kızlar rüyamda kedi yavyusuyla dolaşıyodum bakın manası neymiş Rüyada kedi görmek çocuk sahibi olacağınıza, gülimmi ağlimmi bilemedim
bende geçen haftalarda yatağımın altından kedi yavrusuyla ördek yavrusu çıkıyordu . onları sevip oynuyordum :) çocuk sahibi olmaya işaret dediler ama adetim geldi
İnş.cnm uyuyunca zor olmuyor hatırlamıyosun bile
kimler çalışıyor kimler ev hanımı topikte?
günaydın herkese
kızlar benide topiğinize alın 14 haftalık bebğimin kalbi durdu agustosdan beri hamile olamadım 3 OCAKTA çatlatma iğnemi oldum bugn 10.gün adet olcakmış gibi belirtiler başladı dün yani iğneden sonra 9.gün idrar testim negatif çıktı erkenmi yapmışım çok üzüldüm yarın 11.gün sabırsızlanıyorum acaba kan testi yaptırsammı ki??
inşallah canım bir umut kalbimin köşesinde . ben de iki yavruydu ikiz mi olacak ne :)) çok istiyorum Allah ikiz nasip etsin bana :)canım yakın zamanda bu haberi alacaksın demektir :) 2 ay önce bir rüya görmüştüm ben de. erkek çocuk müjdesiydi anlamı. bu ay da hamileliği öğrendim. belli olmaz yani :)
inşallah aminnnnnnn canım..hayırlı haberlerle döneceksin sen ben inanıyorum.. Allah hayırlısını versin.
inşallah canım bir umut kalbimin köşesinde . ben de iki yavruydu ikiz mi olacak ne :)) çok istiyorum Allah ikiz nasip etsin bana :)
kızlar 26.günümde test negatif dedi belirti de olmadığından mantıklı bir sonuç.bu grip halimle gebe de kalamam.bana rahim filmi yolu görünyor
ayyy inşallah Allahım gönlündekini karnına düşürsünbenim eşim de ikiz istiyormuş ama ben 2 tane olursa nasıl bakacağımı düşünüyorum
ayyy inşallah Allahım gönlündekini karnına düşürsünbenim eşim de ikiz istiyormuş ama ben 2 tane olursa nasıl bakacağımı düşünüyorum
aynı dertten ben de müzdaribim leke bitti kana döndü ama okadar az ki kaç gündür 1 paket dolmaz
yani normalde ilk iki gün günde 3-4 ped değişirdim
3 gün leke geldi sonra sökülüyor dedim ama çok az söküldü. idrar testim de negatif. hormonlarım bozuldu sanırım.
testere dişli aslan pençesi otunu içmeye başladım. hayırlısı
ben bekarken de hep derdim ikiz bebeklerim olsun diye . e bakması zor olur ama güzel olur ya hayatımın bir kaç yılını onlara bakmak için feda ederim :) Allahım herkesin gönlüne göre versin :))
bende geçen haftalarda yatağımın altından kedi yavrusuyla ördek yavrusu çıkıyordu . onları sevip oynuyordum :) çocuk sahibi olmaya işaret dediler ama adetim geldi
cnm bende çektiricem inşallah her hastane çekiyomu peki
heee anladım canım çok tşk ederim.. ben hiç duymadım erken gebelik testini. bakalım bekliycem ocak 20 ye kadar eğer adet olmazsam direk hastaneeye kan vermeye gitcem :) .. bunaldım günler geçmiyor..
günaydın arkadaşlar
2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo bugünde yaptım yine silik cıktı.ama kanda negatif çıkmasından korkuyorum beklesem mi acaba ?
Canim icini ferah tut insaAllah sonuclar temiz cikar Allahin izniyle..bugün hormon testleri için kan verdim inşlh sonuçlarım iyi çıkar dua edin bana
Sizide tebrik edeirm sizde hamilesinizbugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti ay heycandan olcem hamilemiyim ki baska biseye delalet degl dimi bu cift czgiler nolr yrdmci o
Günaydın canlarım,benim ovulasyon günüm ya 9 yada 10 ocaktı,ztn reglm bittiğinden itibaren gün aşırı ilişki yaşadım.En sonda cumartesi günü yani ayın 11 inde o iş oldu.Sonra kendimi inzivaya çektim:) Bu iş baya yorucu oluyormuş özelliklede çalışan bayanlar için baya meşakatli. Şimdi çalışmalara ara verip beklemeye geçmeyi düşünüyorum ztn bat 24 ocak 10 gün kaldı. Bazende düşünüyorum ya son 10 gün içerisinde yumurtluyorsam .Gerçi 9 ve 10 ocakta çok ıslaklık yaşadım ve yumurta akı kıvamında akıntıyı çok net gördüm.Amann insanın aklına binbirtürlü fikir geliyor.:18:
konuşmak gerekiyor adet bitimi tarih veriliyormuş.anestezili soracam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?