Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

:) canım hayırlı olsun herşey yolunda gider inşallah

Oceanshine Allah yardımcın olsun canım.Evlat hasretini inş giderirsn artık 2 tane sağlam yumurtan olmuş bakalım hayırlısı inş doktor kapılarına gidip medet ummayız artık

Kızlar benim bat 17 aralık.daha 1 hafta var.bu ay 2 tane yumurtam olmuştu biri 26 diğeri 17.şükür ikisi de çatladı.bekliyorum.adete bir haftam var ama nedense bel ağrım var neyden kaynaklandığını bilmiyorum.daha önce gebelik geçirdiğimden tecrübem var fakat ağrısı yanıyor gibi.göle maya çaldık inş tutmuştur artık.şimdiden bel ağrım var anlamadım.ümitlenmek de istemiyorum belirtilrn çoğunu görüp kalamadığımı biliyorum

aynen ben de geçen sene aralıkta düşük yaptım sonra nisanda başladık çalışmalara tabi ne gelen ne giden var.. bakalım yarına sökülür heralde

aynen ben de geçen sene aralıkta düşük yaptım sonra nisanda başladık çalışmalara tabi ne gelen ne giden var.. bakalım yarına sökülür heralde

desene kuzularımız aynı anda bırakıp gitmişler.ben doktora tedaviye başladım artık.bu ay ilk defa klomen kullandım şu an bekliyorum.bunlar da tutmazsa rahim filmi düşünecem.aklıma başka şey gelmiyor bi sıkıntı yok eşimde de bende de.sebepsiz olmuyor.çok mu kasıyorum kendimi düşünüyorum dedim giderek istek azalıyor heyecanm kayboluyor.inş sürpriz yapar ve bırakmaz artık

evet canım hem de kalp atışını dinlediğim gün düştü 7+4 haftalıktı onlar öbür dünyada bizi bekliyorlar
doktorum geçen ay gittiğimde bir kaç ay bekle bir sorunun yok kafana göre takıl olmazsa o zaman gerekli işlemlere başlarız demişti
1 kere hamile kalabildin demekki kalabiliyorsun falan diye umutlandırdı
ben de artık epey bir süre doktora gitmemeye karar verdim en azından nisan geçene kadar. çünkü hastaneye gitmek bile kasıyor beni
hayırlısı be canım kaderimizde ne varsa yaşayacağız işte

merhaba kizlar. yeni katildim araniza. ben de bu ay istiyorum bebis. daha 11 gun var bata. bakalım hayırlısı olsun:)

İyi akşamlar kızlar.
Ben dün geldim kimsecikler yoktu:)
Bugün kim var acaba:))

Efulim devamlı namaz kılabilmek aslında zor değil.
Ben kendi adıma konuşayım, bu benim görevim sürekli yapıcam desem yaparım.
Ama demiyorum. Eksikliğim bu...

Merve, biz de sendeki gibi kasık ağrıları bekliyoruz:))))))))))
Öylesine can kurban:))))))))))))))

Selam kızlar. Nasıl keyifler?

Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum

burdayız canım hoşgeldin

evet haklısın iyiye işaretse eğer böyle kasık ağrısına can kurban gerçi artık öyle alışmışım ki 3 gündür sürekli ağrıya, ağrımadığı zaman acaba birşey mi oldu bir aksilik mi var diyorum

hosbuldim canim hepimizin hakkinda hayırlısı olsun. sen da hamilesin sanirom tebrik ederim

Evet canım teşekkür ederim :) Mucizevi denebilecek bir biçimde öğrendim sayılır.. Allahım hepinize nasip etsin inş

Açıp bakamıyorsun da nasıl diye :)))))))))
Dualarla bir şey olmaz inşallah canım. Aman niye olsun kötü şeyler düşünme.

Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum

Dur bakalım. Adet olmadan ümidini kesme.
Düşünmeden geçirebilsek günlerimizi hemen olucak aslında da işte çok düşünüyoruz. Suç bizde.

Dur bakalım. Adet olmadan ümidini kesme.
Düşünmeden geçirebilsek günlerimizi hemen olucak aslında da işte çok düşünüyoruz. Suç bizde.

Açıp bakamıyorsun da nasıl diye :)))))))))
Dualarla bir şey olmaz inşallah canım. Aman niye olsun kötü şeyler düşünme.

evet.. öğrendiğim andan beri zaten onun için dua ediyorum, dikkat ederdim yine namazlarıma falan olabildiğinde şeytanın tuzaklarına düşmemeye çalışırdım da şimdi daha da dikkat ediyorum.. hatime başladım işte, doğana kadar 7 kere falan indiriyim diye düşünüyorum nasip olursa.. yarın doktora gidip hormon artışını falan bileyim inşallah içim rahat edecek biraz daha :)

Sevgili kiz kardeslerr sizi yaradana kurban olurum beni bi aydinlatin akıllar verin şimdi şöylekiii 21 aylik evliyim ve artik gecen aydan adetime yakin zamanlarda ve bu ay çok aktif bi şekilde çocuk çalışmalarina başladik Allahımın iZniyle tabi geçen ay zamansiz ve bilincsiz denediğmz için kırmızıları gördüm rabbim bilir tabiki ama icimden bi ses hemen olacak kadar şanslı olmadiğimi söylüyor ama tüm mucizeler Allah"tan ayrintilara dönelim hicbir zaman adet duzensizlgm olmadi bu arada 27 yasindaym esimde 28 bizim bildgmz kadariyla bi problemimiz yok sadece benim kilo fazlam var aşırı problem yaraticak şekilde diil ama tabi bundan emin olamayiz bi kac ay deneyip olmazsa gidip testlerimizi yaptiririz benim her ay 20 ile 24ü arasinda degişiyo adetim ama hep bu düzen ovulasyonu hesapladim ayın 8 yada 9 gibi çikiyo ama biz günaşiriyi pek bekleyemiyoruz eşim saolsun :) hergün ilişkiye giriyoruz ayaklarimi hep kaldiriyorum fakat dişariya çok çıkıyo ama ne kadari hedefe ilerliyo bilemiyoruz tecrübelerinizi ve yanlislarimi bana söylerseniz cok ama cok sevinirim önce dua sonra yöntemler hadi cvplar bekliyorum sizden kizkardeslerimmm

İnşallah güzel sonuçlar alır gelirsin buraya söylersin bizlere:)
Mutluluğunu paylaşırız:)))

Sen evde testle mi öğrenmiştin sonucu? Regl günü mü öğrenmiştin canım?

korkma canım inşallah hamilelik ağrısıdır o, gelmesin kırmızılar

Canım öncelikle Allahım inşallah hayırlısıyla gönlündekini karnına düşürsün, bu ayak dikme yastık koyma olayına gelince, bunu yaparak hamile kalan da var hiç böyle bir deneme yapmadan kalan da. Mesela ben önceki aylarda dikerdim bacaklarımı beklerdim bir süre, ama bu hamile kaldığım ay hiç dikkat etmedim buna, hemen uyudum kaldım.. Ki zaten dışarı çıkıyorlar ama zaten iş görmesi gerekenler o sırada çoktan yol almış oluyorlar.. Onun endişesini yaşama yani :) Hem daha çok yakın zamanda çalışmalara başlamışsınız, çok bekletmeden gelecektir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…