- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
filiz hakkında hayırlısı cnm.Ama acele etmişsin.Azcık daha sıkmaya çalış dişini.Çok zor ama yapacak birşey yokbende dün test yaptım evde.sonuç negatif.aslıda ben gözle görülmesi güç bir gölge gördüm ama 2, 3 gündeha beklemeye çalışacağım.keşke yapmasaydım.şimdide o gölge çizgimi değilmi diye kendi kendimi kemiriyorum :18: :18:
Eveettttt sonucumu aldım. 8 gün önce yaptırdığımda 0.20 idi sonuç.Bugün yaptırdım 0.381 adet günüme 5 gün var daha( artma ihtimali var mı acaba??
He ya basladi canim bismillah dedik kazilara basladik
Allahtan hayirlisi insaAllah kizlar
Hastanedeki hemşire değerin yükselebilir dedi.Çünkü adetime daha 5 gün var.Ayyy nasıl geçer bu 5 gün
İnşallah hayırlısı....Beklemekten başka çarem yok
ben birşey kullanmadım eşim korundu hep hazirandan beride bıraktık.
ben geçen sene ocak ayında kaybettim bitane şimdi olmasını
bekliyoruz işte bakalım hayırlısı olsun.benim ilki hemen olmuştu ilk ay
Canim ya 5 kilo cok fazla bisey degil ki? Saglik acisindan mi vermen gerek yoksa kendince kilolu oldugunu mu dusunuyorsun? Benimde fazlaliklarim var ama anne olmak varken kilolara takilma bence canim :)merhaba kızlar nasılsınız?
bişey sorucam ben 1,55 boyundayım ve 60 kiloyum.....kilo fazlalıgımı 5 kilo azaltmaya calısıyorum.....cok fazla kılom var ara mı versem bebiş işlemlerine
Hastanedeki hemşire değerin yükselebilir dedi.Çünkü adetime daha 5 gün var.Ayyy nasıl geçer bu 5 gün
MERHABA
bende katıldım sizlere =) benimde günüm iki gün geçti tabi bu bekleyiş insanı yoruyor test almamak için zor tutuyorum kendimi
merhabalar . benimde adet günm bugün kesildi. geçen ay ovülasyon gününü yakalamıştık yine de olmadı ama inşallah bu ay tutturacağız Allahın izniyle.. aralıkta sağlıkla hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm Allahımmmm duy sesimiiiiiiiii :)
Canim ya 5 kilo cok fazla bisey degil ki? Saglik acisindan mi vermen gerek yoksa kendince kilolu oldugunu mu dusunuyorsun? Benimde fazlaliklarim var ama anne olmak varken kilolara takilma bence canim :)
30temmuz benimde 17 si.yarını neklemek çok zor :18:. umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşırız.Olursa ilk bebişmi olacak senin?
MERHABA
bende katıldım sizlere =) benimde günüm iki gün geçti tabi bu bekleyiş insanı yoruyor test almamak için zor tutuyorum kendimi
merhabalar . benimde adet günm bugün kesildi. geçen ay ovülasyon gününü yakalamıştık yine de olmadı ama inşallah bu ay tutturacağız Allahın izniyle.. aralıkta sağlıkla hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm Allahımmmm duy sesimiiiiiiiii :)
Gelinim:)
agzından bal damlıyor sanki :) inşallah gelir o halde ben bu akşam idrar testimi yapayım umarım vardır birşeyler nasıl bir heyecan bu ya
::18:
görünüş olarak 5 kilom sinir ediyo beni ama hamilelik sırasında kılo alımı olacagı için birde bu 5 kilo cok kötü olur benim için geri vermesi problem üff nasıl verceksem bu kıloyu
mrb canım benim 2. olacak inşallah oglusum varaksam esım test getirecek umarım sabahı bekleyebilirim haberlerını bekliyorum latefe herşey gönlümüzce olur ınsallah hayırlısıyla
testi akşam yapsam farkeder mi? illa sabah mı yapılmalı arkadaşlar???
Canim ne diyim bilemedim.. Sanirim sen kafaya takmissin o 5 kiloyu : / dedigim gibi benimde fazlam var ama ben takmiyorum.. anne olayim hayirlisiyla insaAllah kilolar bi sekilde gider sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?