Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım ben meram tıpta çalışıyorumm radyolojide..
ama ben hsg yi özel başkent üniv. de çaktireceğim...
konyaya gelibnce görüşürüz belkimmm

inş aklımda var 4 sene oradaydık sonuçta.ah konya ah ayrılırken özlemicem sanıyordum o buğday tarlalrından geçerek trenle ayrıldım oralardan ağladım.alaaddin tepesi,zafer,sille oralarda mekik dokurdum

burada üniversite hastanesi yok canım.izmite gitmek gerekiyor.bakacam hayırlısı

oyyy kuzumm inşş gelirsinde sana etliekmek yediririmmm buradaaaa
trenle buğday tarlas falan deyince bende bir hoş oldummmm
konya çok ama çok değişti görmennn lazımm her yer değişti..o zafer artık o zafer değillll..o kadar şey yapıldıkiii
canım iyi bir özel hastane olsunda üniv hastanesi olmasına gerekm yok

daha bakıyorum canım kendi doktorum rahim filminden bahsetmedi bile haberi olmadan çektirecem

3 doz daha klomen dedi bana 1 doz kullandım 2 kaldı.onlar da filmden sonraya

konyayı merak ediyorum ayrılalı 5 sene oldu.güzeldir konyam

adet olayım hastane hastane gezecem artık filmi soracam

canımm bana doktorum rahim filmincen önce kullanılan klomemler çok yalnışş..eğer tüplerde bir sorun varsa boşu boşuna hormon almış oluosun dedi..
bu ay ben klomen istemiştimdee doktorum bana kızdı önce hsg dedi...

Son düzenleme:

doğru canım örnek benhala hamilelk yok.boşu boşuna kullanıyorum klomeni.belki tüpler tıkalı.ben de onun için filme gidecem sonradan kullanrım klomeni

bakalım daha var vaktimiz

doğru canım örnek benhala hamilelk yok.boşu boşuna kullanıyorum klomeni.belki tüpler tıkalı.ben de onun için filme gidecem sonradan kullanrım klomeni

bakalım daha var vaktimiz

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunn kuzucumm yaa..üzülmüyorumm artık..nasibmizde varsa olacak canım..elden gelen hiçbirşey yok çünküüü

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunn kuzucumm yaa..üzülmüyorumm artık..nasibmizde varsa olacak canım..elden gelen hiçbirşey yok çünküüü

bu rahim filmini çektirmek çokmu zor canım ne içn çekiliyo çok cahil hissettim kendimi

bu rahim filmini çektirmek çokmu zor canım ne içn çekiliyo çok cahil hissettim kendimi

canım kişiden kişiye değişiyor aslında..
tüplerin açık olup olmadığına bakıyorlar..
vajinadan bir alet sokuolar..
ve ilaç veriyorlar kontrast madde..kontrast madde geçişi varsa tüpler açık geçiş yoksa kapalı demek oluyor

Fındıkzadedeki radyomar dan fiyat aldım. Ağrısız ve 2-3 dk süren bir işlemmiş. 400 tl . Sanırım daha iyisini bulamıycam
burası hakkında yorumları okudum herkez çok memnun kalmış inş sende memnun kalırsınnn

hmm enteresanmış yaa. bunu kaçıncı ayda yaptırmak gerekiyo canım bi belirti falan oluyomu

Kizlar simdi ciktim doktordan. Benim randevu saatinde ameliyati oldugundan erken gittik. Cok sukur duyduk kalp atisini :))) progeston verdi dinleneceksin dedi yolculuk yasak dedi. Kahve pembe lekelenmelerde 1 hafta 10 gun onemlidir dedi.. yaticam bol bol ama bebegimiz cok sukur iyi :))))

Çok şükür :)
Ben sana dedim:)
Dinlen evdesin zaten:)

2 gün önce yaptım negatif

üzülme hayırlı ay senin için bu ay değilmiş demek ki sende kendin için hayırlı bir evlat istemez misin Rabbime dua et inşallah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah

gözün aydın çok sevindim :) eşine çok iş düşüyor artık bir elini sıcak sudan soguk suya sokmasın :) onu da götürseydin yanında çanta gibi :)

Son düzenleme:

Gözün aydın canım çoook sevindim hadi inşallah bende duyarım kalp atışını pazartesi randevum var keseyi görücez muhtemelen günler geçmiyoooo tüm kan tahlillerim iyi çıktı bu arada

Tebrik ederim beykoz gerçekten çok iyi bir özet. Anafikir;akışına bırak :)))

Canım bende yasadım bunları oyuzden keske hemen hamile kalabilsekte böle belirtilerle bogusmasak ama rabbim en dogrusunu en güzelini bilir bizede nasip eder inş

ben 2aydır reglye yakın pozitif görüp regl oluyorum bu ay yumurtlama falan dinlemicem sürekli adamı atcam odaya banane ben ugrasıyorum oda ugrassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…