Sevgili kiz kardeslerr sizi yaradana kurban olurum beni bi aydinlatin akıllar verin şimdi şöylekiii 21 aylik evliyim ve artik gecen aydan adetime yakin zamanlarda ve bu ay çok aktif bi şekilde çocuk çalışmalarina başladik Allahımın iZniyle tabi geçen ay zamansiz ve bilincsiz denediğmz için kırmızıları gördümrabbim bilir tabiki ama icimden bi ses hemen olacak kadar şanslı olmadiğimi söylüyor ama tüm mucizeler Allah"tan ayrintilara dönelim hicbir zaman adet duzensizlgm olmadi bu arada 27 yasindaym esimde 28 bizim bildgmz kadariyla bi problemimiz yok sadece benim kilo fazlam var aşırı problem yaraticak şekilde diil ama tabi bundan emin olamayiz bi kac ay deneyip olmazsa gidip testlerimizi yaptiririz benim her ay 20 ile 24ü arasinda degişiyo adetim ama hep bu düzen ovulasyonu hesapladim ayın 8 yada 9 gibi çikiyo ama biz günaşiriyi pek bekleyemiyoruz eşim saolsun :) hergün ilişkiye giriyoruz ayaklarimi hep kaldiriyorum fakat dişariya çok çıkıyo ama ne kadari hedefe ilerliyo bilemiyoruz tecrübelerinizi ve yanlislarimi bana söylerseniz cok ama cok sevinirim önce dua sonra yöntemler hadi cvplar bekliyorum sizden kizkardeslerimmm
Kızlar Günaydın ben çarşmba günü sabah yani ayın 8de labaquck gebelik testi yaptım çok çok silk belli belirsiz 2. çizgiyi gördük bugün tekrar yaptım 2.çizgi 6 dk içnde belirdi silkti ama çk belrigindi görülüyodu. 2 gündürde göğüslerimde kaşıntı var. ya acba gebelik vrmıdır ??? :44::44:
Hanimlar evet hatim indirmeye varim diyenler el kaldirsin
15 kisi en az gerekiyor 2 cüz alarak tamamlayabiliriz insaAllah
Bu aksama kadar herkes haber versin
Gerekirse yarindan da baslayabiliriz pazar günü duasini yapariz ne dersiniz
eFuLim bende varim insaAllahmrvdrml VARIM
Canim hcg ölcütrsene?
Ilkinde de silik cizgi cikmis ama hemen mi cikti?
Ikincisini gercersiz olarak görüyorum canim 5dk sonrasini gecersiz diyorlar cünkü.
Kan tahlili yaptir canim mutlaka
Canim hcg ölcütrsene?
Ilkinde de silik cizgi cikmis ama hemen mi cikti?
Ikincisini gercersiz olarak görüyorum canim 5dk sonrasini gecersiz diyorlar cünkü.
Kan tahlili yaptir canim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?