Canım hamilesin Tebrikler ... daha küçük oldugu için silik cikmis. . Hemen kan testi yaptır bence.. cokkkkk sevindim. . Topigin 4. Hamilesesi oldunKizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm
öyle canım benim.. inşallah sizin minik bir bebişiniz olacak beraberce kendi bebişinizi büyütüp seveceksiniz
Komşum kan testi yaptır bence en azından şüphen kalmaz..11 di cnm geçti yani
Kizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm
Kizlar merhaba..
ayyy inşallah cnm dua et bnm için sen hamişsin artık yoruldum bir sendir heray aynı stresi yaşamaktan
Komşum kan testi yaptır bence en azından şüphen kalmaz..
kızlar günaydın testlerle kafayı yiycm galiba ama son yaptığım testten sonra yapmamaya karar verdim az daha gelmesse direk dr gitcem dün yaptığımda negatiff çıktı ama hala adetten eser yok göğüslerim şişti sabah 8 de ateşimi ölçtüm 37 çıktı anlaadı gitti valla bna sters yapmamaya karar verdim streste geçiktiriyor diye okudum bilmiyorum kafam çok karıştı sizler nasılsınız
:/ gölge gibi de olsa hamilesin bence yaaa.. benimki de öyleydi :)
dua ediyorum sürekli canım, inşallah tez aamanda
saol cnm allah razı olsun bebişine sana sağlıkı ömür versin rabbim
Mrb canım.. yazılarını görüyorumm.. bende senin gibiyim çok stresliyim boşu boşuna idrar tahlili yapıp morelimizi bozmayalım.. bence sen yarın sabah git sağlık ocağına yada tıp merkezine git hemen 2 saatte sonucu alırsın..
stres yapma inşallah vardır bebek. ama idrar testlerine hiç güvenme derim ben... Merve arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını biliyorsan o bize örnek olsun.. sevgiler
Canim insaAllah güzel haberlerle gelirsin.
Sadiyemizden de haber yok insaAllah oda bize güzel haberlerle gelir.
Canim ya dedigin gibi hormonlarin bozuldu yada stres sIkInti yaptin kendine olabilirmi?
Benim de artik eskisi gibi yogun gelmiyor.
Ama ben kansizlik ve demir eksikligi icin hap kullaniyorum onun etkisi olabilir sanirim.
Olsun canim üzülme Allahin izniyle önümüzde ki ay krimizilar gelmez insaAllah.
Aramiza hosgeldin Asimelik.
Insan konusmaya ihtiyac duyuyor gercekten.
Sahsen ben cevremdekilerle konusamiyorum hamilelik durumunu.
Burada her seyi iyi olsun kötü olsun yazabiliyorum.
InsaAllah Rabbim fazla bekletmeden gönderir bebegini.
Senide aliyorum listemize insaAllah hepimizin adinin yanina hamileee yazar :)
aynen insan kendini bile heveslendirmek istemiyor degil ki baskasina anlatsin. Burada herkes ayni oldugu icin yazdim sonunda. Kimse eminim esine bile bos yere heveslenmesin diye bahsetmiyordur belirtisinden duygusundan yada her neyse iste. Yani ben degil aileme esime bile sanki planimiz yokmus gibi davraniyorum ama sabir tukeniyor hic belirtim yok hic umudum yok ama nedense sqbir gun gectikce azaliyor. Mesela bugun ayin 15 saniyordum bata kaldi 6 gun falan derken ayinn 14 u oldugunu gorunce bile bozuldum o denli yani
hoşgeldin canım ben de geçen yıl ocakta düşünmeye başladık,sonra biraz ara verdik erteledik.Zaten eşim de de varikosel çıktı,korunmadık ama tutmadı da :) şimdi yeniden niyetlendik o sebeple eşim doktora gidecek yeniden sperm testi yaptıracak ondan sonra bakıcaz duruma
Allah sifa versin tezden canim. Insan neler umut ediyor neler. Belirti yokken bile insallah diyor. Allah bir mucize verse diyor. Beklemek istemiyor. Allahim bu ay sonu en az 10 kisiye hayirli haber nasip etsin. Iclerinde bana da.
keske bir test olsa iliskiden 2 gn sonra deseki bize aa evet sperm yumurtayi buldu delmeye calisiyor yorma kendini vs boyle 20 gun zor geciyor
cnm üzülme desem yalan çünkü bende çok üzülüyorum eşime bile senn dediğin gibi bişey söylemiyorum ümitlenir diye aynn dediğin gbi sabır tükeniyor sende anne olmak iinde bi kıpırtı hissetmek için can atıyosun heray ordamısın diye boş göbüşünü seviyosun bi yerde bebek hamiş görsen için sızlıyo pazarda filan bebiş kıyafeti görsen bakakalıyosun alamıyosun elin ermiyo çünkü senn yok çok zor beklemek sebretmek rabbim hepimize sabır versinçünkü ihtiyacıız var elat hasretiyle sınamasın bizi gözlerimiz sevinçten dolsun üzüntüden dolmasın allahı hiçbi kadını ANNE sözcüğünden mahrum bırakasın inşallah
Aminn canim. Benim ilk denemem ama kendimi bile etkilemek istemiyorum aslnda. Hep adetim inşallah gelmez demiyorum. Bu bence adet gününü etkiler. O yuzden hep birdahaki ay ovuluasyon testi alayim. Adet bitsin bakayim vs diye kkendimi kirmuziya alistirmaya calisiOrum. Eger gelecekse gelecek yani diye. Ne bileyim yine de sabirsizlik iste. Senin durumun biraz garip oldu bu aym regl gelmedi sonuc negatif artik bunu unutacak bir sey bulman lazim. Dilerim iyi haberdir ama sen yine de kendin icin kes umudu olursa sürpriz olmazsa uzulmemeye çalış. Mumkunse yani.
kestim zaten ümit filan kalmadı bir aydaha bebişimden mahrumum üzülüyorum bide acayip sulu gözlüyüm sanki yaş yaşlarım hazırda bekliyo sevmiyorum bu huyumu napaalım buda bizim kaderimiz katlanıcaz
mevlam gorelım neyler neylerse güzel eyler.. Kader deme yıne de. Bızım hesabımız degıl rabbımın hesabı ıllakı dogru olan. Dıleyıp allaha sıgınmaktan baska care yok. Allah hepımıze akıl beden ruh saglıgı yerınde allaha hayırlı evlatlar nasıp etsın. Evlatla sınamasın da nezaman nasıp ederse kabulumuz.
cnm üzülme desem yalan çünkü bende çok üzülüyorum eşime bile senn dediğin gibi bişey söylemiyorum ümitlenir diye aynn dediğin gbi sabır tükeniyor sende anne olmak iinde bi kıpırtı hissetmek için can atıyosun heray ordamısın diye boş göbüşünü seviyosun bi yerde bebek hamiş görsen için sızlıyo pazarda filan bebiş kıyafeti görsen bakakalıyosun alamıyosun elin ermiyo çünkü senn yok çok zor beklemek sebretmek rabbim hepimize sabır versinçünkü ihtiyacıız var elat hasretiyle sınamasın bizi gözlerimiz sevinçten dolsun üzüntüden dolmasın allahı hiçbi kadını ANNE sözcüğünden mahrum bırakasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?