canım ben meram tıpta çalışıyorumm radyolojide..
ama ben hsg yi özel başkent üniv. de çaktireceğim...
konyaya gelibnce görüşürüz belkimmm
inş aklımda var 4 sene oradaydık sonuçta.ah konya ah ayrılırken özlemicem sanıyordum o buğday tarlalrından geçerek trenle ayrıldım oralardan ağladım.alaaddin tepesi,zafer,sille oralarda mekik dokurdum
burada üniversite hastanesi yok canım.izmite gitmek gerekiyor.bakacam hayırlısı
oyyy kuzumm inşş gelirsinde sana etliekmek yediririmmm buradaaaa
trenle buğday tarlas falan deyince bende bir hoş oldummmm
konya çok ama çok değişti görmennn lazımm her yer değişti..o zafer artık o zafer değillll..o kadar şey yapıldıkiii
canım iyi bir özel hastane olsunda üniv hastanesi olmasına gerekm yok
daha bakıyorum canım kendi doktorum rahim filminden bahsetmedi bile haberi olmadan çektirecem
3 doz daha klomen dedi bana 1 doz kullandım 2 kaldı.onlar da filmden sonraya
konyayı merak ediyorum ayrılalı 5 sene oldu.güzeldir konyam
adet olayım hastane hastane gezecem artık filmi soracam
canımm bana doktorum rahim filmincen önce kullanılan klomemler çok yalnışş..eğer tüplerde bir sorun varsa boşu boşuna hormon almış oluosun dedi..
bu ay ben klomen istemiştimdeedoktorum bana kızdı önce hsg dedi...
doğru canım örnek benhala hamilelk yok.boşu boşuna kullanıyorum klomeni.belki tüpler tıkalı.ben de onun için filme gidecem sonradan kullanrım klomeni
bakalım daha var vaktimiz
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunn kuzucumm yaa..üzülmüyorumm artık..nasibmizde varsa olacak canım..elden gelen hiçbirşey yok çünküüü
hanımlar napıosunuz son haberler nedir var mı bir hareket güzel gelişme?
ben beklemedeyim son 3 gün :26:
bu rahim filmini çektirmek çokmu zor canım ne içn çekiliyo çok cahil hissettim kendimi
Baktım ama güncel yok hiç. Geçen sene ya da 2012 fiyatları falan yazıyor
burası hakkında yorumları okudum herkez çok memnun kalmış inş sende memnun kalırsınnnFındıkzadedeki radyomar dan fiyat aldım. Ağrısız ve 2-3 dk süren bir işlemmiş. 400 tl . Sanırım daha iyisini bulamıycam
çok heyecanlı bir 3 gün. hiç geçmez. her tuvalete gittiğinde bişi var mı gözlenir. test yaptın mı?
canım kişiden kişiye değişiyor aslında..
tüplerin açık olup olmadığına bakıyorlar..
vajinadan bir alet sokuolar..
ve ilaç veriyorlar kontrast madde..kontrast madde geçişi varsa tüpler açık geçiş yoksa kapalı demek oluyor
Çok şükür :)Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
2 gün önce yaptım negatif
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))
Tebrik ederim beykoz gerçekten çok iyi bir özet. Anafikir;akışına bırak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?