beni de nickim ile yazabilir misin? bir de ne çekeceğiz?
normalde çıkmıyo galiba çnkü geckmek gerekiyo dye biliyorm bnde alıp ypmk isityorm ama bat 12/01/13 geckmedmki erkn gebelk testide almayı düşünmüyorm onun yerıne kan verrm dha kesn sonç alrm
Dur canim hemen mesaj atayim sana taze annenin duasindan mahrum kalmak istememSagol canim.. Bu arada kayinvalidene soyledin mi merak ettim? Sahsen ben hamile kalirsam soylemem hemen diye dusunuyorum *kotugelinimben*
kızçe bnm profilim gibi ismim sadiye bende okurum herkez aıma ve öncelikle kendi adıma cnm normal gebelk testi yaptınmı hiç nasıl çıkıyo merak ettim sat 11 bugün gene yaptım negatifde
çok saol kuzumm yaa yalniz birakmayin beni insallah guzel haberlerimi sizlerle paylasirimmkorkma canıminşallah hamilelik ağrısıdır o, gelmesin kırmızılar
Canım öncelikle Allahım inşallah hayırlısıyla gönlündekini karnına düşürsün, bu ayak dikme yastık koyma olayına gelince, bunu yaparak hamile kalan da var hiç böyle bir deneme yapmadan kalan da. Mesela ben önceki aylarda dikerdim bacaklarımı beklerdim bir süre, ama bu hamile kaldığım ay hiç dikkat etmedim buna, hemen uyudum kaldım.. Ki zaten dışarı çıkıyorlar ama zaten iş görmesi gerekenler o sırada çoktan yol almış oluyorlar.. Onun endişesini yaşama yani :) Hem daha çok yakın zamanda çalışmalara başlamışsınız, çok bekletmeden gelecektir bebeğin
canimm benimm beni gorupte cvpladigin icin cok tsk ederimm bilmiyorum kafaya takmiyo gibi yapiyorum ama bilinçaltimdan çikaramiyorum çok istiyorum çoook Allahım hiçbirimize aratmasın inşallaahAynı zamanlarda denemeler yapmışız. Ben de kırmızıları gördüm aralıkta:)
Stres yapma elbette olacaktır. Ben ilk ay denedim tamam oldu herhalde dedim. Adet ağrım hiç olmazken geçen ay adete yakın kasıklarımda vurup geçen ağrılar oldu. Ben de bunu hamileliğe yordum. Ama ilk denemede nerdeeee bizde o şans...
Üstelik ben geçen ay yarım saat yattım hiç kalkmadım yerimden. Ama bak olmadı.
Bu ay hiç de yatmıyorum. Bu ay gün de saymıyorum. Ve bu ay belirti falan da yaşamıyorum. Yaşasam da artık inanmıcam. Sonra hayal kırıklığı oluyor.
Bu tavsiyelerimi bildirmek istedim...
çok saol kuzumm yaa yalniz birakmayin beni insallah guzel haberlerimi sizlerle paylasirimm
Meraba arkadaslar bende hamileliğimi 3 gün önce gebelik testinde öğrendim silik bir çizgiyle öğrendim allahım herkese nasip etsin inşallah ben bu ay preseed jel aldım doktorum kullanabilirsin dedi allahta kısmet etti ve hamile kaldım 3. ayımız çok kafama takıyordum artık düşünmekten yoruluyordum ki iki ayıda buzamana kadar görmediğim kısalıkta bir adet donemı gecırdım bu ay normal adet duzenıme döndüm ve hamile kaldım takmayın demekle olmuyor ama herşey kısmet ben pressed jelin yarısını kullandım geri kalanı duruyor kullanmak isteyen arkadaşlara kargoyla gönderebilirim. bu arada belirtilere çok takılmayın benım gögüslerim ağrıyor birde belim çok ağrıyor
Merhaba canim..
Sadece bir seylerle mesgul oldugun zaman dusunmemeyi basarabilirsin..
Cik gez dolas..
Kitap oku muzik dinle orgu or..
Calisiyorsan zaten bir mesgalen vardir..
Ev de temizlik yap yemek yap..
Ve en onemlisi bol bol dua et..
Allahim hakkimda hayirlisini nasip eyle.
Hakkimda hayirli olani gonlume razi eyle..
Ben bu sekilde dua ediyorum..
canım ben de aynı durumdayım. kendime başka işler edinmek istiyorum düşünmemek için. eşim cok kızıyor. buraya falan yazdığımı bilmiyor bilse kıyamet kopar.
canimm benimm beni gorupte cvpladigin icin cok tsk ederimm bilmiyorum kafaya takmiyo gibi yapiyorum ama bilinçaltimdan çikaramiyorum çok istiyorum çoook Allahım hiçbirimize aratmasın inşallaah
flamcım inşallah herşey yolunda gider Rabbim hayırlısını bu ay nasip etmiştir ve hamile kalırsın bu ağrılar da hamileliğe delalettir
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Senin için de Allah en kisa zamanda mutlu haberlerle karşılaştırın insallah
O zaman dolunca yazarsın pazara kadar vakit var sen kaç aydır istiyorsun bebiş
flamcım inşallah herşey yolunda gider Rabbim hayırlısını bu ay nasip etmiştir ve hamile kalırsın bu ağrılar da hamileliğe delalettir
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Senin için de Allah en kisa zamanda mutlu haberlerle karşılaştırın insallah
Amin inşallah canım inşallah
çok teşekkür ederim canım :))
Dua için de tarcinin dediği gibi yapalım madem, bana ismini mesaj atanları ismiyle atmayanlar da kullanıcı adıyla anarım haberiniz olsun
hadi kolay gelsin :))
herkes okuyor mu? yasin(kuran'ın kalbi), meryem (gönül muradımızı isteyelim) ve ibrahim suresi (bebeğimizin güzel ahlaklı olması için)... herkes bitirince dualarımıza birbirimizi ekleyelim. Allah herkesin gönül muradını hayırlı kılsın inşallah. adım Kübra. herkes ismini yazabilir.
Canlarim simdi geldim
Önce baska bir konuda su benim olmayan bulgur pilavimi anlatmam lazim
Daha sonra buraya dönecegim :)
Sanirim begen butonu kaldirilmis kizlar?
Ben göremiyorum da :44:
Amin inşallah canım inşallah
herkes okuyor mu? yasin, meryem ve ibrahim suresi... herkes bitirince dualarımıza birbirimizi ekleyelim. Allah herkesin gönül muradını hayırlı kılsın inşallah. adım Kübra. herkes ismini yazabilir.
ben okuyacağım canım. adını geçiririm senin de.. :)) Allah dualarımızı kabul etsin inş
kızlar aklıma birşey takılıyor fikrinizi söyler misiniz bana:44:
geçende biryerde okudum bir hadis "Allah nazar boncuğu takan kimsenin işini tamamlamasın" yazıyordu. şimdi bu hamilelik takvimindeki nazar boncuğu dikkatimi çektikaldırasım geldi birden ama gelişimlerle ilgili bilgi veriyordu o da güzel birşeydi napayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?