Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evet canım oldum.....ayyy hakkında hayırlısı kırmızılar gelene kadar ümidi kaybetme

nasılsınız bebışın ve sen kuzucum

senınde degerın güzelce artıyo ne güzel....

bat ı gecelı ne kadar oldu canım.....inş bebişe bişey olmaıstır tatlım iyi düşün iyi olsun

tamam canım...ben bir arastırayım....

sen hamiş kalmak için neler yaptın var mı sırların

yok canım valla bir sırrım yok. Bundan önceki ay desen ovülasyon testi de kullandım, bacağımı da diktim, eşime ballar cevizler keçiboynuzu pekmezleri de yedirdim her bi naneyi yaptım ama. bu ay yaptığım tek şey relax olmaktı, ve olsun artık olsun artık diye kendimi şartlandırmamaktı belki psikolojimin etkisi olmuştur bilemiyorum :)

Sağolasın canım benim ben de senden 4 gün sonra gideceğim doktora hadi bakalım hayırlsı olsun
korkma birşey olmamıştır sağlıcakla duruyordur bebişin.. Rabbim korumuştur onu

İnşalah canım :)) hayırlısı olsun

demek ki benım gibi yapmamıssın

nasılsınız bebışın ve sen kuzucum

senınde degerın güzelce artıyo ne güzel....

bat ı gecelı ne kadar oldu canım.....inş bebişe bişey olmaıstır tatlım iyi düşün iyi olsun

sağolasın canım daha iyiyim önceki günlee göre inş bebiş te iyidir....
bugun 26.günüm tatlım benim normalde 25-28 gün arası döngüm var yani anlayacagın gecip gecmediğinden emin olamıyorum ama sanırım pazardan itibaren tam gecmiş sayılacak

hadı hayırlısı zacım...bu aralar daha cok dikkat et kendine ....adet zamanın kesın kecti mi tamamdır bu iş

Dualarınızla işimi gücümü hallettim çok şükür:)))
Allah razı olsun sizden kızlar:)

Canım bana mesaj at ben adımı yazayım telefondan giriyorum mesaj yerini bulamadım

arkadaşlar herkese merhaba,

ben çok mu sabırsızım anlamadım. doktora gitmedim ve su an adetimin 2. ya da 3. günündeyim (ilk günler koyu bir akıntı geldi). durduk yerde stres yapıyorum kendime daha ortada bir şey yokken. bunlar için dua var mı bildiğiniz?

mervecim canim hadi gozun aydin cok sevindim senin adina

kutsalask bu yorumumu gondereyim sana mesaj atacagim :)

kizlar hatim icin aynen mervenin dedigi gibi yeterli sayiya ulasamiyoruz sanirim..

tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapalim mi? yasin meryem ibrahim surelerini okuyarak?

isimlerini bildiklerimizi isimle analaim digerlerini de kullanici adi ile.. onemli olan niyet Rabbim kabul eder insaAllah..

ben birazdan yemek yapmaya gidecegim bana kolay gelsin :))

kızlar rahat olun dusunmeyin diyorlar. nasil dusunulmuyo Allah rizasi icin biri soylesin. hep aklimin bi tarafinda o var. sanki hic olmayacakmis gibi. o kadar uzak geliyor ki hamile kalmak

nasıl yani şimdi adetin nasıl geliyo normal mi yoksa gene koyu kahveregi gibimi geliyo

kızlar rahat olun dusunmeyin diyorlar. nasil dusunulmuyo Allah rizasi icin biri soylesin. hep aklimin bi tarafinda o var. sanki hic olmayacakmis gibi. o kadar uzak geliyor ki hamile kalmak

Merhaba canim..
Sadece bir seylerle mesgul oldugun zaman dusunmemeyi basarabilirsin..
Cik gez dolas..
Kitap oku muzik dinle orgu or..
Calisiyorsan zaten bir mesgalen vardir..
Ev de temizlik yap yemek yap..
Ve en onemlisi bol bol dua et..
Allahim hakkimda hayirlisini nasip eyle.
Hakkimda hayirli olani gonlume razi eyle..
Ben bu sekilde dua ediyorum..

aynen bnmde aklımdan çıkmıyor yatıyorumbebş kalkıyorum bebş bi olsada beynm rahatlasa artık

çok teşekkür ederim canım :))
Dua için de tarcinin dediği gibi yapalım madem, bana ismini mesaj atanları ismiyle atmayanlar da kullanıcı adıyla anarım haberiniz olsun
hadi kolay gelsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…