Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm

Kizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm
Canım hamilesin Tebrikler ... daha küçük oldugu için silik cikmis. . Hemen kan testi yaptır bence.. cokkkkk sevindim. . Topigin 4. Hamilesesi oldun

Kizlar merhaba..

tebrikler cnm allah sağsalim kucağına versin inşallah bence hamişsin üzülme kan testi yaptır hemen

Kizlar merhaba..

:/ gölge gibi de olsa hamilesin bence yaaa.. benimki de öyleydi :)

ayyy inşallah cnm dua et bnm için sen hamişsin artık yoruldum bir sendir heray aynı stresi yaşamaktan

dua ediyorum sürekli canım, inşallah tez aamanda

Komşum kan testi yaptır bence en azından şüphen kalmaz..

suan şüphe filan kalmadı zaten direk dr gitcem randevu alıcam bugün inşallh bir kerede böyle gecikişti aynı testlerde çıkmıyo kan testi yaptırdım negatifti yani idrarda çıkıyo olması gerek çıkmadığına göre bebiş yok yani

Mrb canım.. yazılarını görüyorumm.. bende senin gibiyim çok stresliyim boşu boşuna idrar tahlili yapıp morelimizi bozmayalım.. bence sen yarın sabah git sağlık ocağına yada tıp merkezine git hemen 2 saatte sonucu alırsın..
stres yapma inşallah vardır bebek. ama idrar testlerine hiç güvenme derim ben... Merve arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını biliyorsan o bize örnek olsun.. sevgiler

ayyy hiç sorma düşün düşün .... işin diye bi söz varya aynen o durumdaydım ama dün akşam anladım stres yapıyosun dedim kendi kendime drek dr gitcem cnm bugün randevu alıcam tedaviye başlıycaktım zaten o ister zaten kan tahlili yada untrasonla bakar anlarız o zmn

aynen insan kendini bile heveslendirmek istemiyor degil ki baskasina anlatsin. Burada herkes ayni oldugu icin yazdim sonunda. Kimse eminim esine bile bos yere heveslenmesin diye bahsetmiyordur belirtisinden duygusundan yada her neyse iste. Yani ben degil aileme esime bile sanki planimiz yokmus gibi davraniyorum ama sabir tukeniyor hic belirtim yok hic umudum yok ama nedense sqbir gun gectikce azaliyor. Mesela bugun ayin 15 saniyordum bata kaldi 6 gun falan derken ayinn 14 u oldugunu gorunce bile bozuldum o denli yani

cnm üzülme desem yalan çünkü bende çok üzülüyorum eşime bile senn dediğin gibi bişey söylemiyorum ümitlenir diye aynn dediğin gbi sabır tükeniyor sende anne olmak iinde bi kıpırtı hissetmek için can atıyosun heray ordamısın diye boş göbüşünü seviyosun bi yerde bebek hamiş görsen için sızlıyo pazarda filan bebiş kıyafeti görsen bakakalıyosun alamıyosun elin ermiyo çünkü senn yok çok zor beklemek sebretmek rabbim hepimize sabır versinçünkü ihtiyacıız var elat hasretiyle sınamasın bizi gözlerimiz sevinçten dolsun üzüntüden dolmasın allahı hiçbi kadını ANNE sözcüğünden mahrum bırakasın inşallah

Allah sifa versin tezden canim. Insan neler umut ediyor neler. Belirti yokken bile insallah diyor. Allah bir mucize verse diyor. Beklemek istemiyor. Allahim bu ay sonu en az 10 kisiye hayirli haber nasip etsin. Iclerinde bana da.
keske bir test olsa iliskiden 2 gn sonra deseki bize aa evet sperm yumurtayi buldu delmeye calisiyor yorma kendini vs boyle 20 gun zor geciyor

ayyyy güldürdün beni ne güzel olur valla o ay hiç değilse üimtlenmeyiz keşke olsa hemen alırım valla

Aminn canim. Benim ilk denemem ama kendimi bile etkilemek istemiyorum aslnda. Hep adetim inşallah gelmez demiyorum. Bu bence adet gününü etkiler. O yuzden hep birdahaki ay ovuluasyon testi alayim. Adet bitsin bakayim vs diye kkendimi kirmuziya alistirmaya calisiOrum. Eger gelecekse gelecek yani diye. Ne bileyim yine de sabirsizlik iste. Senin durumun biraz garip oldu bu aym regl gelmedi sonuc negatif artik bunu unutacak bir sey bulman lazim. Dilerim iyi haberdir ama sen yine de kendin icin kes umudu olursa sürpriz olmazsa uzulmemeye çalış. Mumkunse yani.

kestim zaten ümit filan kalmadı bir aydaha bebişimden mahrumum üzülüyorum bide acayip sulu gözlüyüm sanki yaş yaşlarım hazırda bekliyo sevmiyorum bu huyumu napaalım buda bizim kaderimiz katlanıcaz

kestim zaten ümit filan kalmadı bir aydaha bebişimden mahrumum üzülüyorum bide acayip sulu gözlüyüm sanki yaş yaşlarım hazırda bekliyo sevmiyorum bu huyumu napaalım buda bizim kaderimiz katlanıcaz

mevlam gorelım neyler neylerse güzel eyler.. Kader deme yıne de. Bızım hesabımız degıl rabbımın hesabı ıllakı dogru olan. Dıleyıp allaha sıgınmaktan baska care yok. Allah hepımıze akıl beden ruh saglıgı yerınde allaha hayırlı evlatlar nasıp etsın. Evlatla sınamasın da nezaman nasıp ederse kabulumuz.

aminnnnn cnm inşallh te zamanda nasip eder

inşallah aminnnnnnn canım..hayırlı haberlerle döneceksin sen ben inanıyorum.. Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…