Bide ezana kadar banyo yapma bide öyle yapalım bakalım
ne ezanı ertesi sabah yaptım hep banyoları garantiye alayım diyee işede gitmiyo olunca :) yok yaptırmadım yapmadımda ama bu ay ovulasyon testleri aldım internetten yeni bitti reglim takibe başlıcam bakalım kendim bu ayda olmazsa bana tekrar doktor yolları gözüküyorr
Benimde dün bitti regl bat ne zaman canım
tahminlerime göre 1 şubat ama bende düzensizlikte var 2aydır gününde geliyor ama bakalım artık ben gelmesini bile4 gözle bekliyoorum :) yeterki gelsin diye senin bat ne zman
Benimde 2 şubat benim de döngüm uzun 31. Günde bir oluyorum ben
aynen bende 31 yada 32 günde oluyorum aynıymışş hadi bu ay ikimizde artık mutlu haberler alırız inşallaah
İnşallahhhhh yaş kaç senin benim 27
25 benimde ben ilk evlendiğimizde 2yıl hayatta yapmam çocuk hayatımı yaşıcam ben daha diyodum eşim çok istiyodu sonra aklımı çeldi benimde şimdide keşke büyük konuşmasaydım diyorum
Öyle deme hayırlısı böyleymiş ben inanıyorum nasip olacak illa rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek bizde vazgeçmiyecez
İyi akşamlar kızlar.
Ben dün geldim kimsecikler yoktu:)
Bugün kim var acaba:))
Efulim devamlı namaz kılabilmek aslında zor değil.
Ben kendi adıma konuşayım, bu benim görevim sürekli yapıcam desem yaparım.
Ama demiyorum. Eksikliğim bu...
Merve, biz de sendeki gibi kasık ağrıları bekliyoruz:))))))))))
Öylesine can kurban:))))))))))))))
evet canım hem de kalp atışını dinlediğim gün düştü 7+4 haftalıktıonlar öbür dünyada bizi bekliyorlar
doktorum geçen ay gittiğimde bir kaç ay bekle bir sorunun yok kafana göre takıl olmazsa o zaman gerekli işlemlere başlarız demişti
1 kere hamile kalabildin demekki kalabiliyorsun falan diye umutlandırdı
ben de artık epey bir süre doktora gitmemeye karar verdim en azından nisan geçene kadar. çünkü hastaneye gitmek bile kasıyor beni
hayırlısı be canım kaderimizde ne varsa yaşayacağız işte
merhaba kizlar. yeni katildim araniza. ben de bu ay istiyorum bebis. daha 11 gun var bata. bakalım hayırlısı olsun:)
Selam kızlar. Nasıl keyifler?
Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum
lili canm bende bir defa oldu böyle 4 gün lekelenme 5.gün gelmişti adetim.meğer kist varmış.eğer adet ise sökülmesini bekleyeceksin fakat yerleşmeyse bende 3 gün sürmüştü kanaması sonra kesilmişti.azcık daha çok kahve sonra kayboldu gitti.tabi kuzumun kalbi 14 haftalıkken durmuş kaybettim.geçen sene aralıkta olmuştu.1 seneyi geçti ne gelen var ne giden.
bekliyoruz bu ay inşallah nasibimizde vardır.sağlıklı hayırlı bir tosun
mrvcim seninde kasık ağrıların devam ediyormu benim fena ağrıyor ara ara cok fena sancı giriyor korkuyorum noluyo diye..birde akıntı fazlalasıyo adet günü(bat) geliyo diye imi ki?ondan da korktum bat daha gecmedi ya.
evet canım kasık ağrılarım devam hiç dinmiyor, sadece bazen daha şiddetli bazen daha hafif. Akıntım da var çok fazla olmasa da. ben de bat ın geçmesini bekliyorum işte o bir geçse herşey yolunda diye rahatlıycam.. Çünkü bugün bir yazı okudum da, bata kadar bebeğin oluşumu hücreler biçiminde ya, eğer bu hücrelerden bir tanesi bile zarar görmüş bir hücreyse vücut hiç başlatmıyormuş hamileliği adetle beraber düşük oluyormuş.. umarım ikimizin de yolunda gider herşeyi :) ben yarın doktora gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
Bu ay yumurta takibim başladı olmazsa eşim test vericek canım bakalım inşallah herşey yolunda olur da bu ay bebeğimi rabbim gönderir
Canım tamam kandil pazar akşamı değîlmi ben katılırım
ben de bu ay heyecanla bekleyenlerdenim 14 ocak adet günüm önceden 1 hafta önce adet sancısı çekmeye başlardım bu ay hiç bir ağrım yok sadece kasıklarımda garip bir ağrı var yine de kendimi kaptırmasam iyi olur
canım sen yine de her ay regl olduğuna şükret onu düzenli olabilmek için bile nelerimi vermezdim.. psikoloji çok önemli bu durumlarda ama beceremiyoruz sanırım
gelelim bana 1,5yıllık evliyim prolaktin+pko sorunum var 1yıldır korunmuyorz aralık ayından ümitliydim ama yine olmadı maalesef1şubat bat ım bakalım bu ay ovulasyon testi aldım bide böyle denicez Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bize anne olmayı...(amin)
Hayirli cumalar canlarim
Bugun biraz temizlik yapmayi dusunuyorum.
Esim disciye gidecek o yokken evi supururum aksama dogru.
Gececi oldugu icin o evdeyken is yapamiyorum pek.
Camasirda yikaniyor makinada.
Yemekte yapicam bugun.
Mantar ve bulgur pilavi dusunuyorum.
Bakalim bulguru tutturabilirmiyim.
İnsaAllah nihayet yarin abdestlenicem bende.
Calismalara starti verebiliriz
Heyecan var biraz.
Hayirlisi bakalim.
Sizlerde iyisiniz insaAllah?
Bat tarihi yaklasanlar yada gecenler sizden guzel haberler bekliyoruz
Günaydın Herkese,
BAT tarihime 4 gün kaldı ama kasıklarımda hafiften ağrılarım başladı, bide arada hastalandım zannederek tuvalete koşturuyorum:/ İnşAllah bu ay hayırlı güzel haberler alırız.
Canım hayırlı cumalar bende arkadasa kahvaltıya gidiyorum bugun ccuma pazarina da gidicem .. heyecanla bekliyorum tarihi. Dua istiyorum bde. Benim bulgur pilavı m guzel oluyir .sebzeli yapıyorum . Senin kide gguzelolur canımbir olcek bulgura bir bucuk olcek su koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?