kızlar aşılamam çok iyi geçti.tam akşam ezanı okunurken spermleri enjekte ediyordu doktorum.sadece dua ettim.sonra hiç kalkmadan 1 saat yattım odada.kalktığımda akan birşey olmadı.canımı sıkan tek şey ben yatarken yan odada hastalara bakmaya devam ediyordu doktorum.aşılaması başarılı olmuş birisinin 7 haftalık bebeğin kalbi durduğunu söyledi doktorum.o konuşmalara gözyaşlarına maalesef duyarsız kalamadım.üzüldüm gerçekten.hepimiz için hayırlısı.fikir açısından tekrar yazayım sürecimi ve sperm sonuçlarını
adetimin 3.günü başladım 5 gün serophene kullandım.peşinden 5 gün puregon 75 doz.aşılamaya en küçüğü 17 en büyüğü 20 olan 6 yumurta ile girdim.(sağ 3 sol 3)
eşimin yıkama sonrası değerleri
sayı 229
hareketlilik %98
progresif hareketlilik %97
progresif hareketli sperm sayısı 222
lili canm bende bir defa oldu böyle 4 gün lekelenme 5.gün gelmişti adetim.meğer kist varmış.eğer adet ise sökülmesini bekleyeceksin fakat yerleşmeyse bende 3 gün sürmüştü kanaması sonra kesilmişti.azcık daha çok kahve sonra kayboldu gitti.tabi kuzumun kalbi 14 haftalıkken durmuş kaybettim.geçen sene aralıkta olmuştu.1 seneyi geçti ne gelen var ne giden.
bekliyoruz bu ay inşallah nasibimizde vardır.sağlıklı hayırlı bir tosun
aynen ben de geçen sene aralıkta düşük yaptım sonra nisanda başladık çalışmalara tabi ne gelen ne giden var.. bakalım yarına sökülür heralde
desene kuzularımız aynı anda bırakıp gitmişler.ben doktora tedaviye başladım artık.bu ay ilk defa klomen kullandım şu an bekliyorum.bunlar da tutmazsa rahim filmi düşünecem.aklıma başka şey gelmiyor bi sıkıntı yok eşimde de bende de.sebepsiz olmuyor.çok mu kasıyorum kendimi düşünüyorum dedim giderek istek azalıyor heyecanm kayboluyor.inş sürpriz yapar ve bırakmaz artık
merhaba kizlar. yeni katildim araniza. ben de bu ay istiyorum bebis. daha 11 gun var bata. bakalım hayırlısı olsun:)
İyi akşamlar kızlar.
Ben dün geldim kimsecikler yoktu:)
Bugün kim var acaba:))
Efulim devamlı namaz kılabilmek aslında zor değil.
Ben kendi adıma konuşayım, bu benim görevim sürekli yapıcam desem yaparım.
Ama demiyorum. Eksikliğim bu...
Merve, biz de sendeki gibi kasık ağrıları bekliyoruz:))))))))))
Öylesine can kurban:))))))))))))))
hoşgeldin canımevet hakkında hayırlısı olsun
hosbuldim canim hepimizin hakkinda hayırlısı olsun. sen da hamilesin sanirom tebrik ederim
burdayız canım hoşgeldin
evet haklısın iyiye işaretse eğer böyle kasık ağrısına can kurban gerçi artık öyle alışmışım ki 3 gündür sürekli ağrıya, ağrımadığı zaman acaba birşey mi oldu bir aksilik mi var diyorum
Selam kızlar. Nasıl keyifler?
Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum
Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum
Açıp bakamıyorsun da nasıl diye :)))))))))
Dualarla bir şey olmaz inşallah canım. Aman niye olsun kötü şeyler düşünme.
evet.. öğrendiğim andan beri zaten onun için dua ediyorum, dikkat ederdim yine namazlarıma falan olabildiğinde şeytanın tuzaklarına düşmemeye çalışırdım da şimdi daha da dikkat ediyorum.. hatime başladım işte, doğana kadar 7 kere falan indiriyim diye düşünüyorum nasip olursa.. yarın doktora gidip hormon artışını falan bileyim inşallah içim rahat edecek biraz daha :)
Sevgili kiz kardeslerr sizi yaradana kurban olurum beni bi aydinlatin akıllar verin şimdi şöylekiii 21 aylik evliyim ve artik gecen aydan adetime yakin zamanlarda ve bu ay çok aktif bi şekilde çocuk çalışmalarina başladik Allahımın iZniyle tabi geçen ay zamansiz ve bilincsiz denediğmz için kırmızıları gördümrabbim bilir tabiki ama icimden bi ses hemen olacak kadar şanslı olmadiğimi söylüyor ama tüm mucizeler Allah"tan ayrintilara dönelim hicbir zaman adet duzensizlgm olmadi bu arada 27 yasindaym esimde 28 bizim bildgmz kadariyla bi problemimiz yok sadece benim kilo fazlam var aşırı problem yaraticak şekilde diil ama tabi bundan emin olamayiz bi kac ay deneyip olmazsa gidip testlerimizi yaptiririz benim her ay 20 ile 24ü arasinda degişiyo adetim ama hep bu düzen ovulasyonu hesapladim ayın 8 yada 9 gibi çikiyo ama biz günaşiriyi pek bekleyemiyoruz eşim saolsun :) hergün ilişkiye giriyoruz ayaklarimi hep kaldiriyorum fakat dişariya çok çıkıyo ama ne kadari hedefe ilerliyo bilemiyoruz tecrübelerinizi ve yanlislarimi bana söylerseniz cok ama cok sevinirim önce dua sonra yöntemler hadi cvplar bekliyorum sizden kizkardeslerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?