylerse söylesin herkes kötü olur.kızın kontrolü yarınmış.bugün hissetti mi naptıysa evinin yanındaki doğumevine gitmiş.kalp atışlarını alamıyoruz demişler.o da asıl doktoruna gelmiş.önce karından baktı,sonra vajinal.herşeyi normal ama ya bu sabah ya da dün akşam durmuş çok yeni bir durum dedi.maalesef duyulmuyor diyince tabi kız ağlıyordu.rabbim hayırlısını versin
günaydın sayfanın güzel bayanları :)
adetime 2 gün var bugün peçeteye kahverengi çok az leke bulaşmış test yaptım negatif çıktı sanırım adetim yolda geliyor:)
gerçi ateşimi de her sabah ölçüyorum henüz düşmedi
İnşallah yerleşmedir devamı gelmez.kist olunca bazen böyle lekelenmeler oluyor
kistim falan yok canım Allaha bin şükür. belki erken geliyordur bilmiyorum çok açık bir leke azıcık azıcık geldi ama aynı adet gelmeden önce belime ve kasığıma sancı girerdi aynısı oldu. bakalım normalde leke gelip çoğalıp sökülmesi gerekiyordu ama henüz bişe yok bekliyorum umutsuzca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?