Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

düşünmemeye çalış mmousemm ilk ayda belirti arama kendinden..
inşş tutmuştur benim yaşadıklarımı yaşamazsınn içten kalpten sölüorumm biliosunn benim kalbimi niyetimi arkadaşımm

aşkolsun söylemene bile gerek yok yani olmazsa üzülmem canım daha ilk ay yani zaten ihtimalim düşük. yumurtlama dönemini yakalayabildikmi bilmiyorum bile eşimin diş durumundan dolayı biliyosun ama insan yine de merak ediyo işte

inşallah hayırlı haberler alırsın canım
inş tatlım
ellerim ayaklarım buz buz buzz bir türlü ısındıramıyorum

durumu böyle olan?

tam tersine içleri kaynayan? :)
aynen bende öleyim büroda utanmasam sobanın içine giricem
benimde batım dündü gelmediiii bekliyorum ama olcak gibiyimmm
test yapmalısın bence tatlım

benim sol agrıyodu ve acayip yogunlukta kokulu akıntım geliyordu bence doktora gidicektim şüphelenmiştim ama gidemedim doktora ankaraya gittim orda bana eşimin bir yakın dostuna danısmıstım hamile olabilirsin demişti benimde gögüslerimde hassaslık sol tarafımda agrılar varda ve akıntım cok yogun ve cok geliyordu test yaptımda hamile cıkmıstım sok olmustum

4+5 te kese görünüyor karından bilgin olsun canım. 4+5 te gitsen bi taşta 2 kuş halledersin

Son düzenleme:

aa gerçektenmi benimde akıntım kokulu hatta ben yeni dr gitmeme rağmen iltihapmı oldu üşüttümmü acaba dedim. göğüslerim füze gibi oldu zaten pek umudum yok ama olursa çook mutlu olurum tabiki insanız işte merak ruhumuzda var merak ediyorum hastalansam üzülmem sadece rahatlarım merakım gidecek

canim gec oldu ama:)
ev tasicas toplaniyoruz. sende ne var ne yok?

olsun canım:) benimde geç oldu galiba..çok şükür iyiyim ev mi aldınız..

selam hanımlar nasılsınız hfta sonu aileleri ziyarete gittik giremedim hiç.şimdide hastaneden geliyorum bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başlamıştım..gittim doktor çook erken 1 yıl olmazsa tetkik yapıyoruz..siz daha yeni evlisiniz dedi sonrasında karından ultrasyonla baktı sıkıntı yookk çocuğun olur dedi folik asit verdi..ALALH ım hepiize tez zamanda nasip etsiinn...

kızlar yaa benim 3-4 gün sonra adet günüm..ama çok akıntım var sarıya dönük..sürekli adet oldum sanıyorum ıslaklık hissediyorum normalde böyle olmazdım püf..

canım 7 aydır negatifi görmekten bıktım..benim 3-4 ayda bir 1 gün gecikmem olur..bu aya denk geldi sanırım test yapmıcamm beklicemm

hadi sende bi test yap yaa çok umutluyum niyeyse bugün sende de bu ay ümitliyim açıkçası hadi yap bekliyoruz burdaaa

4+5 te kese görünüyor karından bilgin olsun canım. 4+5 te gitsen bi taşta 2 kuş halledersin

yok cnm raporu devlet hastanesi yazacak ama bnm dr um özel hastanede o yüzden maalesef ikisine aynı anda gidemiyorum:) bgn sadece raporu ve bhcg sonucumu alcak sonra da dr umu arayacagm büyük ihtimal cuma yada cumartesi gel der zaten

adetine kaç gün var tatlım yada kaç gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…