kızlar belki çok beklemedim evet ama okadar mutlu oldumkii duydugumda cünkü eşimin durum kötüydü dr lar cok zor dedi.
mühim olan tek bir spermin yumurtaya ulasması değilmiydi...
cok dua etim ilk iki ay..olmadı..nasip dedim..
üçüncü ay bu aklıma geldi çünkü okumustum biyerde yazıyordu kadın orgazm olmalı rahim cok aktiflesiyo ozaman diye bu ay her birrleşmede uyguladım bunu malum erkekler kadar hızlı olamıyo kadın bu hususta.
oyuzden gerekirse birleşme olmadan eşleriniz yardımcı olsun diyorumya bu topicte anlattım gecmiş sayfada var uzun yazdım 5 ocakta....ve gercekten içerdeki kasılmaları da hissettim o esnada da sıvı içeri gidince de direkt kasılmalarla ilerledi gitti kızlar bu ay buna dikkat ettim olmaz denilen zor denilen oldu....
acık yazıyorum kusuruma bakmayın ama sizlerinde bu mutluluğu yasamanızı istediğimden paylaşmam gerekiyor diye düşünüyorum.inşallah herkesssss alır bu güzel sonucu..
kizlar malum pazartesi günü mevlid kandili..
insaAllah bir birmiz icin dua edelim dedik..
ama bu ise bir netlik getirelim olur mu?
nasil yapalim ne yapalim ne dersiniz kizlar? :44:
Selam kızlar. Nasıl keyifler?
Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum
Hanimlar evet hatim indirmeye varim diyenler el kaldirsin
15 kisi en az gerekiyor 2 cüz alarak tamamlayabiliriz insaAllah
Bu aksama kadar herkes haber versin
Gerekirse yarindan da baslayabiliriz pazar günü duasini yapariz ne dersiniz
O gün herkes 1 adet yasin (kuran'ın kalbi) , 1 adet meryem (hamilelik isteyelim) ve 1 adet ibrahim suresi (çocugumuzun güzel ahlaklı olması için) okuyalım ve birbirimize dua edelim.
Spermaların kadının cinsel organları içindeki yolculuğu ortalama bir saatte tamamlanır. Fakat burada da ilginç bir durum söz konusudur. Eğer cinsel birleşme sırasında kadın da orgazm olmuşsa, oksitosin adı verilen bir hormon salgılanır. Bu hormon, dölyatağının
kasılmasına yol açar ve meni bu kasılmalar yardımıyla 5 dakika gibi çok kısa bir sürede yumurtaya ulaşır. kadının orgazm olması döllenme açısından zorunlu olmamakla birlikte döllenme şansını oldukça arttırır.
Arkadaşlar, bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim
Spermaların kadının cinsel organları içindeki yolculuğu ortalama bir saatte tamamlanır. Fakat burada da ilginç bir durum söz konusudur. Eğer cinsel birleşme sırasında kadın da orgazm olmuşsa, oksitosin adı verilen bir hormon salgılanır. Bu hormon, dölyatağının
kasılmasına yol açar ve meni bu kasılmalar yardımıyla 5 dakika gibi çok kısa bir sürede yumurtaya ulaşır. Kadının orgazm olması döllenme açısından zorunlu olmamakla birlikte döllenme şansını oldukça arttırır.
Canım kesinlikle doğru bunu bana doktorumda sölemişti internettede okudum kadın orgazm olduğunda salgılanan sıvı spermleri daha çabuk yumurtaya ulaştıryo hemde canlı kalma süresi artıyo.
Selam kızlar. Nasıl keyifler?
Ben de bu aydan çok umutluydum. Ama bugün kasik larda dolgunluk la birlikte ağrılarım başladı. Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Korkuyorum
tarcincim bu bilgi icinde ayrica tesekkür edeirm
geçen spermler yumurtaya ne akdar sürede ulaşır diye aramıştım bulamamıştım bugün önüme geldi
hemen paylaştım sizinle
Yani ben bugün yada yarin abdestlenicem..
Kac gün sonra testleri kullanmaya baslasam ki?:44:
canım bu arada beni listeden eleyebilirsin çünkü dünden beri lekelenmem vardı ve bugün iyice arttı öğleden sonra sökülür bu ay beklenen adet tarihim beklendiğinden önce geldi beni çok seviyor :))
bu arada ovülasyon tarihini 28 günde görenler 13-14-15 gibi yumurtluyorlar oyüzden ortalama yumurtlama tarihinden iki gün önce başla garanti olsun zaten koyu çizgiyi yakaladıktan yaklaşık 10 saat sonra yumurtluyosun akıntından da anlarsın yumurtladığını :)
kızlar benım kırmızılar gedikendimi çok tebrık ederım 1 hafta kadar gecıtırdıgım için hayırlısı artık...
benı lısteden cıkarabılırsınız
egerkı adetınden 14 gun snraysa bu dedıgın yumurtlama gunundesın gunlerı bı say ıstersen adetının ılk gununden baslıyarak ozaman daha kolay bılırsın belkı yerlesmedır ınshhayirli cumalar arkadaslar
bugun agrin var ayni gaz sancisi gibi.yumoslarim yeni mi catlio napio acaba
Slm arkadaslar bugun yenı katıldım aranıza bu sene hamıs kalmak ıstıyordum bı kızım var 2yasında aralarında cok yas farkı olmasın dıye dusunduk ve aralıkta adetımden snra calısmalara basladık ve bugun daha adetıme 3gun olmasına ragmen kasık agrılarımdn suphelenerek erken yapılan testlerden aldım ve sbh yaptım sukurler olsunkı cıft cızgı net olarak cıktı cok mutluyum herkeze nasıp etsınRabbım :)
Oncelikle hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin. benimde daha 1 hafta var. ama inanilmaz kasik agrilarim oluyo sanci giriyo cikiyo. erken test almayada korkuyorum. Testin markasi ne senin kullandiginin.[/
Saol tskler canım amın ınslh bende cıkmasından umıtlı degıldım ama dedıgın gıbı kasık agrılarım vardı aslında agrı tam alt bolgedeydı yanı batar gıbı gırıp cıkıyordu uc gun var adet gunume bugun yaptım cıktı doktora bıraz daha sonra gıdıcem markası predicyor cnm adetten 4gun once %90 sonuc dıyo uzerınde
Oncelikle hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin. benimde daha 1 hafta var. ama inanilmaz kasik agrilarim oluyo sanci giriyo cikiyo. erken test almayada korkuyorum. Testin markasi ne senin kullandiginin.[/
Saol tskler canım amın ınslh bende cıkmasından umıtlı degıldım ama dedıgın gıbı kasık agrılarım vardı aslında agrı tam alt bolgedeydı yanı batar gıbı gırıp cıkıyordu uc gun var adet gunume bugun yaptım cıktı doktora bıraz daha sonra gıdıcem markası predicyor cnm adetten 4gun once %90 sonuc dıyo uzerınde
canım eczanelerde varmı bu testten
Sinirlenme canim benim de aralikta gecikme oldu kendime stres yaptigim icin
Tamam canim istegin üzerine siliyorum senide o zaman listeden..
InsaAllah subatta hayirlisiyla olacak bu is
Evet cnm esım eczaneden almıs sanırım fıyatıda15 tl
laleaslan sende sıraa haydi bize güzel haber verr
yakamoz flam kilya listeria?? durumlar nedir? dolsun göbüşler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?