Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

normalde çıkmıyo galiba çnkü geckmek gerekiyo dye biliyorm bnde alıp ypmk isityorm ama bat 12/01/13 geckmedmki erkn gebelk testide almayı düşünmüyorm onun yerıne kan verrm dha kesn sonç alrm

valla bnm 1 gün var çıkmadı eğer olmassam paztesi tekrar yapıcm oda çıkmassa perşembe kan vericm artık

Dur canim hemen mesaj atayim sana taze annenin duasindan mahrum kalmak istemem Sagol canim.. Bu arada kayinvalidene soyledin mi merak ettim? Sahsen ben hamile kalirsam soylemem hemen diye dusunuyorum *kotugelinimben*

tamam canım dua edicem isminle :)
Evet kayın valideme salı günü hemen haber verdim. Annemden sonra halamı aradım sonra da kayınvalidemi çünkü evlendiğimizden beri hep soruyordu onlar da çok istiyordu dayanamadım söyledim

kızçe bnm profilim gibi ismim sadiye bende okurum herkez aıma ve öncelikle kendi adıma cnm normal gebelk testi yaptınmı hiç nasıl çıkıyo merak ettim sat 11 bugün gene yaptım negatifde

tamam şadiyecim sana da duaalrım gelecek :)) yok normal gebelik testi yapmadım ben, erken olanlarından yapmıştım..

yakamozcum, canım mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyoruuuum burdan duy sesimi

çok saol kuzumm yaa yalniz birakmayin beni insallah guzel haberlerimi sizlerle paylasirimm

canimm benimm beni gorupte cvpladigin icin cok tsk ederimm bilmiyorum kafaya takmiyo gibi yapiyorum ama bilinçaltimdan çikaramiyorum çok istiyorum çoook Allahım hiçbirimize aratmasın inşallaah

Meraba arkadaslar bende hamileliğimi 3 gün önce gebelik testinde öğrendim silik bir çizgiyle öğrendim allahım herkese nasip etsin inşallah ben bu ay preseed jel aldım doktorum kullanabilirsin dedi allahta kısmet etti ve hamile kaldım 3. ayımız çok kafama takıyordum artık düşünmekten yoruluyordum ki iki ayıda buzamana kadar görmediğim kısalıkta bir adet donemı gecırdım bu ay normal adet duzenıme döndüm ve hamile kaldım takmayın demekle olmuyor ama herşey kısmet ben pressed jelin yarısını kullandım geri kalanı duruyor kullanmak isteyen arkadaşlara kargoyla gönderebilirim. bu arada belirtilere çok takılmayın benım gögüslerim ağrıyor birde belim çok ağrıyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

calisiyorum canim ogretmenim. hayatim hep bir kosusturmaca. hic bos vaktim yok ama yine de aklimdan cikmiyor. aksama kadar cocuklarla birlikteyim. çok yoruyolar beni ama o canavarlara rahmen hala çok istiyorum cocuk:)))

canım ben de aynı durumdayım. kendime başka işler edinmek istiyorum düşünmemek için. eşim cok kızıyor. buraya falan yazdığımı bilmiyor bilse kıyamet kopar.

benimki de kiziyor cok takiyosun diye. sadece folik asit içiyorum ona bile kendini gereksiz seylerle yoruyosun. umutlandiriyosub diyo

canimm benimm beni gorupte cvpladigin icin cok tsk ederimm bilmiyorum kafaya takmiyo gibi yapiyorum ama bilinçaltimdan çikaramiyorum çok istiyorum çoook Allahım hiçbirimize aratmasın inşallaah

Seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben de ne kadar düşünmesem de o kadar çok düşünüyorum.
Adım gibi biliyorum 23ünde regl olmam lazım ve 13 gün kaldı işte biliyorummmm :/

Canlarim simdi geldim
Önce baska bir konuda su benim olmayan bulgur pilavimi anlatmam lazim
Daha sonra buraya dönecegim :)
Sanirim begen butonu kaldirilmis kizlar?
Ben göremiyorum da :44:

Son düzenleme:
Canlarim simdi geldim
Önce baska bir konuda su benim olmayan bulgur pilavimi anlatmam lazim
Daha sonra buraya dönecegim :)
Sanirim begen butonu kaldirilmis kizlar?
Ben göremiyorum da :44:

hoşgeldin canım.. hakkaten ben de göremedim.. sitede değişiklik yapılıyordu deminden sanırım onunla alakalı :/

kızlar aklıma birşey takılıyor fikrinizi söyler misiniz bana:44:

geçende biryerde okudum bir hadis "Allah nazar boncuğu takan kimsenin işini tamamlamasın" yazıyordu. şimdi bu hamilelik takvimindeki nazar boncuğu dikkatimi çekti kaldırasım geldi birden ama gelişimlerle ilgili bilgi veriyordu o da güzel birşeydi napayım sizce

Tarcin arkadasimizin dedigi gibi yapiyoruz degil mi kandil günü ?

Biri bana bir sey desin son durum nedir bu konu ile ilgili

Canim dinimizde nazar var hatta nazara karsi korunmak icin dualar okuyoruz.
Fakat nazar boncugu sembol olarak batil bir sey diye düsünüyorum.
Senin niyetin önemli bence.
Sen nazar boncugu icin yapmadin ya onu.
Bilgiler acisindan yaptin.
Yüregini ferah tut canim bence bir sakincasi yoktur :)

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben de pazar gününe yasin ve meryem suresi okuyabilirim.kandil günü okuyacağız değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…