- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
adet oldun mu cnm ben daha olmadım bugün feci belim ağrıyo bide pazara gittim sürekli sol bacagımın iç kısmına ağrı girdi eve geldim test yaptım gene negatif sat 11 bide çok su içtim ama ağrılarım devam ediyo deli olucam gelirse gelsin şu kırmızı kartım gelmessede dr gitcem
ne güzel canım sevindim adınaa
benim pazar 19 du salı 74 e cıktı sanırım bugun 300 civarı olması gerekiyor.bende doktorla görüştüm telde.haftaya cumartesi gel bakalım dedi ozamana benimki sanırım 5000i gecicek coktan inş
tek duam ateşlendiğim gün bebişime bi zarar gelmiş olmasın daha cok küçük etkilenirmi bilmem ama işte :18:
duanıza ihtiyacım var
tamam canım...ben bir arastırayım....
sen hamiş kalmak için neler yaptın var mı sırların
ne güzel canım sevindim adınaa
benim pazar 19 du salı 74 e cıktı sanırım bugun 300 civarı olması gerekiyor.bende doktorla görüştüm telde.haftaya cumartesi gel bakalım dedi ozamana benimki sanırım 5000i gecicek coktan inş
tek duam ateşlendiğim gün bebişime bi zarar gelmiş olmasın daha cok küçük etkilenirmi bilmem ama işte :18:
duanıza ihtiyacım var
evet canım oldum.....ayyy hakkında hayırlısı kırmızılar gelene kadar ümidi kaybetme
Mervecim hayirli olsun tekrar. carsambaya da keseyi de gorursunuz ins. benim bi arkadasumda 6 haftada duyuldu kalp atislari. hayirla onuda duyarsiniz ins.
Askgulu benimde bat 17 ocak. adet belirtisi yok farkli seyler varda. bilmiorumki hayirla gelseydi o gun. ben test almicam dedim ama bugun carsiya inmistm. aldim dayanamadim. ama erken gebelik testi diilmis hic dikkat etmedim. bunu 16 sinda yapmak gerekiomus. bosuna almis oldum ya
yok canım valla bir sırrım yok. Bundan önceki ay desen ovülasyon testi de kullandım, bacağımı da diktim, eşime ballar cevizler keçiboynuzu pekmezleri de yedirdim her bi naneyi yaptım ama. bu ay yaptığım tek şey relax olmaktı, ve olsun artık olsun artık diye kendimi şartlandırmamaktı belki psikolojimin etkisi olmuştur bilemiyorum :)
güzel artırp cnm allah sağ salim kucağına versin inşallah bebişini keseyide görürsün inşallah duarım hepinilze
nasılsınız bebışın ve sen kuzucum
senınde degerın güzelce artıyo ne güzel....
bat ı gecelı ne kadar oldu canım.....inş bebişe bişey olmaıstır tatlım iyi düşün iyi olsun
sağolasın canım daha iyiyim önceki günlee göre inş bebiş te iyidir....
bugun 26.günüm tatlım benim normalde 25-28 gün arası döngüm var yani anlayacagın gecip gecmediğinden emin olamıyorum ama sanırım pazardan itibaren tam gecmiş sayılacak
demek ki benım gibi yapmamıssın
canım teşekkür ederim :)
tam takip edemedim ama sanırım cüz için yeterli kişi çıkmayacak. öyle olmassa bir arkadaşın daha tavsiyesi vardı. yasin meryem suresi ve bir tane daha, onları okuyalım demişti . akşama da yeterli sayı olmazsa sanırım o şekli uygulıycaz.. benim adımı biliyorsunuz zaten dualarınıza ekleyebilirsiniz :))) bana da isimlerinizi söylerseniz ben de dualarımda geçiririm isimlerinizi.. diğerlerini de ben de kullanı adıyla anarım inş kabul olur :)
arkadaşlar herkese merhaba,
ben çok mu sabırsızım anlamadım. doktora gitmedim ve su an adetimin 2. ya da 3. günündeyim (ilk günler koyu bir akıntı geldi). durduk yerde stres yapıyorum kendime daha ortada bir şey yokken. bunlar için dua var mı bildiğiniz?
kızlar rahat olun dusunmeyin diyorlar. nasil dusunulmuyo Allah rizasi icin biri soylesin. hep aklimin bi tarafinda o var. sanki hic olmayacakmis gibi. o kadar uzak geliyor ki hamile kalmak
aynen bnmde aklımdan çıkmıyor yatıyorumbebş kalkıyorum bebş bi olsada beynm rahatlasa artıkkızlar rahat olun dusunmeyin diyorlar. nasil dusunulmuyo Allah rizasi icin biri soylesin. hep aklimin bi tarafinda o var. sanki hic olmayacakmis gibi. o kadar uzak geliyor ki hamile kalmak
mervecim canim hadi gozun aydin cok sevindim senin adina
kutsalask bu yorumumu gondereyim sana mesaj atacagim :)
kizlar hatim icin aynen mervenin dedigi gibi yeterli sayiya ulasamiyoruz sanirim..
tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapalim mi? yasin meryem ibrahim surelerini okuyarak?
isimlerini bildiklerimizi isimle analaim digerlerini de kullanici adi ile.. onemli olan niyet Rabbim kabul eder insaAllah..
ben birazdan yemek yapmaya gidecegim bana kolay gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?