Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım benim hiçbirşeyim yoktu 8. hafta içindeyim, yerleşme kanaması denen şeyi bile yaşamamıştım en başlarda bile.. sonra hafta sonu 2.5 saatlik yola gittik öbür evimize, bi de anneme gittim misafir falan vardı 2 sehpa kaldırdım 1 bebek kucağıma aldım, 2 gün sonra geri döndük dönerken kahve-pembe lekelenmem başladı 2 gün sürdü, dün doktora gittim işte hem kalp atışını gördüm duydum şükürler olsun ama doktorum seyehati ağır işi yasakladı dikkat edeceksin dedi. progestan verdi. herkeste olacak diye birşey yok tabiki ama can taşıyoruz :/ onlara birşey olsa bizim canımız yanar yine en başta.. o yüzden çok dikkat et derim :) biz de kendi arabamızla gittik aslında rahat da bir yolculuktu ama ne bileyim işte, ya olacağı vardı oldu ya da gerçekten bebeğimle ben biraz hassasız :)

Pıt pıtlar da duyuldu ne güzelll
Bu pıt pıtlar niye geç duyuluyor ki.
Ne güzel bugün gidicem ben de duysam ya

negatif kızlarrr ama neden adet olamadımm bennn

üzülme canım :26: kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez

Günaydın kızlar..
Bugün doktora gidiyorum:)
Keseyi görmeye..
Allahım nasip ederse..

Pıt pıtlar da duyuldu ne güzelll
Bu pıt pıtlar niye geç duyuluyor ki.
Ne güzel bugün gidicem ben de duysam ya

canım sanmıyorum ama belki de duyarsın ben 5+4 te gördüm keseyi 7+3 te duyuldu kalbi. gerçi belki geçen hafta içinde de duyulabilirdi ama randevum bu zamana diye beklemiştim :)) hadi hayırlı haberlerle gel ben de benim minik savaşçımın yeni ultrason resmini paylaşayım sizinle

Benim de 5+5 bugün:)
Sen hatırladığım kadarıyla karından ultrasonla görmüştün canım.
Günler ne çabuk geçiyor:) Sanki daha dün resmini atmıştın bebişinin kesesinin

Hadi yenisini de at bakalım

kızlar günaydıın demeyi unuttuumm:).. nasılsınız hanımlarr mervecim senin de gözün aydınn aman dikat edinn ALLAH ım korusunn..

teyzeleri yavruma bakın nasıl korkutmuştu beni birşey oldu diye, kalbini duyurunca da ağlattı sıpa :)))

Eklentiler

• $benmminiksavaþçým.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 21
kızlar günaydıın demeyi unuttuumm:).. nasılsınız hanımlarr mervecim senin de gözün aydınn aman dikat edinn ALLAH ım korusunn..

günaydın canım evet canım çok dikkat edicem :)) Allahım korusun ikimizi de :)
sen nasılsın

teyzeleri yavruma bakın nasıl korkutmuştu beni birşey oldu diye, kalbini duyurunca da ağlattı sıpa :)))
Aneeeemmm yisinler bu pıtırcığı
Allahım korusun yavrunu..

Ayy duyunca ağladın mı. Ben de çok sulugözüm ya. Senin bu yazdığını okuyunca bile ağlayacak gibi oldum

attım canım birkaç mesaj yukarıda karından baktırcaksan iyice sıkışık idrarla git tamam mı öyle daha net gözüküyor..

:)) ahh yavrumm yaa allahım onu sana ve babasına bagıslasınn kzuucum:)

amn canım benim.. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın, olmayanlara da tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh.. Allahım duysun bu yakarışlarımızı :)

Aneeeemmm yisinler bu pıtırcığı
Allahım korusun yavrunu..

Ayy duyunca ağladın mı. Ben de çok sulugözüm ya. Senin bu yazdığını okuyunca bile ağlayacak gibi oldum

ağladım canım, çünkü çok korku vardı içimde kanamadan dolayı, duyunca da boşaldı direk yaşlar.. doktor ultrasonu karnımda gezdirirken yattığım yerde benim dizlerim titriyordu :)

oy oyy yavruucuukk..ALAH ım sağ salim kucağına versin darısı bizlere de olsun.bizlere bol bol dua ediinn güzel annelerimizz..

günaydın canım evet canım çok dikkat edicem :)) Allahım korusun ikimizi de :)
sen nasılsın

evet evet ihmal etmee..bende çook şükür iyiyim aklımdan bebek düşüncesini atmaya çalşıyrum çok düşünmeyeyim diyorum ama olmayooor yahuu..

attım canım birkaç mesaj yukarıda karından baktırcaksan iyice sıkışık idrarla git tamam mı öyle daha net gözüküyor..
Bi arkadaş daha söyledi onu. Sabahtan beri su içiyorum:)))))))))
Tuvalete de gitmiyorum:))))))))
Akşam 4e kadar patlıcam :)))))))))

Mervecim ben bi de her gece istisnasız tuvalete kalkar oldum. Her gece.
Çok sık idrara çıkıyorum

oy oyy yavruucuukk..ALAH ım sağ salim kucağına versin darısı bizlere de olsun.bizlere bol bol dua ediinn güzel annelerimizz..

evet evet ihmal etmee..bende çook şükür iyiyim aklımdan bebek düşüncesini atmaya çalşıyrum çok düşünmeyeyim diyorum ama olmayooor yahuu..

amin canım inşallah.. dualarım her zaman sizlerle inşallah Rabbim kabul eder :)
evet canım biliyorum tabiki tamamen atılamıyor hiç insanın aklına geliyor ister istemez ama ne kadar fazla şeyle meşgul olursan o kadar iyi :26:

Vajinal baktırmıcam canım. Üstüne bebeğime bir şey olursa kendimi suçlarım..

allah korusun öyle kötü seyler düşünme de vajinal baktırmanın bebege hiçbi zararı olmadıgını bil cnm eger dr bakmak isterse aklında bulunsun...aksinee bazıı ters durumların tespitinde vajinal baktırmak daha erken teshis sağlıyo...
benim 2 gebeliğimde de 3 ayrı dr hepsi de vajinal bakmak zorunda kaldı.

Ayy canım benim. Olsun güzel şeyler bunlar. Bak artık içinde bi can olduğunu görmekten öte duydun da..
Bence bu paha biçilemez güzellikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…