bugün canım.. valla dün gece öyle kıpırdamadan uyumuşum azalmış hatta sabah namazından sonra hiç gelmemiş.. umarım böyle devam eder :)
oldu canım.. pazar akşam üzerinden beri kahverengiyle karışık hiç durmadı hem de :/ korktum baya bugün 3te gidiyorum doktora.. kendi doktorum da izne çıkmış heralde önemli birşey oldu, başka doktora gitcem bakalım ne olacak..
bugün daha iyiyim canım :)) sen nasılsın?
evet canım eşim de izin almış işten geliyor şimdi :)) karnımızı doyurup gideceğiz bakalım.. öyle yapmaya çalışıyorum, eşim de birşey yoktur korkma deyip içime su serpmeye çalışıyor :) zaten tek tesellim böyle akıntı olurken ağrım falan yok çok şükür.. neyse bakalım çıkacak birazdan ortaya :) hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
Allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah cnm merak etmee mutlaka haber ver bize olur mu merakta bırakma
Güzel haberler getireceksin canım. Hiçbir şey olmayacak ALLAHIN İZNİYLE..evet canım, hayırlısı bakalım.. zaten bu bebeğin yiyecek lokması varsa Allahım her şartta korur, yoksa da gider yani elden birşey gelmez.. napayım canım Rabbime bıraktım :) hakkımda hayırlısı neyse o olsun :) söylerim gelişmeleri doktordan gelince..
beni duyan varmı????????????????
Güzel haberler getireceksin canım. Hiçbir şey olmayacak ALLAHIN İZNİYLE..
canım bence bir göster istersen ordaki doktora da testlerini.. ayrıca senin durumun için nasıl olur bilmiyorum ama bazen özellikle regl döneminde muayeneye çağırıyorlar 2.3. günü falan.. doktorlar alışkınmış bu durumlara :)
beni duyan varmı????????????????
mervecim hayırlı haberlerle gel inşallllllahh
naber tatlımm görüsemiyoruz kaç gündür:) naptın gittinmi dr a
canı kahve lekelenmem var ama henüz sökülemedim galiba...adet olmayı bekliyorummm
şu yerleşme kanamasımıdır nedir birisi sabah onu söledi isyan dikkat et ilaç falan alma yerleşme kanaması olabilir dedi..
annemde kardeşlerim ve bana hemile kalırken kahve akıntısı gelmiş adet oldu sanmış ama kesilmiş..
fakat benim adettten önce kahve akıntım gelirdi zaten fakat bat günümden bir gün önce gelir bat günümde de kesin adet olurdum hiç gecikmem olmazdı..
o yüzden bekliyorum yarın olsun hayır olsun bakalım..
Rabbim büyük o ne dedi ise o olacak
günaydın kızlarnasılsınız
bol bol hayırlı, güzel haberli bir gün diliyorum inşallahhhsiz de bana dua edin nolur şu günü güzel haberlerle atlatayım :26:
canım dün değerim 373 dü pazartesi çağırdı dr canımm
adetliyken karından bakıyorlar genelde ultrasonda ben pkoluyum çok gittim adetliyken
ama detaylı kontrol etmek isterse adetten sonra çağırabilir tekrardan
mrb canlar size bişey danışsam yardımcı olurmusunuz çok ikilemlerdeyim karar veremiyorm
şimdi benm elmde hormon testlerm var bi doktor buldm kaynrcada şmdi ona bu cmrtesi gidemem misfrlerm var anck öbür cmrtesye gideblrm o cmrteside büyük ihtimal adetmn 2. yada 3. gününde olacağm sizce doktor bni o halde kontrol edermi?
diğer sorumda o doktora gidene kadar bzm burdaki kadn doğmcuya bi görnsemmi testlermi göstersmmi süt hormonum yuksek çıktı acaba bna ilaç verirmi? yardmcı olun napaym ben ??????????????? :26:
canım adetken de bakılıyor beni hep o zaman çağırıyorlar alttan baktırırsın hatta acımıyor o dönemde korkma rahat ol.hapı da doktor ona göre verir nasıl kullanacağını söyler.bittiğinde mi değil mi diye
büyük ihtimalle bnde pazartesi gidicem dün 4+1 deydim 182.8 cıkmıs 1 hafta sonra falan görülebilir kese büyük ihtimalle dedi baska bi dr ...hayırlısı bakalım gidip su keselerimizi bi görseydik iyiydi:)
ay sağol cnm bu süt hormonu engelliyormş gebelği ilaç içmelymişim bakalm inşlh dedğin gbi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?