Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Arkadaşlar, bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim

Spermaların kadının cinsel organları içindeki yolculuğu ortalama bir saatte tamamlanır. Fakat burada da ilginç bir durum söz konusudur. Eğer cinsel birleşme sırasında kadın da orgazm olmuşsa, oksitosin adı verilen bir hormon salgılanır. Bu hormon, dölyatağının
kasılmasına yol açar ve meni bu kasılmalar yardımıyla 5 dakika gibi çok kısa bir sürede yumurtaya ulaşır. Kadının orgazm olması döllenme açısından zorunlu olmamakla birlikte döllenme şansını oldukça arttırır.

kizlar malum pazartesi günü mevlid kandili..
insaAllah bir birmiz icin dua edelim dedik..
ama bu ise bir netlik getirelim olur mu?

nasil yapalim ne yapalim ne dersiniz kizlar? :44:

Kandil pazar günü kızlar pazartesi değil pazar günü yürekten dualarımızı etmemiz lazım.

O gün herkes 1 adet yasin (kuran'ın kalbi) , 1 adet meryem (hamilelik isteyelim) ve 1 adet ibrahim suresi (çocugumuzun güzel ahlaklı olması için) okuyalım ve birbirimize dua edelim

bunu yapabilecekler yazabilir mi?

Selam kızlar. Nasıl keyifler?

Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum

Hanimlar evet hatim indirmeye varim diyenler el kaldirsin

15 kisi en az gerekiyor 2 cüz alarak tamamlayabiliriz insaAllah

Bu aksama kadar herkes haber versin
Gerekirse yarindan da baslayabiliriz pazar günü duasini yapariz ne dersiniz

bunu da yapalım pazar günü yani kandil günü duasını yapalım. cuzleri paylaştıralım. beni yazabilirsin. duasını kim yapacak?

1. mrvdrml
2. songul0134
3. sadiye20
4. tarcin10
5. eFuLim

Baska 2 cüz okurum diyenler var mi

Eger hatim icin yeterli sayiya ulasamiyorsak tarcin arkadasimizin önerdigi gibi yapalim bence cok güzel düsünmüs Allah razi olsun

O gün herkes 1 adet yasin (kuran'ın kalbi) , 1 adet meryem (hamilelik isteyelim) ve 1 adet ibrahim suresi (çocugumuzun güzel ahlaklı olması için) okuyalım ve birbirimize dua edelim.

tarcincim bu bilgi icinde ayrica tesekkür edeirm

Selam kızlar. Nasıl keyifler?

Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum

flamcım inşallah herşey yolunda gider Rabbim hayırlısını bu ay nasip etmiştir ve hamile kalırsın bu ağrılar da hamileliğe delalettir

tarcincim bu bilgi icinde ayrica tesekkür edeirm

geçen spermler yumurtaya ne kadar sürede ulaşır diye aramıştım bulamamıştım bugün önüme geldi

hemen paylaştım sizinle

Son düzenleme:
geçen spermler yumurtaya ne akdar sürede ulaşır diye aramıştım bulamamıştım bugün önüme geldi

hemen paylaştım sizinle

Evet canim cok tesekkür ederim tekrar..
InsaAllah bu ay onada dikkat ederiz :)

Yani ben bugün yada yarin abdestlenicem..
Kac gün sonra testleri kullanmaya baslasam ki?:44:

canım bu arada beni listeden eleyebilirsin çünkü dünden beri lekelenmem vardı ve bugün iyice arttı öğleden sonra sökülür bu ay beklenen adet tarihim beklendiğinden önce geldi beni çok seviyor :))
bu arada ovülasyon tarihini 28 günde görenler 13-14-15 gibi yumurtluyorlar oyüzden ortalama yumurtlama tarihinden iki gün önce başla garanti olsun zaten koyu çizgiyi yakaladıktan yaklaşık 10 saat sonra yumurtluyosun akıntından da anlarsın yumurtladığını :)

Tamam canim istersen subat icin ekleyebilirim..
Ama subat icin belki baska bir arkadasimiz yeni bir topic acar oradan devam ederiz
Bu arada üzülme sakin..
En azindan bir gecikme olmadi buda iyiye isaret aslinda :)
Subatta insaAllah nasip olur annelik :)
Anladim canim tesekkür ederim öyle yapayim insaAllah o zaman

kızlar benım kırmızılar gedi kendimi çok tebrık ederım 1 hafta kadar gecıtırdıgım için hayırlısı artık...

benı lısteden cıkarabılırsınız

kızlar benım kırmızılar gedi kendimi çok tebrık ederım 1 hafta kadar gecıtırdıgım için hayırlısı artık...

benı lısteden cıkarabılırsınız

Sinirlenme canim benim de aralikta gecikme oldu kendime stres yaptigim icin
Tamam canim istegin üzerine siliyorum senide o zaman listeden..
InsaAllah subatta hayirlisiyla olacak bu is

hayirli cumalar arkadaslar

bugun agrin var ayni gaz sancisi gibi.yumoslarim yeni mi catlio napio acaba

Oncelikle hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin. benimde daha 1 hafta var. ama inanilmaz kasik agrilarim oluyo sanci giriyo cikiyo. erken test almayada korkuyorum. Testin markasi ne senin kullandiginin.

merhaba bende bu ay hamıle kalmayı dusunuyorumm bugun adetımın 6. günü yarın soğan kurune baslıyacagımm AYIN 5. HASTA OLDUM AMA BENIM PCO VAR O YUZDEN BIRAZ DUZENSIZ 21-35 GÜN ARASI OLUYORM

herkese hayırlı cumalar hanımlar....
mervcim naptın güzel haber bekliyorum senden kese gözükürse sende bende gideyimdr a inşallah...ateşlendiğim için korkuyorum ama hayırlısı artık napim ne gelirse mevladan....

kızlar ben de okurum cüz inşallah....

Sinirlenme canim benim de aralikta gecikme oldu kendime stres yaptigim icin
Tamam canim istegin üzerine siliyorum senide o zaman listeden..
InsaAllah subatta hayirlisiyla olacak bu is

evet canım hakkımda hayırlısı artık.....

bu arada hayırlı cumalar herkese......

ben malesef kuran ukuyamıcam oyuzden cuz alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…