Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Son düzenleme:
Kizlar degerim 3 gunde 17den 131 e artmis. Doktor cok guzel artisin dedi. 2 hafta sonra carsambaya gun verdi :))) cunku deger 5000 olunca kese gorunurmus.. Allahima sukurler olsun

Kizlar degerim 3 gunde 17den 131 e artmis. Doktor cok guzel artisin dedi. 2 hafta sonra carsambaya gun verdi :))) cunku deger 5000 olunca kese gorunurmus.. Allahima sukurler olsun

Ay tatlım böyle güzel haberler alınca inan çok mutlu oluyorum. Allah mutluluğunu daim etsin canım benım

Kızlar banada dua edin.Bebek istiyorum BAT 17 ama inş adet olmam hiçbir belirtim yok

mrb kızlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız bakalım ben klomene başladım bugün inşallah bu sefer işe yarar hakkımız da hayırlısı

hatim için cüz dağıtan arkadaş bana özelden yazabilirmi hangi cüzler bana verildi çünkü takip edemiyorum sayfaları
siz bana özelden yazın bende okuyayım inş

ayyy kızlar sabahtan beri agrı cekıyorum şu adet sancıma bı care bulamadım gitti ya...bugun 2 ilac içtim...

bitkisel çözüm bilen var mı

Ay tatlım böyle güzel haberler alınca inan çok mutlu oluyorum. Allah mutluluğunu daim etsin canım benım

Kızlar banada dua edin.Bebek istiyorum BAT 17 ama inş adet olmam hiçbir belirtim yok

ayyy sağol canım teşekkür ederim :) Allahım sizlere de nasip etsin bu duyguyu inşallahhh

ayyy kızlar sabahtan beri agrı cekıyorum şu adet sancıma bı care bulamadım gitti ya...bugun 2 ilac içtim...

canım civanperçemi iyi geliyor diye biliyorum ben.

hımm tesekkür ederim canım...korunmuyorum ya acaba hamişliğe bi zararı yada engeli olur mu acaba?

seninde degerin cok güzel artmış cok sevindim

sağol canım inş böyle devam eder :))
hmmm evet orasını bilemiyorum, bazı bitkiler olumsuz etkileyebiliyor..

Mervecim gözün aydın ya bende cüz okurum hangi cüzler isim analım dedik mesaj atamıyorum telefondan girdiğim için nasıl yapılıyo bilmiyorum neyse ismini de bilmiyorum kimsenin neyse artık kullanıcı adıyla anacaz

cnm merak ettim de hamılelıgını nasıl ogendın ıdrar mı kan mı nasıl oldu anlatırmısın :)

canım teşekkür ederim :)
tam takip edemedim ama sanırım cüz için yeterli kişi çıkmayacak. öyle olmassa bir arkadaşın daha tavsiyesi vardı. yasin meryem suresi ve bir tane daha, onları okuyalım demişti . akşama da yeterli sayı olmazsa sanırım o şekli uygulıycaz.. benim adımı biliyorsunuz zaten dualarınıza ekleyebilirsiniz :))) bana da isimlerinizi söylerseniz ben de dualarımda geçiririm isimlerinizi.. diğerlerini de ben de kullanı adıyla anarım inş kabul olur :)

ne güzel canım sevindim adınaa

benim pazar 19 du salı 74 e cıktı sanırım bugun 300 civarı olması gerekiyor.bende doktorla görüştüm telde.haftaya cumartesi gel bakalım dedi ozamana benimki sanırım 5000i gecicek coktan inş

tek duam ateşlendiğim gün bebişime bi zarar gelmiş olmasın daha cok küçük etkilenirmi bilmem ama işte :18:

duanıza ihtiyacım var

adet oldun mu cnm ben daha olmadım bugün feci belim ağrıyo bide pazara gittim sürekli sol bacagımın iç kısmına ağrı girdi eve geldim test yaptım gene negatif sat 11 bide çok su içtim ama ağrılarım devam ediyo deli olucam gelirse gelsin şu kırmızı kartım gelmessede dr gitcem

Mervecim hayirli olsun tekrar. carsambaya da keseyi de gorursunuz ins. benim bi arkadasumda 6 haftada duyuldu kalp atislari. hayirla onuda duyarsiniz ins.

Askgulu benimde bat 17 ocak. adet belirtisi yok farkli seyler varda. bilmiorumki hayirla gelseydi o gun. ben test almicam dedim ama bugun carsiya inmistm. aldim dayanamadim. ama erken gebelik testi diilmis hic dikkat etmedim. bunu 16 sinda yapmak gerekiomus. bosuna almis oldum ya

güzel artırp cnm allah sağ salim kucağına versin inşallah bebişini keseyide görürsün inşallah duarım hepinilze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…