Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

efulim bende okurum cnm daha adetim gelmedi bu ay neyin içindeyim bilmiyorum şuan sadece akıntım var kaçıncı cüz sölersen sevinirim akşama kadar okuyuim

efulim bende okurum cnm daha adetim gelmedi bu ay neyin içindeyim bilmiyorum şuan sadece akıntım var kaçıncı cüz sölersen sevinirim akşama kadar okuyuim

Mesajim gitmiyooooorrr

1. mrvdrml
2. eFuLim

13 kisi daha araniyor insaAllah

günaydın kızlar iki gündür bu site beni deli edicek cnm bende okurum daha adetim gelmedi nasıl iş bu ay bnmkisi anlamadım şimdi sadece akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf geliyo cüzleri söylersen okumaya başlarım en yakın zamanda cnm inşallh bu yazdığım gider

Olmaz mı balım ya ben sana diyorum bebiş var diye :)) hemen sağlık ocağına gidebilirsin yapıyorlar ya da bir hastaneden içeri gir öğleden sonra alırsın sonucunu :)
hadi bakalım hayırlısı

kızlar ben çıkıyorum.. hazırlanayım doktora gideceğim, 1bucukta randevum.. Dualarınızı esirgemeyin benden inşallah güzel haberler alayım.. Görüşürüz

mrb lar kızlar nasılsınız bakalm rüyamda kızımla alışverişe çıkıyorduk ne ciciler alıyordm ona ahh ahh rüyalar gerçek olsa... :)

sadiye lili hos geldiniz kizlar :)
yine son sayfayi göremiyorum sayfa takiliyor cevap ver'e tiklayinca asagada gördüm yazdiginizi..
insaAllah sizden de güzel haberler aliriz :)

mervecim hadi sende git gel bakalim sonuclari paylas bizimle :)

Slm arkadaslar bugun yenı katıldım aranıza bu sene hamıs kalmak ıstıyordum bı kızım var 2yasında aralarında cok yas farkı olmasın dıye dusunduk ve aralıkta adetımden snra calısmalara basladık ve bugun daha adetıme 3gun olmasına ragmen kasık agrılarımdn suphelenerek erken yapılan testlerden aldım ve sbh yaptım sukurler olsunkı cıft cızgı net olarak cıktı cok mutluyum herkeze nasıp etsınRabbım :)

[B[/B]
hoşbulduk canımcım evet sistem çok ağır bugün yorumlar beğeniler mesajlar iletilmiyor. bakım onarıma gidecek sanırım :)

1. mrvdrml
2. songul0134
3. eFuLim

insaAllah yeterince kisiyi toplayabiliriz

laleaslan canim sana kolayliklar diliyorum olsun insaAllah bir daha ki sefere :)
rüyalarinda gercek olacak insaAllah :)

lili evet onarim fena olmaz canim iki gündür cok gicik bir durum :S

cumamız mübarek olsun kızlar allh bu mübarek günde hayrlı olan bütün dualarımzı kabul etsn inşlh

Amin lalecim amin insaAllah

Kizlar ya..
Bende bir paket ovulasyon testi var..
Ablam vermisti..
6 ay dan sonra kullanirsin demisti..
Bende kullanmayi düsünmüyordum bu ay aslinda..
Ama simdi acaba kullansan mi diyorum ne dersiniz :26:

ben kaçırdım hatim olayı ne için kandilmi yoksa başka bişeymi

cnm benide yaz dedim görmeidn herhalde handgi cüzleri okuycaz onuda yazarmısın

[[/B][/I]
Amin lalecim amin insaAllah

Kizlar ya..
Bende bir paket ovulasyon testi var..
Ablam vermisti..
6 ay dan sonra kullanirsin demisti..
Bende kullanmayi düsünmüyordum bu ay aslinda..
Ama simdi acaba kullansan mi diyorum ne dersiniz :26:
ben kullanıyorum internetten almıştım hamile kalamasamda en azından kaçıncı gün yumurtladığımı anlıyorum
yumurtlama zamanlarına yakınken kullan ,ben ilk ay adetim biter bitmez başlamıştım boşa gitti okadar test ,
testlerine yazık etme sonra lazım oluyor:)

ben kaçırdım hatim olayı ne için kandilmi yoksa başka bişeymi

evet canim kandil icin ve hayirlisiyla evlat sahibi olabilmek icin :)

cnm benide yaz dedim görmeidn herhalde handgi cüzleri okuycaz onuda yazarmısın

canim kusura bakma görmemisim gercekten ekliyorum hemen listeyi güncelleyip :)
önce liste tamamlansin sonra 2er cüz alalim diyoruz? 15 kisi olursa eger..

Yani ben bugün yada yarin abdestlenicem..
Kac gün sonra testleri kullanmaya baslasam ki?:44:

1. mrvdrml
2. songul0134
3. sadiye20
4. eFuLim

Baska 2 cüz okurum diyenler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…