Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aynen bnmde aklımdan çıkmıyor yatıyorumbebş kalkıyorum bebş bi olsada beynm rahatlasa artık

Canim bir dusunmemeyi basarsak zaten gelecek bebegimiz Allahin izniyle..
Kendimize daha cok stres yapiyoruz boylr cok dusunuerek..
Zor olsada biraz oluruna birakmak gerekiyor..
Ben mesela bu ay bol bol misafir agirlamayi dusunuyorum..
Ne yemek yapsam nasil yapsam ne kadar yapsam dusunuyorum oyle aksam oluyo..
Aksi taktirde bende istemesemde 'acaba olacak mi' diye dusunuyorun

aynen bnmde aklımdan çıkmıyor yatıyorumbebş kalkıyorum bebş bi olsada beynm rahatlasa artık

Canim bir dusunmemeyi basarsak zaten gelecek bebegimiz Allahin izniyle..
Kendimize daha cok stres yapiyoruz boylr cok dusunuerek..
Zor olsada biraz oluruna birakmak gerekiyor..
Ben mesela bu ay bol bol misafir agirlamayi dusunuyorum..
Ne yemek yapsam nasil yapsam ne kadar yapsam dusunuyorum oyle aksam oluyo..
Aksi taktirde bende istemesemde 'acaba olacak mi' diye dusunuyorun

çok teşekkür ederim canım :))
Dua için de tarcinin dediği gibi yapalım madem, bana ismini mesaj atanları ismiyle atmayanlar da kullanıcı adıyla anarım haberiniz olsun
hadi kolay gelsin :))

Dur canim hemen mesaj atayim sana taze annenin duasindan mahrum kalmak istemem Sagol canim.. Bu arada kayinvalidene soyledin mi merak ettim? Sahsen ben hamile kalirsam soylemem hemen diye dusunuyorum *kotugelinimben*

aynen ama oluruna bırakılmıyo işte ben gen engatif gördüm ama umudumu kaybetmedim daha adetim gelmedi ben bütün sülaleyi alsam aklımdan çıkmaz herhalde

kızlar rahat olun dusunmeyin diyorlar. nasil dusunulmuyo Allah rizasi icin biri soylesin. hep aklimin bi tarafinda o var. sanki hic olmayacakmis gibi. o kadar uzak geliyor ki hamile kalmak

canım ben de aynı durumdayım. kendime başka işler edinmek istiyorum düşünmemek için. eşim cok kızıyor. buraya falan yazdığımı bilmiyor bilse kıyamet kopar.

çok teşekkür ederim canım :))
Dua için de tarcinin dediği gibi yapalım madem, bana ismini mesaj atanları ismiyle atmayanlar da kullanıcı adıyla anarım haberiniz olsun
hadi kolay gelsin :))

kızçe bnm profilim gibi ismim sadiye bende okurum herkez aıma ve öncelikle kendi adıma cnm normal gebelk testi yaptınmı hiç nasıl çıkıyo merak ettim sat 11 bugün gene yaptım negatifde

Kızlar pazar günü kandil yasin tebareke meryem suresi okuyacağız çekebildiğim kadar da tespih kimler katılacak netleşelim

Kızlar pazar günü kandil yasin tebareke meryem suresi okuyacağız çekebildiğim kadar da tespih kimler katılacak netleşelim cikolata regl oldu onun yerine biz dua ederiz

Ay tatlım böyle güzel haberler alınca inan çok mutlu oluyorum. Allah mutluluğunu daim etsin canım benım

Kızlar banada dua edin.Bebek istiyorum BAT 17 ama inş adet olmam hiçbir belirtim yok

Benim de bat 17 :) ama benim de umurum yok..koca bir yıl geçti beee :)))

Bende kendimi temizliğe verdim valla kocamla gezerim bide sma şu bal tarçın çörekotunu yemeği düşünüyorum ne dersiniz

kızçe bnm profilim gibi ismim sadiye bende okurum herkez aıma ve öncelikle kendi adıma cnm normal gebelk testi yaptınmı hiç nasıl çıkıyo merak ettim sat 11 bugün gene yaptım negatifde

bnde aynı soruyu soracaktm mrvdrml sen erken gebelik testi mi yaptın

Son düzenleme:
merve erken gebelik yaptı ben normal yaptım normalde çıkış mı merak ettim yapssa çıkarmı diye bnm sat 11 bugün yaptımçıkmadı da

normalde çıkmıyo galiba çnkü geckmek gerekiyo dye biliyorm bnde alıp ypmk isityorm ama bat 12/01/13 geckmedmki erkn gebelk testide almayı düşünmüyorm onun yerıne kan verrm dha kesn sonç alrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…