İnşallah güzel sonuçlar alır gelirsin buraya söylersin bizlere:)
Mutluluğunu paylaşırız:)))
Sen evde testle mi öğrenmiştin sonucu? Regl günü mü öğrenmiştin canım?
Aynı zamanlarda denemeler yapmışız. Ben de kırmızıları gördüm aralıkta:)Sevgili kiz kardeslerr sizi yaradana kurban olurum beni bi aydinlatin akıllar verin şimdi şöylekiii 21 aylik evliyim ve artik gecen aydan adetime yakin zamanlarda ve bu ay çok aktif bi şekilde çocuk çalışmalarina başladik Allahımın iZniyle tabi geçen ay zamansiz ve bilincsiz denediğmz için kırmızıları gördümrabbim bilir tabiki ama icimden bi ses hemen olacak kadar şanslı olmadiğimi söylüyor ama tüm mucizeler Allah"tan ayrintilara dönelim hicbir zaman adet duzensizlgm olmadi bu arada 27 yasindaym esimde 28 bizim bildgmz kadariyla bi problemimiz yok sadece benim kilo fazlam var aşırı problem yaraticak şekilde diil ama tabi bundan emin olamayiz bi kac ay deneyip olmazsa gidip testlerimizi yaptiririz benim her ay 20 ile 24ü arasinda degişiyo adetim ama hep bu düzen ovulasyonu hesapladim ayın 8 yada 9 gibi çikiyo ama biz günaşiriyi pek bekleyemiyoruz eşim saolsun :) hergün ilişkiye giriyoruz ayaklarimi hep kaldiriyorum fakat dişariya çok çıkıyo ama ne kadari hedefe ilerliyo bilemiyoruz tecrübelerinizi ve yanlislarimi bana söylerseniz cok ama cok sevinirim önce dua sonra yöntemler hadi cvplar bekliyorum sizden kizkardeslerimmm
İnşallah canım :)
Biraz karışık öğrenmembenim bat tarihi yarın ama ben bata 1 hafta kala kasık ağrısı yaşama başladım, öncesinde de son adetimden sonra birkaç kere hafif baş dönmesi oldu, bunun üzerine geçtiğimiz pazar gecesi kan tahliline gittim 1.20 çıktı, hamile değilsin dediler. Tahlile gitmeden önce de erken gebelik testi sipariş etmiştim netten pazartesi günü onlar geldi, tabi benim kasık ağrısı hala devam ediyordu gittikçe şiddetlenerek.. Salı günü dayanamadım dedim şu testlerin birini yapayım içimde kalmasın. nasıl olsa 4 tane daha var onları öbür ay kullanırım yaptım sabah :S silik çizgi çıktı. inanamadım tabiki. sonra emin olmak için 2 tane daha test yaptım aynı çizgi onlarda da çıktı. KOştum gittim kan tahliline 2 gün arayla 1.20 olan hcg değerim 17 çıktı dediğim gibi yarın da bat tarihi gelecek geçecek sanırım kırmızıları görmeden
Rüya gibiiii :))))))))
Yani hamilelik ilk andan beri hissedilir bir şey sanki senin anlattıklarına göre:)
Ben de geçen ay 3 tane test yapmıştım. Üçü de fıs çıkmıştı:) Testler beni yanıltmadı.
Seninki rüya benimki kabus kardeşim :))))))))))))
evet gerçekten çok garipti.. belki başkalarına sıradan gelir ama ben mucize diyorum öğreniş şeklime :)
Öyle deme canım benim.. İnşallah senin de rüyaların gerçek olacak :) ben 5. seferde kavuştum, umarım seni o kadar bekletmez minik meleğin..açılışı yaptık sizleri de biran önce bekliyoruz
İnşallah canım aminnn..
