Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aman öyle şeyler okudm ki vlla içime su serptn inşlh dedğin gbi olur cnm çok sağol

kahve inş öyle kalır da devam etmez canım.benim 9 günüm var bata aşırı bel ağrım var.bu ay da olmaz benim adet olurum.ne zaman belim 10 gün önceden ağrısa hasta olurum:2:

dur canım kötüye yorma hemen..adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı zaten genelde..
öle kendini şartlama canım..
benim kahveler sabahki gibi olmasada peçeteye büyük nokta haline geliyor..

canım naptın adetden haber varmı aynı gündük senle benim sanırım gelio karnım çok ağrıo azda lekelenme olmuş:

canım benim ilk kez adetim gecikti..ama kahve lekelenmem var..bugün sabah biraz yoğun gibi oldu yine kesildi..sadece peçeteye geliyor ama çamaşırıma geçmiyor..
inşş seninde gelmez şekerim..daha önce hhiç gecikmişliği olmuşmuydu

aminn inşallah rabbim herkesee versin müjdeli haberini bekliyoruzz

Duaların ve iyi dileklerin için teşekkürler. Görüyprum ki hamişliğin 6.haftasındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kaç aylık denemeden sonra hamile kaldın camım?

aman öyle şeyler okudm ki vlla içime su serptn inşlh dedğin gbi olur cnm çok sağol

seninki normal canım.her kadında olur sebep bu olsun yeter ki hallolur merak etme.bi de iyi tarafından bak gebeliğin olmamasının sebebini biliyorsun.ve o sebep ortadan kalkınca rahat hamile kalabilirsin

malesef bnde pko luyum cnm sür hormonum yuksek ve devlet hstnsne gttm bna ilaç yazmadı özele gideym bakaym yazrmı dersin eşimin testi falan yok sadece bnm hormon testlerim var

devlet umusamıyorki bende devlete gidiyordum 9 aydır bir halt yaptığı yok ilaç vermesi lazımdı
merak etme ilaçtan sonra düzene girer ne zamandır istiyorsun bebek adet düzensizliğin kilon varmı
ben en son 5 ay önce adet gördüm şimdi söktürücü kullanıyorum adetin 3. günü gel dedi

adetliyken karından bakıyorlar genelde ultrasonda ben pkoluyum çok gittim adetliyken
ama detaylı kontrol etmek isterse adetten sonra çağırabilir tekrardan
Gecen ay adetin 2. Gunu gittim karindan bakar sandim ama alttan bakti hemde o gun acayip yogundu ama yinede bakti ama sonra eve gelince adetim kesildi vajinal ultrasondan midir bilmiyorum bu ay 2 gun adet oldum

isyaannn

canım benim belirti hep aynı anlıyorum canım yaa..

tık tık ben geldim diyor hep.bundan sonra filme gidecem zaten

Rabbim tüm olmayanlara versin yüzünü güldürsün.

seninkiler inş kırmızıya dönmez de kesilir gider hamilelk olur.hamileyim demeni dört gözle beklyorum

Gecen ay adetin 2. Gunu gittim karindan bakar sandim ama alttan bakti hemde o gun acayip yogundu ama yinede bakti ama sonra eve gelince adetim kesildi vajinal ultrasondan midir bilmiyorum bu ay 2 gun adet oldum

ben ilk defa duydum demek bakan varmış :44:adetinin kesildiğini söyledinmi peki doktora

saoll canım inşşş yarında beklerrimmm perşembe şayet gelmezse kan testi veririm...
bende film çektircem mart ayındaa o zamana tutmazsa.. inş gerek kalmazzz :18::18:

saoll canım inşşş yarında beklerrimmm perşembe şayet gelmezse kan testi veririm...
bende film çektircem mart ayındaa o zamana tutmazsa.. inş gerek kalmazzz :18::18:

inş gerek kalmaz canım.ben gidip konuştum özelde once muayene yaptı.adetken sağdaki yumurtam çok büyümüş bu ay klomene başlayamazsın dedi.ben de kendi doktoruma gitmedim bu nedenle.adetken belki de arada gitmiştir.bu aralar aşırı bel ağrım var 16.günümden beri ağryor.bugün 19.günüm.9 gün kaldı adete.

inş kan testinde arzuladığın sayıyı görürsün doktor da hamilesin der canım.

şayet rahim filmi olursam anlatırım sana özeldeki doktor 350 dedi lokal anestezili.650 genel anestezi

canımm ne kadar pahalıı yaa sizin orada bu film...
ben burada özele gideceğim..prof doktora muayene 65 tl..hsg filmi normal çekim 60 tl..anestezili 80 tl miş..
banada adetin 3. günü geleceksin önce kontrollerini yapıcaz dediler..
ama gideceğim doktor yurt dışında olunca marta kaydı..
çok korkuyorum hsg den açıkçası..
sanırım stres yaptım ondan gelmiyor adetim dicem ama dünden beri hatta pazar gününden beri çok rahatım..şimdide sökülcekse sökülsünn diye bekliyorum..
off çok karmaşık bir haldeyimm..
kanda vermek istemiyorumm negatifi görmekten korkuyorumm..
birde çalıştığım hastanede herkez tanıyor birbirini..yine sorcaklar ne kanı diye..
artık vermeye utanıyorum vermicemmm

beni duyan varmı????????????????

Bende hep adet bitiminde gitmek için ayarlardım ama tahliller için hep 3. günü beklemem gerekiyordu.
Doktor bana 3. günü gel tahlil gerekirse zaman kaybetmezsin dedi. Ayrıca regl bile olsan alttan muayene ediyorlar kaygılanma.
Bir de yumurtaların oluşması da görülüyor. Bana sorarsan özellikle 3. günü sabahı git ve aç git. Tahlil isterse onu da yaptırabilirsin..

Rahim filmi ile ilgili işlem yaptıran var mı İst. da?

senkonyadaydın değil mi canım hangi hastane peki meram tıp mı .konyada okuduğum için bilirim oraları.konyalıyık bi yerde

nööööörrrüüüüüüyooonlarla geçirdik günlerimizi

ucuzmuş orası.gebzede yüksek

kızlar ben adet oluyorum sanırım kahverengi yoğunlastıı yıkıldım yaaaa

canım ben meram tıpta çalışıyorumm radyolojide..
ama ben hsg yi özel başkent üniv. de çaktireceğim...
konyaya gelibnce görüşürüz belkimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…