Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tatlım hayırlı olsun hamişliğin allah kucagına aldırmayı nasıp etsın çok sevindim ya ne güzel

sorma ben rezil durumdayım depresyon eşiğindeyim deilim allahtan ama üzgünüm bu ayda olmadı regl bitti işte bakalım nasıp

Canim herseyin hayirlisi.. yeni bir dongu basliyor yeni umutlar.. bol bol dua ediyosun.. insallah bu ay melegin gelir..
Akintilari takip et.. iliskileri kacirma.. bir gun olsun bir gun olmasin.. Ates olcuyomusun sen ??

valla hep kız gelio aklıma inşallh kız olur ben kızları çok seviyorum minnak minnak etek giydirisin ayyy çok tatlı yeniliycem cnm sonra dr gitcem hemen bende bide kansızlık var hiç sevmiyorum o şurupları filan naparım bilmiorum dr düzenli kullanıcan diyo ben bu ay kullanmadımmm inşaalh cnm bi güzel haberde benden gelir

Canim herseyin hayirlisi.. yeni bir dongu basliyor yeni umutlar.. bol bol dua ediyosun.. insallah bu ay melegin gelir..
Akintilari takip et.. iliskileri kacirma.. bir gun olsun bir gun olmasin.. Ates olcuyomusun sen ??

evet canım hayırlısı

bu döngüyle beraber ateş ölçmeye başladım...amacım yumyum günlerini testbit erdebilmek bakalım becerebilirsem:26:

evet canım hayırlısı

bu döngüyle beraber ateş ölçmeye başladım...amacım yumyum günlerini testbit erdebilmek bakalım becerebilirsem:26:

Aaa canim cok guzel bu.. ne demek ben yardimci olurumm.. arakdaslarimda yardimci olur.. sen ATESLI CANLAR diye topik var oraya bir yaz.. tablonu yaptin mi ffde..

Ates olcme.. cok ise yariyo kizlar.. yumurtayi tespit ediyosunuz.. ben hep gec yumurtluyomusum haberim yok tabii..
14.gun yumurtluyorum saniyodum ama nerde taa 21-22- gunlerdeymis ben o gunlerde birakiyodum iliskiyi.... ates sayesinden ogrendimm..
Insallah sanada ugurlu gelir cnim..

merve bize dua ediyorsun dimi canım.. inşallah bizlerinde olur. bende kız hissediyorum ya..

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da :)
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dön :))) bebiş bi gelsin onun için hiç aksatmazsın ilaçları falan merak etme sen. öğrendiğin günden itibaren bambaşka bir dünya başlayacak senin için

merve bize dua ediyorsun dimi canım.. inşallah bizlerinde olur. bende kız hissediyorum ya..

evet canım dua ediyorum, ismini verenlerin isimlerini geçiriyorum bilmediğim kimilerini de hatırlayabildiğim kadarıyla kullanıcı adını geçiriyorum.. Allahım kabul etsin inşallah
evet kız bebek yetiştirmek daha bir keyifli olur bir anne için sanırım ama sağlıklı olsun da ne olursa artık :)

sorma canım ff tablo oluşturamadım şimdilik not alıyorum...tabloyu becerebilirsem yapıcam

saol kuzum benim rabbim sanada nasip etsin haberleşeleşelim

sorma canım ff tablo oluşturamadım şimdilik not alıyorum...tabloyu becerebilirsem yapıcam
Cok zor basta biliyorum banada kizlar yardimci olmustu.. onlar hemen yapar.. sen bi yaz.. dedim gelceiini zaten.. tabloyla daa guzel oluyo daha net gorebiliyosun..
saol kuzum benim rabbim sanada nasip etsin haberleşeleşelim
Amin canimm.. tabiki.. yazrim arada.. cok ooptumm kendine ve melegine ii bak..

Komşum iyiyim kahvaltı yapıyorum. . Gel beraber olsun. .heyecanla günü mu bekliyorum
Afiyet olsun canim bende herifimle kahvalti yaptim onun carsida az isi var cikti simdi evdeyim bende namazi bekliyorum :)
inşallah efulim dr gittin mi sen ?
Yok canim diger topiktede anlatmistim ama gormemissin sanirim gitmedim doktora :)
cnm bugün veya yarın sabah idrar testini tekrarlıycam olumlu yada olumsuz olursa hemen gitcem kan tahlili için gördümmü testimi nasıl çıktı
Canim bence de testi tekrarla emin olmak adina. Ben sahsen ikinci cizgiyi gordum.. Ama kaymisti uc taraftaydi insaAllah hamilesin canim hepimiz oyle inaniyoruz :)
Canim hep dua ettim sana Efulim e .. insallah hamilesindir .dunyalar bizimde olacak .inan senn adina cok heyecanliym
Allah razi olsun canim bende sizler icin dua ettim kabul olsun insaAllah :)
kızlar günaydııın
bol hamiş haberli günler diliyorum inşallahhhh
Gunaydin canim nasilsin? Ben senin bebegin hakkinda tahmin yurutemiyorum Zaten ben genelde ne desem hep tersi cikiyor ablamlardan biliyorum Saglikli hayirli evlat olsunda onemli olan o canim..
saol canim hayirlisi olsun ne yapalim
Oyle canim Rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize insaAllah..

efulim git bi doktara muyane ol ben öle yapmıştım folşk asite başlamıştım sonrada dayadım ayağı havaya yattım soluma 20 dk rabbbim verdi belimede yastıkkk

Gunaydin canim nasilsin? Ben senin bebegin hakkinda tahmin yurutemiyorum Zaten ben genelde ne desem hep tersi cikiyor ablamlardan biliyorum Saglikli hayirli evlat olsunda onemli olan o canim..

İyiyim canım Allaha şükür sen nasılsın :)
Vallahi ben de bir tahmin yürütemiyorum canım, aman düşünmüyorum da gerçi ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun da

kızlar ben kacıyorum ....koçişkom gelicek yemege...tekrar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…