Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bu ay yumurta takibim başladı olmazsa eşim test vericek canım bakalım inşallah herşey yolunda olur da bu ay bebeğimi rabbim gönderir
kizlar malum pazartesi günü mevlid kandili..
insaAllah bir birmiz icin dua edelim dedik..
ama bu ise bir netlik getirelim olur mu?

nasil yapalim ne yapalim ne dersiniz kizlar? :44:
Canım tamam kandil pazar akşamı değîlmi ben katılırım

Canım sen dr gittin mi duş falan al ateş için

yok canım hastalanmaya basladıgımda gittim ilac alamazsın git dinlen dedi bana bende yattım evde.ilk gece cok ateslendim suyla buzla serinlettiler.şimdi bişeyim yok da işte bir gece boyu atesliydim ya ondan korkuyorum

ben de bu ay heyecanla bekleyenlerdenim 14 ocak adet günüm önceden 1 hafta önce adet sancısı çekmeye başlardım bu ay hiç bir ağrım yok sadece kasıklarımda garip bir ağrı var yine de kendimi kaptırmasam iyi olur

yok canım hastalanmaya basladıgımda gittim ilac alamazsın git dinlen dedi bana bende yattım evde.ilk gece cok ateslendim suyla buzla serinlettiler.şimdi bişeyim yok da işte bir gece boyu atesliydim ya ondan korkuyorum
İlaç alma canım bol bol su ve c vitamini terlemen varmı şuan hamilelikten kaynaklı bi ateş te olabilir mi ki acaba

Bende ateş ölçüyorum bu ay :)))

Canım geçen ay benimde öleydi tamam bu ay dedim çok pis hüsran oldu kaptırma kendini sakın

yok canım ben bildiğin grip virüsüyle boğustum ilac da alamadım ama bir günde toparladım cok sukur de işte ates bebişe bişey yaptımı diye korkuyoum bennn

yok canım ben bildiğin grip virüsüyle boğustum ilac da alamadım ama bir günde toparladım cok sukur de işte ates bebişe bişey yaptımı diye korkuyoum bennn

Rabbimin izniyle hiç bişey olmaz inşallah vucut direncin iyimiş ki hemen toparlanmışsın benim eşimin kuzeninin eşide 4 aylık hamile oda öksürüyo nası grip bişeycikleri yok kuruntu yapma canım sen kontrole ne zaman gideceksin

aslında bat ın biraz gecmesini beklemek istiyorum ama bu korkuyla sanırım beklemeden gitsem iyi olacak
nette diyorki ilk üç ay riskli.oyuzden evham yaptım canım ya

aslında bat ın biraz gecmesini beklemek istiyorum ama bu korkuyla sanırım beklemeden gitsem iyi olacak
nette diyorki ilk üç ay riskli.oyuzden evham yaptım canım ya

Yapma canım kendine zarar bebişe zarar herkes için ilk3 ay riskli değil ki kanaması felan oluyo mesela ondan ama için rahat etsin bence git dr bak bana ateş de ölçsem takla da atsam kafamı rahatlatamıyorum ilk yumurta takibim hem stresliyim ya olmazsa diyorum anlayacağın çok mutsuzum

hayır sende sakın ama sakın olumsuz düşünme lütfen çünkü bize dr olumsuz konustu sonra eşim ümitsizliğe kapıldı ama ben dik durdum hersey Allahın OL demesine bağlı.cok dua ettim ve elimden geleni yaptım..
sakın mutsuz olma.dua et.ve calıs....mutlu sonucu alacaksın inşallah....

Canım 6 ay bitti bu 7 ay bakıyorum okuyorum 1 senede aşılama yapıyor arkadaşlar bende çok istiyorum yalvarıyorum resmen allaha çok istiyorum canım eşimle çok severek evlendik 4 yıl bekledim çok huzurlu bir yuvam var bide evladım olsun istiyorum her ay regl olduğumda için için ağlıyorum ki eşim götüpte üzülmesin diye bi kafamı rahatlatabilsem bi becerebilsem...

canım sen yine de her ay regl olduğuna şükret onu düzenli olabilmek için bile nelerimi vermezdim.. psikoloji çok önemli bu durumlarda ama beceremiyoruz sanırım

gelelim bana 1,5yıllık evliyim prolaktin+pko sorunum var 1yıldır korunmuyorz aralık ayından ümitliydim ama yine olmadı maalesef 1şubat bat ım bakalım bu ay ovulasyon testi aldım bide böyle denicez Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bize anne olmayı...(amin)

canım sen kalbini ferah tut onun zamanı vardır muhakkak yıllarca bekleyenler var üzme sen tatlı canını duayı elden bırakma sakın isyan etme.bu topicte baslardan beri yazdıgımız öneriler var okumussundur onları da uygula...
göreceksin bak inşallah hersey güzel olacak demekki o zaman bu zamanmıs diyeceksin....
dua edeceğim sana.

Evet canım regl düzenli ama muayenede polikistik olabilir dedi dr pazartesi netleşecek sanada en kısa zamanda nasip etsin canım bende 1 yıl 2 aylık evliyim

İsyan asla rabbim korusun benim ki çok istemekten bu yola giren herkes illa kafasına takıyor ister istemez canım allah razı olsun benimde dualarım seninle

Baştan sona topiği okuyamadım canım telden hirdiğim için zor oluyor ama senin tavsiyen aklımda dr bu gece ilişki dediği an hem senin dediğini hemde eşime bacaklarımdan tutup kaldırsın bi çırpsın beni :))))

neymiş o tavsiyeler bana da söyleyin bende okuyamadım çok uzun konuşmalaaar duyduğum herşeyi yapmaya çalışıyorum artık çaresizlikten :44: bu arada sanada geçmiş olsun canım inşallah yoktur bişeyin.

Valla canım şöyle anlatayım orzm şartı sadece eşin değil sende istekli olcan artı şöyle yani aksiyon katacan :)))) bide ben eşin bacaklarından tutup baş aşağı seni sallayacak bide bunu duydum başka varsa onları bilmiyorum :)))

bende aralıktan o yüzden ümitliydim gün aşırı ilişki denedik ve istekli olarak mutlu sonla bitti coğu tam yumurtlama haftamda özellikle ayaklarımıda dikip yattım ama olmadıı kısmet değilmiş demekki. kimileride hiç dikkat etmediği halde kalıyolar onlara şaşıyorum vede çok özeniyorum doğrusuuu büyük bi nimet bencee :)

He ya kocam ceketini attı hamile kaldım diyenler hele ahhhh ahhhh sen yumurta takibi yaptırmıyomusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…