ellerim ayaklarım buz buz buzz bir türlü ısındıramıyorum
durumu böyle olan?
tam tersine içleri kaynayan? :)
ellerim ayaklarım buz buz buzz bir türlü ısındıramıyorum
durumu böyle olan?
ayyy ne güzelsıcacıktır oralar heralde..
düşünmemeye çalış mmousemm ilk ayda belirti arama kendinden..
inşş tutmuştur benim yaşadıklarımı yaşamazsınn içten kalpten sölüorumm biliosunn benim kalbimi niyetimi arkadaşımm
inşallah hayırlı haberler alırsın canım
aynen bende öleyim büroda utanmasam sobanın içine giricemellerim ayaklarım buz buz buzz bir türlü ısındıramıyorum
durumu böyle olan?
test yapmalısın bence tatlımbenimde batım dündü gelmediiiibekliyorum ama olcak gibiyimmm
kızlar yaa sol yumurtalığım çok ağrıyo sırtıma vuruyo yürürken batıyo resmen mide bulantım sabahtan beri var ama grip olucak gibiyim ondan da olabilir bide akıntım çok sizce ihtimalim varmıdır yaa
sağlık ocağına gittim canım yüzüm kireç gibi tansiyonum 9/4 çok düşmüş halsizim ısınamıyrumm
hayırlısı bakalım cnm ben internetten baktım sonucumu gördüm de smdi 2 de gidicem yine devlet hastanesindeki dr a bana rapor cıkarıcaklar iğneyi fark ücreti ödemeden almam için...sonra da kendi dr umu arıcam sonucu sölicem bakalım kese için hangi gün çagıracak
Geçmiş olsun canımmm üşüttünmü?
benim sol agrıyodu ve acayip yogunlukta kokulu akıntım geliyordu bence doktora gidicektim şüphelenmiştim ama gidemedim doktora ankaraya gittim orda bana eşimin bir yakın dostuna danısmıstım hamile olabilirsin demişti benimde gögüslerimde hassaslık sol tarafımda agrılar varda ve akıntım cok yogun ve cok geliyordu test yaptımda hamile cıkmıstım sok olmustum
canim gec oldu ama:)
ev tasicas toplaniyoruz. sende ne var ne yok?
canım 7 aydır negatifi görmekten bıktım..benim 3-4 ayda bir 1 gün gecikmem olur..bu aya denk geldi sanırım test yapmıcamm beklicemm
canım 7 aydır negatifi görmekten bıktım..benim 3-4 ayda bir 1 gün gecikmem olur..bu aya denk geldi sanırım test yapmıcamm beklicemm
4+5 te kese görünüyor karından bilgin olsun canım. 4+5 te gitsen bi taşta 2 kuş halledersin
kızlar napıyorsunuzzzz
yine mesaj geliyo yazılınca canımhoş geldin tatlım bu bildirimlerin yayınlanmaması ne kadar kötü olmus yazılanları kaçırmadan takip edebiliyorduk hiç değilse
aa gerçektenmi benimde akıntım kokulu hatta ben yeni dr gitmeme rağmen iltihapmı oldu üşüttümmü acaba dedim. göğüslerim füze gibi oldu zatenpek umudum yok ama olursa çook mutlu olurum tabiki insanız işte merak ruhumuzda var merak ediyorum hastalansam üzülmem sadece rahatlarım merakım gidecek
adetine kaç gün var tatlım yada kaç gün gecikti
yine mesaj geliyo yazılınca canım
nasılsın iyimisin kaç gün var
Yok cnm daha soğuk oralar ama ağaçlar çiçek açmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?