Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar belki çok beklemedim evet ama okadar mutlu oldumkii duydugumda cünkü eşimin durum kötüydü dr lar cok zor dedi.
mühim olan tek bir spermin yumurtaya ulasması değilmiydi...
cok dua etim ilk iki ay..olmadı..nasip dedim..
üçüncü ay bu aklıma geldi çünkü okumustum biyerde yazıyordu kadın orgazm olmalı rahim cok aktiflesiyo ozaman diye bu ay her birrleşmede uyguladım bunu malum erkekler kadar hızlı olamıyo kadın bu hususta.
oyuzden gerekirse birleşme olmadan eşleriniz yardımcı olsun diyorumya bu topicte anlattım gecmiş sayfada var uzun yazdım 5 ocakta....ve gercekten içerdeki kasılmaları da hissettim o esnada da sıvı içeri gidince de direkt kasılmalarla ilerledi gitti kızlar bu ay buna dikkat ettim olmaz denilen zor denilen oldu....
acık yazıyorum kusuruma bakmayın ama sizlerinde bu mutluluğu yasamanızı istediğimden paylaşmam gerekiyor diye düşünüyorum.inşallah herkesssss alır bu güzel sonucu..

3.ay oldu canım.hemen gecme sakın tüpe falan.dediklerimi yap.allahın izniyle olacak göreceksin inşallah..bende dr lar oyle deyince umudumu kesiyordum nerdeyse hatta yarıtatilde asılamayla baslasakmı dedim eşime neyse ozamana kadar ugrasalım dedim ve coksukur...

varoksel nedir ya bu bi belirtisi varmı bunun bizim 7 ay oldu eşim test vermedi hiç

belirtisi yok canım,erkeğin yumurtalıkalrındaki damar genişlemesi,spermleri kalitesizleştiriyor ve hızını azaltıyor.Biz 4.ayda doktora gittik.Benden doktor eşimin sperm testi yaptırmasını söyledi ve sonuç bu çıktı.Bence 7 ay olduysa yavaş yavaş doktor kontrollerinizi yaptırın..sende veya onda ne sorun var varmı bir sorun ortaya çıkar en azından. Benim yine burda ayrı bri topikte arakadaşımın eşi ameliyat oldu yeni.Neler neler çıkıyor...

Kizlaaaar

beyaznanecim seni cok merak etti cok cok gecmis olsun sana aramiza dönmene sevindim..
mervecim sende bizimle birlikte oldugun icin tesekkür ederim..
sizlerden insaAllah cok sey ögrenecegiz :)

ben 4 saat yoktum evde
sohbete gitmistim..
komsularla biraz daha yakindan tanistim..
haftaya persembe ben alicam insaAllah..

herkes iyidir insaAllah?
yeni hamis haberi alan var mi?
kirmizilari görenler üzülmek yok insaAllah önümüzde ki ay olacak insaAllah insaAllah insaAllah

benim 1 yıl oldu canım tutsa tutardı çünkü çok şeyi denedik, galiba mecbur kalacağım tüp ya da eşim ameliyat olmak zorunda kalacak..ama artık olsun istiyorum keçiboynuzunu yapmadım sadece onu yapayım en iyisi.. :)

evet canım yap onunla birlikte dediğime de dikkat et bu ay inşallah olur tatlım.dua edeceğim.

İnşallah inşallah
ben teşekkür ederim asıl hepinize en özel anımda burdaki arkadaşlar vardı yanımda :) yalnız başıma sokaklarda haykırmak yerine burda bağırdım hamileyim diye :) Allahım hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizinle..

Son düzenleme:

canım yaaa inan özledim..tesekkür ederim çok kötüyüm ateşim bugun düzeldi ama midem kötü bişey yiyemiyorum inş bebişciğe bişey olmamıstır

Canim benim insaAllah hepimiz o duygularimizi paylasacagiz

canım yaaa inan özledim..tesekkür ederim çok kötüyüm ateşim bugun düzeldi ama midem kötü bişey yiyemiyorum inş bebişciğe bişey olmamıstır

Canim bir an önce iyilesirsin insaAllah cok cok gecmis olsun

kizlar malum pazartesi günü mevlid kandili..
insaAllah bir birmiz icin dua edelim dedik..
ama bu ise bir netlik getirelim olur mu?