Allahım bize de nasip etsin bu mutluluğu:)
amin inşallah
mrvcim seninde kasık ağrıların devam ediyormu benim fena ağrıyor ara ara cok fena sancı giriyor korkuyorum noluyo diye..birde akıntı fazlalasıyo adet günü(bat) geliyo diye imi ki?ondan da korktum bat daha gecmedi ya.
evet canım kasık ağrılarım devam hiç dinmiyor, sadece bazen daha şiddetli bazen daha hafif. Akıntım da var çok fazla olmasa da. ben de bat ın geçmesini bekliyorum işte o bir geçse herşey yolunda diye rahatlıycam.. Çünkü bugün bir yazı okudum da, bata kadar bebeğin oluşumu hücreler biçiminde ya, eğer bu hücrelerden bir tanesi bile zarar görmüş bir hücreyse vücut hiç başlatmıyormuş hamileliği adetle beraber düşük oluyormuş.. umarım ikimizin de yolunda gider herşeyi :) ben yarın doktora gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
allahım korusun kötü bişey olmasın inşallah yaaa...benim döngüm de 25-28gün arası sürüyo yani değişiyo.bugun 25ti işte yarın 26...daha gitmedim doktora azdaha beklesemmi diyorum...pazar tahlil sonucum 19 cıkmıstı ya salı tekrarladım 74tü....
üzerine ateslendim hastalandım ya..korkuyorum
korkma inşallah Allahım koruyordur.. Bak 2 katına çıkmış hem senin, ben 17 çıktıktan sonra birdaha gitmedim :/ gerçi pazar da 1.20 çıkmıştı 17 den önce ama onu saymıyorum o zaman kanıma geçmemişti sanırım..
evet aslında ikimizinde tekrarlama zamanı gelmiş.sen keseyi göebilmek içinmi tahlili yenilemek içinmi gideceksin...
tahlil yeniletirim ama keseyi şimdiden görebilir mi bilmiyorum ki :) görebilirse ona da baktırırım ama bu kadr küçükken alttan bakılıyormuş bir zararı olur mu ki :/ eşime bile pek yaklaşmıyorum ben şu birkaç günü bi atlatıyim diye
evet canım bak özellikle ilk haftalarda yaklasmamak daha iyiymiş yaklasma zaten anlayıs göstersin....evet göremiyorlarmıs onu söyleyecektim kese için biraz daha bekle istersenn.ben öyle yapmayı düşünüyorum
evet canım. yarın bi gideyim yine de değerimi ölçsün, sonra kendi gün versin kese için diye düşündüm. hem değeri yavaş yükselenlere ilaç falan veriyorlarmış galiba öyle okumuştum biryerlerde. aklımızda soru işareti kalmasın diye gidiyorum yarın :)
iyi düşünmüşsün canım tamam sen bi git olmazsa bende giderim yakında.
teyzemin 3 oğlu 1 kızı var kızımda kasık ağrım olmustu seninde kızınmı olacak yoksa diyor bana :)
sen ne istersin yani gönlündeki ne tabi öncelikle sağlıklı olması
evet canım sağlıklı sıhhatli olsun öncelikle tabi ama eskiden hep kız isterdim, yani ilk çocugumun kız olmasını.. Ama şimdi hiç bilemiyorum ki :) özellikle bir isteğim kalmadı hiç hamile olduğumu öğrendiğimden beri :) belki de geçen ay rüyamda erkek çocuk müjdesi gördüğümden, bilinç altım erkek çocugum olacağını kabul etmiş olabilirondan pek düşünmüyorum
sen ne istiyorsun peki :)
ben kız olmasını istedim şimdiye kadar ama diyorum yine rabbim hayırlı sağlıklı evlat ver dedim hep hiç farketmiyor bana da
güzel mevla duamızı kabul etti....
şimdi de diğer arkadaslar için dua ediyorum inşallah hepsi en kısa sürede hamiş oluuuurrrr rabbim sen herkesin yüzünü güldür hayırlısıyla...amin.
amin canımAmiiinnnben de aynı şekilde bizimkileri sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın diye, onlara da evlat nasip etsin diye dua ediyorum Allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?