Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba canım bence ümitsizlesme bikac gün daha bekle derim....bat gecmiş miy di peki ?

Eveettttt sonucumu aldım. 8 gün önce yaptırdığımda 0.20 idi sonuç.Bugün yaptırdım 0.381 adet günüme 5 gün var daha ( artma ihtimali var mı acaba??

cok önceden yaptırmıssın canım testi bence bekle cok zor ama belli olmaz gec döllenme olabılır

İnşallah hayırlısı....Beklemekten başka çarem yok

bu 5 gün gecmez şimdi sana ama evinde yada calısıyosan işinde kafa dagıt hiç aklına getirmemek için ugras canım yoksa stres yaparsan vucudun beynın oyun oynar sana,belirti aramamaya calıs inş bebiş vardır

MERHABA
bende katıldım sizlere =) benimde günüm iki gün geçti tabi bu bekleyiş insanı yoruyor test almamak için zor tutuyorum kendimi

merhabalar . benimde adet günm bugün kesildi. geçen ay ovülasyon gününü yakalamıştık yine de olmadı ama inşallah bu ay tutturacağız Allahın izniyle.. aralıkta sağlıkla hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm Allahımmmm duy sesimiiiiiiiii :)

merhaba. bende geçen yıl aralık ayında düşük yapmıştım evlendiğim ay tutmuştu. nisandan beri tekrar olsun diye uğraşıyoruz olmadı. doktor bi sorunun yok diyor. sana doktor birşey dedi mi

merhaba kızlar nasılsınız?

bişey sorucam ben 1,55 boyundayım ve 60 kiloyum .....kilo fazlalıgımı 5 kilo azaltmaya calısıyorum.....cok fazla kılom var ara mı versem bebiş işlemlerine
Canim ya 5 kilo cok fazla bisey degil ki? Saglik acisindan mi vermen gerek yoksa kendince kilolu oldugunu mu dusunuyorsun? Benimde fazlaliklarim var ama anne olmak varken kilolara takilma bence canim :)

Hastanedeki hemşire değerin yükselebilir dedi.Çünkü adetime daha 5 gün var.Ayyy nasıl geçer bu 5 gün

Cok sevindim canim 5 gun sana 5 yil gibi gelecek eminim ama insaAllah bekledigine degecek :)

MERHABA
bende katıldım sizlere =) benimde günüm iki gün geçti tabi bu bekleyiş insanı yoruyor test almamak için zor tutuyorum kendimi

Hos geldin :) Canim gunun gectiyse rahatlikla test yapabilirsin :) İnsaAllah gelmistir bebisin :)

Amiiin amiiin insaAllah :) Hos geldin.. sanirim yeni batlarimiz ayni seninle :) İnsaAllah bu ay hepimize nasip eder Rabbim :) Bol bol calisip dua edecegiz insaAllah :)

Gelinim:)
agzından bal damlıyor sanki :) inşallah gelir o halde ben bu akşam idrar testimi yapayım umarım vardır birşeyler nasıl bir heyecan bu ya
::18:

Canim ya 5 kilo cok fazla bisey degil ki? Saglik acisindan mi vermen gerek yoksa kendince kilolu oldugunu mu dusunuyorsun? Benimde fazlaliklarim var ama anne olmak varken kilolara takilma bence canim :)

görünüş olarak 5 kilom sinir ediyo beni ama hamilelik sırasında kılo alımı olacagı için birde bu 5 kilo cok kötü olur benim için geri vermesi problem üff nasıl verceksem bu kıloyu

30temmuz benimde 17 si.yarını neklemek çok zor :18:. umarım beklediğimiz sonuçla karşılaşırız.Olursa ilk bebişmi olacak senin?

mrb canım benim 2. olacak inşallah oglusum var aksam esım test getirecek umarım sabahı bekleyebilirim haberlerını bekliyorum latefe herşey gönlümüzce olur ınsallah hayırlısıyla

merhaba hadi hayırlısı bakalım inş bu ay mutluluk bizden yana olur yeni yıla bebişlerle gireriz

Gelinim:)
agzından bal damlıyor sanki :) inşallah gelir o halde ben bu akşam idrar testimi yapayım umarım vardır birşeyler nasıl bir heyecan bu ya
::18:

Canim aksam degil sabah ilk idrar ile yaparsam daha iyi olur :) İnsaAllah bebegin gelmistir gobusune :)

görünüş olarak 5 kilom sinir ediyo beni ama hamilelik sırasında kılo alımı olacagı için birde bu 5 kilo cok kötü olur benim için geri vermesi problem üff nasıl verceksem bu kıloyu

Canim ne diyim bilemedim.. Sanirim sen kafaya takmissin o 5 kiloyu : / dedigim gibi benimde fazlam var ama ben takmiyorum.. anne olayim hayirlisiyla insaAllah kilolar bi sekilde gider sonra :)

mrb canım benim 2. olacak inşallah oglusum var aksam esım test getirecek umarım sabahı bekleyebilirim haberlerını bekliyorum latefe herşey gönlümüzce olur ınsallah hayırlısıyla

Amin insaAllah :)
Allah bagislasin oglusunu :)

Canim ne diyim bilemedim.. Sanirim sen kafaya takmissin o 5 kiloyu : / dedigim gibi benimde fazlam var ama ben takmiyorum.. anne olayim hayirlisiyla insaAllah kilolar bi sekilde gider sonra :)

ayyy evet fazlasıyla taktım sanırım canım ya...aman neyse dediğin gibi bebiş gelsin de gerisi sonra düşünülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…