laleaslan sende sıraa haydi bize güzel haber verr
yakamoz flam kilya listeria?? durumlar nedir? dolsun göbüşler inşallah
bnm çok fena adet sancılarm var inşlh olmambat 12/01/13
canim 13 ocak diye biliyorum ben..
kimseden ses cikmiyor :)
yasin amme tebareke cuma bunlari okuyup duami edicem ben insaAllah..
duama listede ki arkadaslari eklicem insaAllah..
isimini yazmayanlari kullanici adi ile anarim..
oda kabul olur insaAllah :))
Efulim Canım bana bi mesaj atarmısın
1. mrvdrml
2. songul0134
3. sadiye20
4. eFuLim
Baska 2 cüz okurum diyenler var mi
Kizlar degerim 3 gunde 17den 131 e artmis. Doktor cok guzel artisin dedi. 2 hafta sonra carsambaya gun verdi :))) cunku deger 5000 olunca kese gorunurmus.. Allahima sukurler olsun
Ay tatlım böyle güzel haberler alınca inan çok mutlu oluyorum. Allah mutluluğunu daim etsin canım benım
Kızlar banada dua edin.Bebek istiyorum BAT 17 ama inş adet olmam hiçbir belirtim yok
ayyy kızlar sabahtan beri agrı cekıyorumşu adet sancıma bı care bulamadım gitti ya...bugun 2 ilac içtim...
bitkisel çözüm bilen var mı
canım civanperçemi iyi geliyor diye biliyorum ben.
hımm tesekkür ederim canım...korunmuyorum ya acaba hamişliğe bi zararı yada engeli olur mu acaba?
seninde degerin cok güzel artmış cok sevindim
Kizlar degerim 3 gunde 17den 131 e artmis. Doktor cok guzel artisin dedi. 2 hafta sonra carsambaya gun verdi :))) cunku deger 5000 olunca kese gorunurmus.. Allahima sukurler olsun
Mervecim gözün aydın ya bende cüz okurum hangi cüzler isim analım dedik mesaj atamıyorum telefondan girdiğim için nasıl yapılıyo bilmiyorum neyse ismini de bilmiyorum kimsenin neyse artık kullanıcı adıyla anacaz
sağol canım inş böyle devam eder :))
hmmm evet orasını bilemiyorum, bazı bitkiler olumsuz etkileyebiliyor..
ayyy kızlar sabahtan beri agrı cekıyorumşu adet sancıma bı care bulamadım gitti ya...bugun 2 ilac içtim...
bitkisel çözüm bilen var mı
Ay tatlım böyle güzel haberler alınca inan çok mutlu oluyorum. Allah mutluluğunu daim etsin canım benım
Kızlar banada dua edin.Bebek istiyorum BAT 17 ama inş adet olmam hiçbir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?