nasil yapalim ne yapalim ne dersiniz kizlar? :44:

kızlar aşılamam çok iyi geçti.tam akşam ezanı okunurken spermleri enjekte ediyordu doktorum.sadece dua ettim.sonra hiç kalkmadan 1 saat yattım odada.kalktığımda akan birşey olmadı.canımı sıkan tek şey ben yatarken yan odada hastalara bakmaya devam ediyordu doktorum.aşılaması başarılı olmuş birisinin 7 haftalık bebeğin kalbi durduğunu söyledi doktorum.o konuşmalara gözyaşlarına maalesef duyarsız kalamadım.üzüldüm gerçekten.hepimiz için hayırlısı.fikir açısından tekrar yazayım sürecimi ve sperm sonuçlarını

adetimin 3.günü başladım 5 gün serophene kullandım.peşinden 5 gün puregon 75 doz.aşılamaya en küçüğü 17 en büyüğü 20 olan 6 yumurta ile girdim.(sağ 3 sol 3)

eşimin yıkama sonrası değerleri

sayı 229
hareketlilik %98
progresif hareketlilik %97
progresif hareketli sperm sayısı 222

geçersiz canım benim. ilk 5 dakika yazıyor üzerinde. yaptığın test normal mi yoksa erken teşhis edenlerden mi? hafta sonuna az kaldı mutlaka kan testini yaptır canım. çok merak ettim yaaww sen nasıl dayanıyorsun :))

hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Doktorlar duygularını aldırıyorlar mı ne bazen insanlıktan çıkabiliyorlar maalesef...

Canim benim hadi gözün aydin senin adina cok cok sevindim.
InsaAllah sen saglicakla bebegine kavusacaksin.
Elbette o an onu duyunca duyarsiz kalamazdin.
Özellikle bir bebek icin bu kadar caba gösterirken.
Ama simdi öncelikle kendi saglini ve bebegini düsün.
Psikolojini kötü yönde etkileyecek haberlerden uzak dur.
Rabbim ezan vakti bebegini gönderdi sana bak ne güzel bir sey bu masAllah

bu arada benim de gecikmemden iki gün geçti hiç adet belirtisi yok. iki gün önce negatifti testim. acep şimdi yapsam mı? korkuyorum yine negatif çıkar diyeeee(((((((((

bu arada benim de gecikmemden iki gün geçti hiç adet belirtisi yok. iki gün önce negatifti testim. acep şimdi yapsam mı? korkuyorum yine negatif çıkar diyeeee(((((((((

Canim süphede kalmaktansa hcg ni ölctür senin icin daha iyi olur canim.
Negatif olsa dahi en azindan üzüntünü yasar bir sonra ki ay icin hazirlanirsin.
Ama bu sekilde süphede kalman seni daha cok strese sokacak.

ya aslında doktor pat diye söylemedi.nasıl söylerse söylesin herkes kötü olur.kızın kontrolü yarınmış.bugün hissetti mi naptıysa evinin yanındaki doğumevine gitmiş.kalp atışlarını alamıyoruz demişler.o da asıl doktoruna gelmiş.önce karından baktı,sonra vajinal.herşeyi normal ama ya bu sabah ya da dün akşam durmuş çok yeni bir durum dedi.maalesef duyulmuyor diyince tabi kız ağlıyordu.rabbim hayırlısını versin

Canim süphede kalmaktansa hcg ni ölctür senin icin daha iyi olur canim.
Negatif olsa dahi en azindan üzüntünü yasar bir sonra ki ay icin hazirlanirsin.
Ama bu sekilde süphede kalman seni daha cok strese sokacak.
önce evde emin olmak istedim bir de daha ikinci gün ya gelir her an diye gitmedim. rezil olma şeysinden bende de var

e yanii.. e bir de sen varsın orada senin için de düşünceli olmalıydı. Allahım sabır versin o kızcağıza da(((

İnşallah yerleşmedir devamı gelmez.kist olunca bazen böyle lekelenmeler oluyor

İnşallah yerleşmedir devamı gelmez.kist olunca bazen böyle lekelenmeler oluyor

kistim falan yok canım Allaha bin şükür. belki erken geliyordur bilmiyorum çok açık bir leke azıcık azıcık geldi ama aynı adet gelmeden önce belime ve kasığıma sancı girerdi aynısı oldu. bakalım normalde leke gelip çoğalıp sökülmesi gerekiyordu ama henüz bişe yok bekliyorum umutsuzca

lili canm bende bir defa oldu böyle 4 gün lekelenme 5.gün gelmişti adetim.meğer kist varmış.eğer adet ise sökülmesini bekleyeceksin fakat yerleşmeyse bende 3 gün sürmüştü kanaması sonra kesilmişti.azcık daha çok kahve sonra kayboldu gitti.tabi kuzumun kalbi 14 haftalıkken durmuş kaybettim.geçen sene aralıkta olmuştu.1 seneyi geçti ne gelen var ne giden.

bekliyoruz bu ay inşallah nasibimizde vardır.sağlıklı hayırlı bir tosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…