Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah cnm merak etmee mutlaka haber ver bize olur mu merakta bırakma

Güzel haberler getireceksin canım. Hiçbir şey olmayacak ALLAHIN İZNİYLE..

beni duyan varmı????????????????

canım bence bir göster istersen ordaki doktora da testlerini.. ayrıca senin durumun için nasıl olur bilmiyorum ama bazen özellikle regl döneminde muayeneye çağırıyorlar 2.3. günü falan.. doktorlar alışkınmış bu durumlara :)

ikisinede gideyim dmi burdaki doktor yakın h.içi gideblirm ama ordaki uzak çalştğm için anca h.sonu gidebilirm saol cnm sende inşlh ii haberlerle dönersn

vajinal ulsrasonda yumurtalıklar daha net görünüyor bir sorun olup olmadığı
birde akıntı durumuna bakıyorlar altan muayne oyüzden daha garanti bence
oyüzden yakında doktor varsa oraya gidin derim ben

canım naptın adetden haber varmı aynı gündük senle benim sanırım gelio karnım çok ağrıo azda lekelenme olmuş:

canım dün değerim 373 dü pazartesi çağırdı dr canımm

büyük ihtimalle bnde pazartesi gidicem dün 4+1 deydim 182.8 cıkmıs 1 hafta sonra falan görülebilir kese büyük ihtimalle dedi baska bi dr ...hayırlısı bakalım gidip su keselerimizi bi görseydik iyiydi:)

adetliyken karından bakıyorlar genelde ultrasonda ben pkoluyum çok gittim adetliyken
ama detaylı kontrol etmek isterse adetten sonra çağırabilir tekrardan

malesef bnde pko luyum cnm sür hormonum yuksek ve devlet hstnsne gttm bna ilaç yazmadı özele gideym bakaym yazrmı dersin eşimin testi falan yok sadece bnm hormon testlerim var

canım adetken de bakılıyor beni hep o zaman çağırıyorlar alttan baktırırsın hatta acımıyor o dönemde korkma rahat ol.hapı da doktor ona göre verir nasıl kullanacağını söyler.bittiğinde mi değil mi diye

ay sağol cnm bu süt hormonu engelliyormş gebelği ilaç içmelymişim bakalm inşlh dedğin gbi olur

büyük ihtimalle bnde pazartesi gidicem dün 4+1 deydim 182.8 cıkmıs 1 hafta sonra falan görülebilir kese büyük ihtimalle dedi baska bi dr ...hayırlısı bakalım gidip su keselerimizi bi görseydik iyiydi:)

regl 1 gün geçe 373 iyi dediler pazartesi görürüz sanırımm inşallahhhhhh

ay sağol cnm bu süt hormonu engelliyormş gebelği ilaç içmelymişim bakalm inşlh dedğin gbi olur

prolaktin yüksek çıktığında aslında gebeliği engeller.ama merak etme haptan sonra düzelir o tekrar test yaptırır ondan sonra ne ekerseniz onu biçebilirsiniz

benim kürtajdan sonra yüksekti kullandım hemen düştü korkulacak bi şey de yok rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…