Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar rüyamda kedi yavyusuyla dolaşıyodum bakın manası neymiş Rüyada kedi görmek çocuk sahibi olacağınıza, gülimmi ağlimmi bilemedim

bende geçen haftalarda yatağımın altından kedi yavrusuyla ördek yavrusu çıkıyordu . onları sevip oynuyordum :) çocuk sahibi olmaya işaret dediler ama adetim geldi

bende geçen haftalarda yatağımın altından kedi yavrusuyla ördek yavrusu çıkıyordu . onları sevip oynuyordum :) çocuk sahibi olmaya işaret dediler ama adetim geldi

canım yakın zamanda bu haberi alacaksın demektir :) 2 ay önce bir rüya görmüştüm ben de. erkek çocuk müjdesiydi anlamı. bu ay da hamileliği öğrendim. belli olmaz yani :)

kızlar 26.günümde test negatif dedi belirti de olmadığından mantıklı bir sonuç.bu grip halimle gebe de kalamam.bana rahim filmi yolu görünyor

benim de bebeğim 14 haftalıktı kalbi durmuş.benm 1 seneyi geçti.klomen kullandım sanırım yine yok.

iğneden sonra 12.gün az çok belli eder canım

canım yakın zamanda bu haberi alacaksın demektir :) 2 ay önce bir rüya görmüştüm ben de. erkek çocuk müjdesiydi anlamı. bu ay da hamileliği öğrendim. belli olmaz yani :)
inşallah canım bir umut kalbimin köşesinde . ben de iki yavruydu ikiz mi olacak ne :)) çok istiyorum Allah ikiz nasip etsin bana :)

inşallah canım bir umut kalbimin köşesinde . ben de iki yavruydu ikiz mi olacak ne :)) çok istiyorum Allah ikiz nasip etsin bana :)

ayyy inşallah Allahım gönlündekini karnına düşürsün benim eşim de ikiz istiyormuş ama ben 2 tane olursa nasıl bakacağımı düşünüyorum

ayyy inşallah Allahım gönlündekini karnına düşürsün benim eşim de ikiz istiyormuş ama ben 2 tane olursa nasıl bakacağımı düşünüyorum

cnm bnm kv 3 çocuğu var 3 dede allhım kız erkek önemli değil bana ikiz ver diyomuş ikiz hevesi varmış sonra olmadı diyo demişki allahım bana vermedin gelinlerime ver demiş bene şimdi diyorum olmuycakta tüp bebek filan olup ikizmi olcakki diyorum ama bende isterim ikiz bebeğim olsun

ben bekarken de hep derdim ikiz bebeklerim olsun diye . e bakması zor olur ama güzel olur ya hayatımın bir kaç yılını onlara bakmak için feda ederim :) Allahım herkesin gönlüne göre versin :))

benim de böle bi olay başıma geldi telaş etmeyin.5.gün sökülmeye başlamıştı meğer kistmiş doktora gtmeniz lazım

ben bekarken de hep derdim ikiz bebeklerim olsun diye . e bakması zor olur ama güzel olur ya hayatımın bir kaç yılını onlara bakmak için feda ederim :) Allahım herkesin gönlüne göre versin :))

evet canım haklısın, amin inşallah :)) olursa da bakacağız tabiki herşey Allahtan

cnm ben rüyalara kalsam şimdiye doğurmuştum geçende ekmek gördüm oda çocuk diyo ama bak gelen giden yok

Rabbim bizlerede hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahhh

Selam canlar nasilsiniz?
Gecmise bakmam gerekiyor ama sayfalar birikmis masAllah :)

Listeria arkadasimizin test sonucu ne cikti?
Baska hamis haberi alan varmi

heee anladım canım çok tşk ederim.. ben hiç duymadım erken gebelik testini. bakalım bekliycem ocak 20 ye kadar eğer adet olmazsam direk hastaneeye kan vermeye gitcem :) .. bunaldım günler geçmiyor..

Aynen canim bak suan biraz daha rahatim ama bat tarihim yaklassin kafayi yerim kesin ne oldu ne bitti diye yapabilecegim en kötü seyi yapiyorum o zaman malesef

günaydın arkadaşlar

2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo bugünde yaptım yine silik cıktı.ama kanda negatif çıkmasından korkuyorum beklesem mi acaba ?

Tebrikler hamilesiniz

bugün hormon testleri için kan verdim inşlh sonuçlarım iyi çıkar dua edin bana
Canim icini ferah tut insaAllah sonuclar temiz cikar Allahin izniyle..

bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti ay heycandan olcem hamilemiyim ki baska biseye delalet degl dimi bu cift czgiler nolr yrdmci o
Sizide tebrik edeirm sizde hamilesiniz

Canim hos geldin öncelikle uzun zamandir yoktun haber vermene sevindim :) Rabbim hayirlsini nasip etsin insaAllah. Eminim zordur hem calisip hem ev ile iglilenmek üstelik rahat bir kafayla bebek calismalarini yapmak. Sonuclari merakla bekliyorum. Rabbim insaAllah bebegini göndermistir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…