- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
mrvcim seninde kasık ağrıların devam ediyormu benim fena ağrıyor ara ara cok fena sancı giriyor korkuyorum noluyo diye..birde akıntı fazlalasıyo adet günü(bat) geliyo diye imi ki?ondan da korktum bat daha gecmedi ya.
Günaydın...
Bende erkenciyim bugun aksama yatili misafirim var twmizlik yemek beni bekliyoooo :)
Gunaydin canim hos geldin :)
Gecen ay bende surekli wc'ye kosuyordum..
Boyle kendini daha cok strese sokuyosun..
Ama insaAllah bu ay bebegin gelmistir canim..
Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin insaAllah
Günaydın kızlar.
Mesaim başladı işteyim.
Aklımda bugün halletmem gereken bir iş var.
İşim olduğunda hiç rahat olamıyorum.
Sonuçlanmasını bekliyorum şimdi.
Dua edin yüzümün akıyla çıkayım bu işin içinden de:)
Gunaydin kizlaar. ne yazikki gune grip olarak uyandimilac icmioyorum ne olur ne olmaz die. ins hayirlisiyla bat gelseydi bende emin.olurdm. gerci bu ay hamile olmasamda gecikecek cunku cok taktim kafaya. daha 7 gun var kesin kararliyim oncesinde test yapmamaya bakalim dayanabilecrk miyim :)
Hayirli cumalar kizlarrr.. bugun bat gunu sanirim 12 yil sonra ilk defa bu ay kirmizilari gormicem :)))))) gozlerimi acamiyorum ama doktora gidecegim hazirlanayim diye erkenden kalktim.. esime biraz naz cektim sen gotur beni diye o goturecek isten izin alip arabayla :)))) Allahim su mubarek cuna gununde hayirli haberler almayi nasip etsin hepimizee ♥
Canım ya, şimdi tuvalete gittim şimdi kahverengi akıntı geldibenim düzenim bu ay iyice şaşırdı, 17 aralıkta hastalanmıştım, 2-5 ocak arası günde 1-2 damla kahverengi lekelenmem olmuştu, şimdi yine lekelenmem başladı
Günaydın kızlar.
Mesaim başladı işteyim.
Aklımda bugün halletmem gereken bir iş var.
İşim olduğunda hiç rahat olamıyorum.
Sonuçlanmasını bekliyorum şimdi.
Dua edin yüzümün akıyla çıkayım bu işin içinden de:)
Allah razi olsun canim cumamiz mübarek olsun :)
Hihih darisi basimiza yahu :))
Ilk kontrolunuze anne baba birlikte gidiyorsunuz ne güzel canim..
Sonuctan haberdar edersin..
Amin canim amin insaAllah :)
kızlar günaydın hayırlı cumalar...
umarım bugün bekleyen annelerdn hayırlı haberler alırız
Mubarek olsun canım :) Amin inşallah haber edeceğim :)
Bir de keşke çok kişi toplansak da şu pazar gecesi mevlid kandili için hep birlikte hatim indirsek aramızda paylaşıp.. güzel olurdu bence öyle. 15 kişi falan olsak yeter 2şer cüz okuyabiliriz mesela
gunaydın herkese :)
ya aslında doktor pat diye söylemedi.nasıl söylerse söylesin herkes kötü olur.kızın kontrolü yarınmış.bugün hissetti mi naptıysa evinin yanındaki doğumevine gitmiş.kalp atışlarını alamıyoruz demişler.o da asıl doktoruna gelmiş.önce karından baktı,sonra vajinal.herşeyi normal ama ya bu sabah ya da dün akşam durmuş çok yeni bir durum dedi.maalesef duyulmuyor diyince tabi kız ağlıyordu.rabbim hayırlısını versin
gunaydıııın
yalnız sitede sorun var yaa. yazdıklarım gitmiyor gittiğinde de birkaç tane çıkıyor:18:
Hos geldin canim hayirli cumalar sanada :)
Amin canim insaAllah bende güzel haberler bekliyorum..
Hamis listemiz kabarsin istiyorum hayirlisiyla :)
Canim cok güzel olurda katilan olur mu o kadar acaba?
Daha erkenden yapsaymisiz olurdu belki ama bilemiyorum?
Yeterince arkadas katilirsa yapalim tabii ki cok güzel olur insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?