Bu ay olmazsa kadın doğuma gidicem..
İki günde bir ilişki yaşayıp yine hamile kalamazsam psikolojim bozulacak :/
Olmayacak gibi düşüncelere kapılırım.
Mutlaka gideceğim........
Ateş ile ilgili bir bilgi paylaşmak istedim. hamile kalınsa da kalınmasa da yumurtlamadan sonra adet dönemine kadar ateş yüksek seyreder. hamile kalındıysa bu yükseklik adet dönemine geçildiğinde de yüksek olarak devam eder. eğer kalınmadıysa adet döneminde veya adet dönemine bi kaç gün kala vucut ısısı yani ateş düşer.
Canim ya tesekkur ederim tum topic arkadaslarimiz adina
aaaaaaa bunlar da çok tatlı bu arada bu topik tüm aylara yıllara devam etsin hamile kalsakta kalmasak ta buradan devam edelim ben çok sevdim burayı. öbür topiklerde herkes birbiriyle takılıyor bişey soruyorsun cvp bile veren yok insan sığınıp soramıyor. bu sayfa oldu bence
mrb arkadaslar bende bu ay hamile kalmayi isteyenlerdendimkendimde hamilelik belirtileri hissediyordum ates olcümü 2 aydir yapiyorum ve atesim dün resmen düstü bugünde hamilelik testi yaptim sonuc negatif daha regl olmadim
İyi geceler arkadaslar bizim hikayemizde 2012 agustosda evlendik aralik gibi dusunmeye basladik halen olmadi.. Kk sayesinde cok sey ogrendim cok testler yaptirdim en son esim varikosel ameliyati oldu 6 ocakta.. Daha dikisleri bile alinmadi bundan sonrasi kismet...
aaaaaaa bunlar da çok tatlı bu arada bu topik tüm aylara yıllara devam etsin hamile kalsakta kalmasak ta buradan devam edelim ben çok sevdim burayı. öbür topiklerde herkes birbiriyle takılıyor bişey soruyorsun cvp bile veren yok insan sığınıp soramıyor. bu sayfa oldu bence
hayirli sabahlar canlar
cumleten kandilimiz mubarek olsun insaAllah..
bugunde dualarimizda analaim bir birimizi..
benim ogleden sonra misafirim gelecek..
suan buyuk bir heyecan ile pasta yapmaya calisiyorum
gecmise bir bakayim
HERKESE GÜNAYDI HANIMLAR..ATEŞ ölçme yöntemini bilmiyorum ama bende i konuda bilgi vereyim.. ben yumurtlama gününü hiiç bilmezdimm ende belirti yook zannederdiim..burada i sayfada ovulasyon testleri hakkında bigi edindinm..hemen aldım ..adet bitti ben hemen başladım başlamamam gerek ama merak işte:)...tabii negatif negatif sonra 12. gün hafif çizhgi oldu 13. gün hemen neteşti çizgi hee yumutluyorum ben demekki dediiim..valal kızlaarr çift çizgiye bir sev,ndiimm bölee bi ferahladımkii..çünkii nette yazılar okumuştum adet görsen de yumurtlama olmayabilirmiş diye bende acaba öle midir diye kafaya takmaya başlamıştım..testi öneririm faydası olacak mı ay sonunda görecem ama beni psikolojik olarak rahatlatmaya yettii....
Canim hos geldin
Canim bende de ovulasyon testleri var.
Ablam kullanmamis bana verdi.
Bende cesaret edemiyorum kullanmaya.
Aksine kendime daha fazla stres yaparim diyorum :/
günaydın hayırlı kandiller bol bol dua edelim inşallah birbirimize de
Canim evet cok haklisin.canım aslında yapsan şu açıdan faydası olabilir. mesela ben bundan önceki ay kullandım hangi gün yumurtladığımı öğrendim, o günkü vucudumda oluşan değişikliklere dikkat ettim, bu hamile kaldığım ayda da o günlere göre yakınlaştım eşimle , yani onun hem öncesi hem sonrası.. ama tabi yine de çok stres yaparım dersen boşver :) 2 günde bir denemeye devam
Amin canim insaAllahgünaydın hayırlı kandiller bol bol dua edelim inşallah birbirimize de
Günaydın kandiliniz mübarek olsun...
Dualarinizda benide unutmayin....bende sizlere dua edicem..
Allah senden de razi olsun canim bugun bol bol salavat getirelim cok dogruGünaydın hayırlı kandiller. Allah dualarımızı kabul eder inşallah .
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Kizlar pastam hayal ettigim gibi olmadi
Cikolaya sosum yokmus meger.
Pudding kullandim.
Bakalim sonuc nasil olacak.
Tadina bakmadim henuz.
Pataesli milfoy yaptim.
Bohca gibi kapatip ters cevirdim.
Birde salata yapicam.
Marul sogan domates filan.
İstedigim gibi olmadi yine hic bisey :26:
: (((
Canim evet cok haklisin.
Bende bu ay da olmazsa onumuzde ki ay kullanirim insaAllah.
Ama kendimi biliyorum ovu test positiv cikti oldumu olmadimi..
Birde esim 12 saat calisiyor bu hafta
Geve vardiyesinde..
Calismalar her iki gunde bir olamayacak.
Ama insaAllah onemli gunu denk getirebiliriz
Amin canim insaAllahAllah razi olsun.
Allah razi olsun canim Allah kabul etsin
Allah senden de razi olsun canim bugun bol bol salavat getirelim cok dogru
Allahume Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Pudding kullandim.
Tadina bakmadim henuz.
Pataesli milfoy yaptim.
Birde salata yapicam.
merhabalar tatlışlarkandilimiz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inş bende bol bolsalavat cekip allahın isimlerini anarak dua edicem inş allahım kabul etsin inş
birazdan şekerpare yapıcam fıstıklı ,komşularıma dagıtıcammübearek günde evimde pişsin güzel şeyler
Dualarımı yaptım surelerimi okudum hepinize dua ettim nicklerinizi aklımdan geçirerek Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin versin inşallah
dualarınızda beni de geçirin
hayırlı kandiller
Allah kabul etsin canım şimdiden ellerine sağlık :))) Hayırlı kandiller
Kızlar bu arada bugün çok enteresan birşey olduGece uykumun arasında kabak tatlısı kokusuna uyandım töbe töbe :S sonra bir de uyku sersemi uyku sersemi etrafıma baktım noluyor mutfakta birşey mi açık unuttum yanıyor muyuz yoksa falan diye. ondan sonra da o kabak tatlısı kokusuyla daldım kaldım yine neydi ki bu ya çok enteresan
hayırlı kandıller canım
yap sen bı güzel kabak tatlısı yeaşermeler mi basladı yoksa
Canim hos geldin
Canim bende de ovulasyon testleri var.
Ablam kullanmamis bana verdi.
Bende cesaret edemiyorum kullanmaya.
Aksine kendime daha fazla stres yaparim diyorum :/
yok yaaa bu zamanda başlamaz ki dahaama annem olabilir belli de olmaz dedi
Pudding kullandim.
Tadina bakmadim henuz.
Pataesli milfoy yaptim.
Birde salata yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?